Kullanıcı mesaj:HastaLaVi2/Kasım 2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşivlere göz atın:
2016 Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık
2017 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz-Aralık
2018 2019 2020 2021 2022

Welcome-Merhaba

Öncelikle merhaba. 😊 Öncelikle nasılsınız? Benim bir sorum olacaktı. Mesela şimdi ben yeni bir üyenin mesaj sayfasına "Vikipedi'ye hoş geldiniz" yazısı bırakacağım. Ama yeni üyeleri nereden buluruz? Yani öylesine gezinirken mi rastlıyoruz? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 21:04, 23 Ekim 2016 (UTC)

Son değişikliklerde genelde görünür ama hepsini görmek istiyorsa buradan ulaşabilirsin. kusura bakma geç cevap verebildim.--Krystal. 06:23, 5 Kasım 2016 (UTC)

Uzay korsanı Kaptan Harlock

Sen 2013 ve 1978 yılında karikatür TV dizisi ile ilgili Türkçe dil makale yapabilirsiniz Uzay korsanı Kaptan Harlock? Teşekkür ederim! --178.71.210.2 15:53, 26 Kasım 2016 (UTC)

Aslı Zengin

Merhaba öncelikle, bu kişinin şu sayfada filmografisi bulunuyor. Kendisi bir senaristtir. Ayrıca Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu ve No: 309 dizilerinin proje tasarımcısı yani İngilizce'de bilinen ve daha yaygın olan adıyla creator'ıdır. Bu kişi sizce KD midir? Ben şu an pek emin olamıyorum. Maddeyi oluştursam mı oluşturmasam mı düşünüyorum da size bir danışayım dedim. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 20:05, 26 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba. Kaynak varsa neden olmasın? :) "Şu çalışmaları var, o hâlde kayda değer" gibi bir yorum yapamayız senaristler için. Yönetmen olsa bir nebze, belki ödüllü film(ler) çekmişse tamam derdik ama senarist olunca iş değişiyor biraz. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 20:08, 26 Kasım 2016 (UTC)

Rica

Rica etsem şu cümleleri benim için tercüme eder misiniz?

  • The show is rated TV-PG for rude language, mild sexual innuendo, and suggestive humor/themes, and occasionally TV-PG-V for mild to moderate violence, including comic slapstick, fantasy violence, scenes of peril and threat, nonlethal use of explosives, weapons, and firearms, and visual and verbal references to death and dying. Despite not airing on Cartoon Network's Adult Swim line-up, it is considered more of a traditional adult's animated comedy than a children's cartoon.
  • Quintel stated that, although the network wanted to step up from the more child-oriented fare, there were some restrictions that came along with this switch.
  • The character of Mordecai embodies Quintel during his college years, specifically at CalArts: "That's that time when you're hanging out with your friends and getting into stupid situations, but you're also taking it seriously enough."
  • The season received generally positive reviews from most critics, gaining a Metascore—a weighted average based on the impression of critical reviews—of 76 percent. Critics enjoyed the risque and adult innuendos and humor, the animation style, and the voice acting. Turgut46 10:06, 29 Kasım 2016 (UTC)
  • Program; kaba dili, hafiften cinsel yönde imaları, müstehcen mizah anlayışı/temaları dolayısıyla TV-PG sınıfına girmiştir, ara sıra da slapstick komedi, fantezik şiddeti, tehlikeli ve tehdit edici sahneleri, öldürücü olmayan patlayıcıların kullanımı, silahlar, ateşli silahlar ve ölüm ile ölmeye görsel ve sözlü atıflar dolayısıyla TV-PG-V kategorisine dahil edilmiştir. Cartoon Network'ün Adult Swim saatlerinde yayınlanmamasına rağmen, bu program bir çocuk çizgi dizisinden ziyade daha çok geleneksel yetişkin animasyon komedisi olarak değerlendirilmiştir.
  • Quintel'in dediğine göre, kanal çocuklara yönelik içeriklerin daha çok artırılmasını istemiştir ama bazı kısıtlamalar dolayısıyla sorunlar yaşanmıştır.
  • Mordecai karakteri, Quintel'in üniversite yıllarından esinlenilmiştir, özellikle CalArts'ta: "İşte arkadaşlarınla dışarıda takıldığın ve kendini aptal durumlara düşürdüğün zamanlardan birisidir, ama yine de bunu yeterince ciddiye alıyorsundur."
  • Sezon genellikle eleştirmenlerden pozitif tepkiler almıştır, bu verilen kritiklerden ortalama Metascore puanı olarak da yüzde 76 puana sahip olmuştur. Eleştirmenler dizinin müstehcen ve yetişkin imalarını ve mizahını, animasyon tarzını ve seslendirmesini beğenmişlerdir.
Eğer biraz geç olduysa özür dilerim, yoğun bir gündü. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 17:02, 29 Kasım 2016 (UTC)
Geç olsun da güç olmasın. Teşekkürler. --Turgut46 17:06, 29 Kasım 2016 (UTC)

İçerde

Lütfen değişikliğimi geri almayınız, çünkü dizilerde karakterlerin tablo şeklinde sıralanması pek ansiklopedik olmuyor. Ayrıca yayın takvimleri için kullandığımız bir şablon var tablo açmak gereksiz. Ve zaten karakterlerin ayrımında "bitirilen karakterler" diye bir başlık vardı ki bu Vikipedi'de gördüğüm en saçma başlıklardan birisiydi. Birkaç dizide daha rastladım bu ifadeye. Ama bitirilen karakterler diye bir başlık açılmamalı, sırf bir oyuncu bir diziden ayrıldı diye ayrı kategoride değerlendirilemez. İyi vikiler... ~ HastaLaVi2 (mesaj) 21:28, 28 Kasım 2016 (UTC)

Bir değişiklik savaşı en son isteyeceğim şeydir. Ama eğer bu halde tabloların sayfayı "DÜZENLİ" gösterdiğini düşünüyorsanız düzenden anlayışınızı sorgulamak isterim. Karakterlerin tablo şeklinde verilmesi uygun, ama yan taraftaki açıklama sütunu sayfada bir facia yaratıyor. Bu nedenle karakterlerin ayrı ayrı yazılması daha ansiklopedik açıdan uygun. Eğer daha iyi bir fikir bulamazsanız (tabloda bazı değişiklikler yapıp bir düzen yaratılması gibi) maddeye karışmayınız. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:24, 30 Kasım 2016 (UTC)
İyi akşamlar, hiç bir üye ile böyle saçma bir konuyu tartışmak istemiyorum. Tüm dizi,film maddelerinde bu şablonu kullanmaktayız 3 yıldır burada olduğunuzu görüyorum lütfen değişikliği geri almak için diretmeyiniz. Alınma ama çok çıkıyor ansiklopediyi baştan aşağı yenilemeye çalışanlar maalesef. OmerFarukDemir ileti 30 Kasım 2016, 15:27. (UTC)