Kullanıcı mesaj:Eraypolat03

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 12:11, 11 Ağustos 2012 (UTC)

Lisans sorunsalı[kaynağı değiştir]

i.e.msj 17:22, 20 Ocak 2014 (UTC)

'Pinhani' değişikliklerin silinmesi hakkında.[kaynağı değiştir]

Selamlar. Dün itibariyle yaptığım değişikliklerin, siz tarafından "+ telif hakkı ihlali" sebebiyle geri alındığını görmekteyim. Yaptığım değişiklikler arasinda, sağdaki kutu içerisinde 'üyeler' kutucuğunun altında da görülmekte olan 'Selim Aydın' adlı üyenin biyografisini, '1 Grup Üyeleri Hakkında' başlığına eklemiş olmamın ne tarafı telif hakkı ihlalidir? Buraya bu grupla ilgili bilgi almak için giren insanların, sağda görülen bir üye hakkında, 1 numaralı başlık altında bilgi arama hakkı kadar doğal bir durum var mıdır? Yaptığım bir diğer değişiklik ise, Selim Aydın'ın Bas Gitar, Zeynep Eylül Üçer'in ise grupta Klavye çalmakta olması. Grup konserlerine 3-4 senedir vakit buldukça giderim, internetten de takip ederim, 3 seneden beri bas gitar ve klavye dağılımı bu şekilde gitarda. Bu saf doğru bilginin ne tarafı telif hakkı ihlalidir? Cevaplarınız arasında muhtemelen eksik referans diye bir durum da geçecektir diye tahmin ediyorum. Ancak, ben düzenleme yapmadan önceki halinde zaten yeterli ve sağlıklı referans yoktu. Grup internet sitesinden referans vermek taraflı gibi görüneceği için, internette de sağlıklı bilgi bulunmadığı için, referans olarak kendi bilgilerimi veriyorum. Grup izleyicilerinden, herhangi biri, verdiğim bilgilerin aksini iddia ederse, hem değişikliklerin geri alınmasını, hem de üyeliğimin silinmesini dahi kabul ettiğimi bildiririm. İnternet üzerinde en sağlıklı bilgiye ulaşmayı hedeflediğimiz Vikipedi yöneticilerinden siz 'Théoden'e saygılarımla bildiririm. İyi çalışmalar.Bu imzasız yazı Eraypolat03 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, açıklamalarınıza teşekkür ederiz, ancak Vikipedi'ye bir başka web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Telifli içeriklerin referansla dahi kabulü mümkün değildir. Bu sebeple değişikliğiniz reddedilmiştir. İçeriği kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde ve güvenilir birçok kaynak eşliğinde gerçekleştirdiğinizde herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:01, 23 Ocak 2014 (UTC)

Taraflılık[kaynağı değiştir]

Merhaba, Akın Eldes maddesinde; VP:TBA'ya aykırı cümleleri çıkarmadığınız sürece lütfen, taraflı şablonunu maddeden çıkarmayınız. (Ayrıca bakınız: Tartışma:Akın Eldes)--i.e.msj 11:35, 23 Ocak 2014 (UTC)