Kullanıcı mesaj:Kalpcafe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yerel Gazete Oku[kaynağı değiştir]

Türkiye'de gazete okuma kültürü her geçen gün biraz daha artarak yükselmektedir. Gazete Okumak güzel bir olay, haberlerden medyada neler olduğundan kısacası dünyadan haberdar oluyoruz. Gazeteler hayatımızda önemli bir yerde, kimi zaman bir marketin önünden geçerken gördüğümüz gazete manşetleri illaki dikkatimizi kendine çekiyor ve alıyoruz. Aynı zamanda değişik Gazetelerde okumak istiyoruz, ama bu bir çoğumuz maddi imkanlarımızdan dolayı değişik gazeteler okuyamıyoruz. İşte tam burada internet ortamında ücretsiz olarak E-gazeteler sitesinde her türlü gazeteyi okuma imkanı bulunuyor. Sürekli takip ettiğiniz köşe yazarlarının tüm yazılarını okuyabilir ve hatta yorumlarınızı bile yazabilirsiniz. Yerel Gazeteler'imizi online olarak iş yerimizden evimizden veya dışarıda mobil cihazımız üzerinden takip ederek, her yere yanımızda görünmez bir gazete götürmek kesinlikle çok iyi olur. www.e-gazeteler.com bize bütün gazetelerin listelendiği bir bölüm sunuyor ve istediğimiz gazeteyi ücretsiz olarak okuyabiliyoruz.


Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Garbino ileti 15:09, 19 Aralık 2012 (UTC)