Kullanıcı mesaj:Dedeme Pokemon Saldırdı/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Dedeme Pokemon Saldırdı/Arşiv, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... Osman4466mesaj 09:29, 3 Şubat 2016 (UTC)

Sayfa taşıma[kaynağı değiştir]

Sayfaları üst tarafta bulunan "Taşı" bölümüne tıklayarak taşıyabilirsiniz ("Diğer" sekmesinin altında olabilir). Kısayol için alt-shift-m tuş kombinasyonunu kullanabilirsiniz. İlgili sayfayı ben taşıdım. Kolay gelsin --Ben sana ölüyorum (mesaj) 19:13, 4 Şubat 2016 (UTC)

ah dikkatimden kaçmış şimdi farkettim, teşekkür ederim. Saitcank (mesaj) 19:21, 4 Şubat 2016 (UTC)

kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

selam kardeş kullanıcı sayfana bir bak istersen gerçekten silinmesini sen mi istedin küfür yazmışlardı kaldırdım saygılar iyi vikiler --Doruk455 11:32, 14 Şubat 2016 (UTC)

Kullanıcı sayfam boştu. Metadaki sayfadan içeriği kopyalıyordu. Silinirse, yine eskisi gibi metadaki sayfada ne yazıyorsa kullanıcı sayfamda da aynısı yazacak. O yüzden silinebilir. --Ben sana ölüyorum (mesaj) 12:13, 14 Şubat 2016 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Kullanıcı adı neden uygun değildir? Nasıl bir kullanıcı adı girmemiz gerekmektedir. Lütfen bilgi verirmisiniz

Şebnem ÖZtoprak Bu imzasız yazı Grupofis (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kullanıcı adınız reklam içeriyor (bkz: grupofis.com.tr) --Ben sana ölüyorum (mesaj) 10:12, 25 Şubat 2016 (UTC)

hımm anladım zaten o firmayız bizde ozaman biraz daha genellesem olur değilmi?

yani ilk defa kullanacağız burayı o yüzden çok bilmiyorum.

Örn. şu olabilirmi grupofismarka yada bu tarzda bir isim??

yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler.

Şu sayfayı inceleyiniz: Uygun olmayan kullanıcı adları --Ben sana ölüyorum (mesaj) 10:17, 25 Şubat 2016 (UTC)

Uygunsuz kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:2001:980:2D6A:1:1CB5:F887:55EE:9449 karmaşık bir takma isim almış engelletebilir misiniz? --Aranan Kan (mesaj) 12:28, 27 Şubat 2016 (UTC)

Kayıtlı kullanıcı değil, anonim IPv6 kullanıcısı. Tercihlerim >> Küçük araçlar >> Hızlı bilgi aracını etkinleştirerek, kullanıcılar hakkında bilgi alabilirsiniz (http://i.hizliresim.com/WknnjN.png). Engel talebi buradan yapılmaktadır. Gerekirse, siz de talep yapabilirsiniz. İyi çalışmalar --Ben sana ölüyorum (mesaj) 12:58, 27 Şubat 2016 (UTC)

Selam Ben sana ölüyorum. Diyapazon olduğunuzu söylüyorsunuz ve sanırım şifresini unuttuğunuz için hesabınızı kaybettiniz, bu arada isterseniz devriyelik başvurunda bulunabilirsiniz --İnternionmsj 18:27, 27 Şubat 2016 (UTC)

Selam, devriye olmak istemediğim için (başka sebepler de var) yeni hesap açtım. Beyaz listede olmak bana yetiyor. --Ben sana ölüyorum (mesaj) 18:42, 27 Şubat 2016 (UTC)

ölü ref.e bağlı bilgi[kaynağı değiştir]

Şu konuyla ilgili: Verilen kaynağın arşiv bağlantısına ulaşılabiliyor. İçeriği silmek yerine {{Ölü bağlantı}} şablonuyla etiketlemeniz daha uygun olurdu. --Ben sana ölüyorum (mesaj) 20:47, 29 Şubat 2016 (UTC)

Doğru bilgiyi ekledim. Şablona gerek kalmadı. tşk..--Eğitmenmsj 20:59, 29 Şubat 2016 (UTC)

Reklam içerikli dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Şu maddenin dış bağlantı bölümünü düzenleyebilir misiniz? Teşekkürler. --85.107.123.63 14:59, 7 Mart 2016 (UTC)

