Kullanıcı mesaj:HAKİM24

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

--HAKİM24 (mesaj)--HAKİM24 (mesaj) 17:00, 25 Eylül 2012 (UTC)== Şehzade Mustafa ==

Yaptığım eklentı hakkında bılgı verırmısınız. Şehzade Mustafanın hocası olarak Pargalı ibrahim- damat ibrahim paşayı da ekledım kendısı ilk lala sı olmaktadır. yorumlarınız ?

Merhaba, mesaj sayfama not bırakmışsınız. Bugünlerde vikipediye seyrek girebiliyorum ama sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. --Başak (mesaj) 08:36, 2 Ekim 2012 (UTC)


Mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkürler.. Yeni giriş yaptım bende, yeni bir kullanıcıyım öğrenmek ıstedıgım sey, yetkılı olarak kıme ulaşabilirim, ve burada ekledıgımız bılgıler doğrultusunda bır yukselme gıbı durum oluyor mu yanı daha fazla yetkı mesela ? Hukuk fakultesı son sınıftayım tarıh alanında guvenırım kendıme ve cok daha fazla yararlı olmak ıstıyorum ve bır baska sorum ıse , herhangı bır sayfada yaptıgımız eklentının ardından orada kaynakca olarak adımız ya da rumuzumz geçebılme ımkanı var mı örneğin ben sehzade mustafa ya bırtakım eklentılerde bulundum bunların 2 sıde kabul edıldı birde bu imza durumu nedir ? .Cevaplarınızı beklıyorum. şimdiden teşekkurler. ≥KUVA-Yİ Milliye≥

Merhaba,

Nezaket yıldızı için teşekkürler!

Sorularınıza gelince; Vikipediye madde yazmanın dışında bazı sorumluluklar isteyen kimi roller örneğin editör, hizmetli, bürokrat gibi kullanıcı tipleri var. Açıkçası ben madde yazma dışında konularla fazla ilgilenmediğim için diğer kullanıcı tipleri hakkında fazla bilgim yok. Yalnız şunu söyleyebilirim ki diğer roller madde yazmaktan uzaklaştırıcı görev ve sorumluluklar getirir, arzunuz tarih maddeleri yazmaksa, bu konuya zaman ayırmakta fayda var. Kullanıcı tipleri hakkında sorularınızı Vikipedi:Danışma masası bölümünden iletirseniz daha bilgili kullanıcılar yanıtlayabilir sanırım.

Maddelerin üstündeki "geçmişi gör" sekmesine tıklarsanız hangi maddeyi kimin yazdığı, kimin ne gibi bir değişiklik yaptığı türünde bilgiler görülür. Sizin de Şehzade Mustafa üstüne değişiklikler yapmış olduğunuz madde geçmişinde görülüyor. Lütfen unutmayın her internet kulanıcısı vikipediye üye bile olmadan herhangi bir maddeye gelip katkıda bulunabilir, yaptığı değişiklik kaydedilir; ancak bir başka kullanıcı her zaman bu işlemi geri alabilir veya üstünde başka değişiklikler yapabilir.

İnceleyince göreceksiniz ki üzerinde çalıştığınız Şehzade Mustafa maddesinde yaptığınız eklemeler sonradan daha deneyimli kullanıcılar tarafından (bunlardan birisi de benim) geri alınmış, değiştirilmiş. Yaptığınız değişikliklerde neyin uygun olmadığı konusunda tartışabiliriz. Ancak önce Vikipedinin yardım sayfalarını incelemenizi, sayfa nasıl yazılır, kaynak nasıl gösterilir, vikipedinin temel ilkeleri nelerdir (Vikipedi:Doğrulanabilirlik, Vikipedi:Tarafsız bakış açısı, Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek) konusunda vikipedi içinde mevcut açıklamaları bir okumanızı tavsie ederim.

Kolay gelsin! --Başak (mesaj) 15:50, 2 Ekim 2012 (UTC)