Kullanıcı mesaj:Dervisinzikri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   22:26, 26 Şubat 2009 (UTC)



Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --  Levent İleti Katkılar   23:01, 26 Şubat 2009 (UTC)
  • Vikipedi'de "admin" kavramı yoktur; Hizmetliler vardır. Bu noktaya açıklık getirdikten sonra şiddetle soruyorum; ben nerede ne zaman ve nasıl yöneltilen soruları hakaret diye raporlamışım? Hayal mi görüyorsunuz, yoksa basit bir iftira/karalama mı bu? Lütfen sadece ansiklopedik bilgi ekleyiniz, lütfen kişisel saldırı ihlali yapmayınız, mesajlarınızı imzalayınız!  Levent İleti Katkılar   06:40, 27 Şubat 2009 (UTC)