Kullanıcı mesaj:Hasan~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

E-mail vermek çok gerekli degil. Sayfanin asagisinda email this user'diye bir link var. Ayrica imzalamak icin 3x ~ ya da 4 x ~ kullanabilirsin. Saniyorum, artik wikipedia iyice yurutmeye basladi. Arnout Steenhoek 23:42, 22 Jan 2004 (UTC)

VikiProjemize Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:37, 20 Mart 2015 (UTC)

00:04, 23 Nisan 2015 (UTC)

Barış Derneği silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Barış Derneği) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Barış Derneği sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Zaitsév 14:21, 10 Haziran 2015 (UTC)

Komünist (dergi) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Komünist (dergi)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Komünist (dergi) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--II. Niveles (mesaj) 12:18, 24 Eylül 2016 (UTC)

Okul ve Ülke silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Okul ve Ülke) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Okul ve Ülke sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Pragdonmesaj 23:16, 24 Eylül 2016 (UTC)