Kullanıcı mesaj:Goldbe567

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 2 yıl önce Kategori taşıma başlığına

Engel[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.


𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 16.51, 3 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Goldbe567 (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Herhangi bir küfürlü değişiklik yapmadım. Tehdit yada küfür olarak algılanıyor ise sadece uslupum kaba.

Ret gerekçesi:

Resim kullanmak sureti ile yapılan küfürlü değişiklik, Engellenen kullanıcı zarara veya işleyişin aksatılmasına neden olan değişiklikler yapmayacağı konusunda güvence vermemektedir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.21, 3 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.

Special:Diff/26993579? ~StyyxEvet? 17.13, 3 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Kategori taşıma[kaynağı değiştir]

Vincent Vega Sanırsam Vikipolimer'in şurada dediği şey burada da geçerli. Kullanıcının yaptığı bütün değişikliklerin geri döndürülmesi gerekiyor mu? ~StyyxEvet? 18.13, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Selamlar Styyx, genel anlamda ben tek tek incelenmesi taraftarıyım. Durmuş bir saat dahi günde iki defa doğruyu gösteriyor. Vincent Vega mesaj? 18.15, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Yanıt Yanıt @Styyx @Vincent Vega kategori adı doğru, eğer kategoriyi taşımadan yeni kategori oluşturup yönlendirme yapmışsa işlem geri alınabilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 18.21, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Uyarıdan ders almış demek ki. :) Zltu'yu da engellesek buraya gelmişken? ~StyyxEvet? 18.23, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Zltu'yu engelleyin. NAPİM YANİ bilmediğiniz Birsürü hesap var.katkı yapmamı engelleyemezsiniz. Haberiniz olsun 51.75.65.62 18.26, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Ah yazık canım, VPN'i daha yeni keşfetmiş. :) ~StyyxEvet? 18.28, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Tam bu noktada çok sevdiğim bir Devran Çağlar parçasını sizinle paylaşmak istiyorum. Vikipolimer, Styyx. Beslemeye gerek yok daha fazla. Vincent Vega mesaj? 18.31, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla
Yanıt Yanıt Parça için teşekkürler @Vincent Vega bu arada @Zltu engellendi VP:ÖRDEK
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 18.42, 4 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla