Kullanıcı mesaj:Elif-15/Mesaj Arşi-Kayıt-Ekim 2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selamlar.Lütfen diğer kullanıcıları tehdit etmeyiniz.Bu Vikipedi politikalarına aykırıdır ve sonunda engellenebilirsiniz.Sağlamcıileti 19:01, 8 Ekim 2007 (UTC)

Burada yaptığınız tehdit ve VP:KSY ihlali nedeniyle 24 saatliğine engellendiniz. Lütfen geri döndüğünüzde saygılı olunuz. --Mskyrider ileti 19:07, 8 Ekim 2007 (UTC)

Kullanıcı:Metal Militia, benim eski oturumum engellendi. Neden engellendiğini biliyorum. Uygunsuz kullancı adı (Halen yaşamakta olan birinin ismi) olduğu için engellendi. Buna bir itirazım yok. Ama başka bir şeye itirazım var, başka bir kullanıcının nick ismine itirazım var. Kullanıcı:Ateist'in halen neden engellenmediğini merak ediyorum. Çünkü onun nickide dinsel bir isimdir, onun için engellenmesi gerekir. Yukarıdaki mesajınızda onu resmen övmüşsünüz ama bana hakaret edilmişti. Eğer bu konuda birşeyler yapmazsanız ben elimden gelen herşeyi yapacağım. Bunda hiç şüpheniz olmasın! --ELİF 18:52, 8 Ekim 2007 (UTC)

Şu anda, tehditleriniz nedeniyle engellenmiş durumdasınız. Döndüğünüzde bu tutumunuzu sürdürmeniz engel sürenizin uzamasına yol açacaktır. Bilginize. --Metal Militia ileti 21:12, 8 Ekim 2007 (UTC)