Kullanıcı mesaj:HastaLaVi2/Nisan 2017

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşivlere göz atın:
2016 Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık
2017 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz-Aralık
2018 2019 2020 2021 2022

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim

Merhaba. 78.146.236.145, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 14:21, 7 Nisan 2017 (UTC)

Kuruluş vs. oluşum

Merhaba. Söylediğiniz gibi, bu konuda bir standart yakalamak gerekmekte. Oluşum adlandırmasının şu tartışmada dile getirilen görüşlerle tutarlı olduğu düşünülebilir, ancak "...'da kurulan kuruluşlar" biçimindeki üst ulamların ad değişikliği gerektirip gerektirmediği konusunda yeni bir görüş alışverişi yararlı olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:40, 7 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje şablonları

Merhaba Rapsar, nasılsın? :) Umarım rahatsız etmiyorumdur. Biliyorum şu sıralar çok meşgulsün, fazla da aktif olamıyorsun. Ama bir ara köy çeşmesinde bahsini açtığın vikiproje şablonlarını birleştirme işinin sonucunu merak etmiştim. ~ Z (m) 21:41, 8 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba. Maalesef çok fazla aktif olamıyorum evet ama bunu biraz da kafa izni olarak algilayabiliriz :) Bu konuyu bir arkadaş daha sormuştu şablon hazır ancak bir kullanıcının itirazı vardı sadece o biraz şevkimi düşürdü açıkçası. Görsel niye olmuyor gibi bir itiraz gelmişti. Eski tartışmaya atifta bulunup yeni bir başlık açarsan bu kez sonuç elde edilebilir gibi geliyor. İlgili şablona ise şuradan ulaşabilirsin. Görüşmek üzere.--RapsarEfendim? 12:49, 10 Nisan 2017 (UTC)