Ben silmişim, İazak yine eklemiş. Vikipedi, bu tür bağlantıların listelenmesi için uygun yer değil bana sorarsanız. Bağlantı listeleme yerlerinde kimi zaman yüzlerce link bulunabiliyor. Hepsini buraya aktarmaya kalksak... Neyse, bildirim gitsin de İazak bize neden geri eklediğini anlatsın. --Dedeme Pokemon Saldırdı (mesaj) 15:16, 7 Mart 2016 (UTC)
Selamlar,
KD bir sinema sitesinde ciddi bir eleştiri olduğu için onaylamıştım. Ama sayfada bulunması şart olan bir link değil elbette. Dediğiniz gibi sinematurk beyazperde ve sinemalar gibi belli başlı birkaç sitenin dışındaki linkleri reklam varsaymak mantıklı olur. Yalnız topluluğun bu sitelerin kısa bir listesinde uzlaşması yerinde olur. Ben ilgilenmeyeceğim bu konuyla, isteyen tartışmayı başlatabilir.
İyi çalışmalar. iazak (mesaj) 09:49, 8 Mart 2016 (UTC)
iazak, ben de ilgilenemeyeceğim. Tartışmalardan uzak durmaya çalışıyorum zaten. Anonim kullanıcı düzenleme yapmam için mesaj atmasaydı konuya müdahil olmazdım. Birkaç örnek ile fikrimi belirtip konuyu kapatmak istiyorum. Popüler birkaç filme bakalım: Interstellar (700 bağlantı), Mad Max: Fury Road (716 bağlantı), The Martian (542 bağlantı). Şimdi bu bağlantılardan hangilerini neye göre Vikipedi'ye ekleyeceğiz? Sadece Türkçe olanları alsak bile: Interstellar (7 bağlantı), Mad Max: Fury Road (10 bağlantı), The Martian (8 bağlantı). Bunlar sadece imdb de kayıtlı olanlar. Daha çok vardır. Ayrıca sadece Türkçe bağlantıları eklesek olmaz. Çünkü bazı önemli eleştirmenlerin bağlantıları da İngilizce olarak yer alıyor listede. Film dış bağlantı şablonları da eklenince madde dış bağlantıdan geçilmez olacak. Benim önerim; bu eleştirilere mutlaka yer verilmesi gerektiği düşünülüyorsa imdb adresi verilsin doğrudan. Hepsini buraya aktarmayalım. İsteyen orada editleme yaparak bağlantı ekleyebiliyor zaten. --Dedeme Pokemon Saldırdı (mesaj) 17:34, 8 Mart 2016 (UTC)
Bu ilaveyi yapan kişi reklam yapmaması yönünde uyarıldığından ötürü ve kişinin benzer katkıları da geri alındığı için ricada bulunmuştum. İlginiz için teşekkürler. --85.107.117.19 18:39, 8 Mart 2016 (UTC)

Yahu bu nasıl kullanıcı adıdır :) Diğer kullanıcı adlarına bu kullanıcı adına bağlantı vererek alternatif hesabın olduğunu belirt mutlaka... Nickin hikayesini de merak ediyorum! --e.c. 21:29, 9 Mart 2016 (UTC)

Diğer hesapları artık kullanmayacağım. Hatta bu hesaptaki devriye yetkisini, şu hesaptaki beyaz liste hakkını geri alabilirseniz iyi olur. Nickin hikayesi burada. Hoşuma gittiği için bu adı seçtim --Dedeme Pokemon Saldırdı (mesaj) 21:36, 9 Mart 2016 (UTC)
Nerden bileceğiz senin o kullanıcı olduğunu derseniz --Dedeme Pokemon Saldırdı (mesaj) 21:49, 9 Mart 2016 (UTC)
hahaha, sizi ilk defa görüyorum. kullanıcı adınızı çok beğendim. orijinal bir fikir, tebrik ediyorum. ama pokemon izleyip camdan atlayan çocuk olduğundan şüphelenmiyor da değilim. o çocuk yüzünden pokemonu yayından kaldırmışlardı :@. iyi çalışmalar diliyorum, sevgiler :) --FMFmsj 15:41, 11 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Fenerove, siz bildirim yaptıktan 0:08:31 saat sonra Elmacenderesi tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 02:09, 18 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Hakan Balamir, siz bildirim yaptıktan 0:08:07 saat sonra Elmacenderesi tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 23:22, 18 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ege Seramik, siz bildirim yaptıktan 12:05:55 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:12, 19 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Anti-Reklam Yıldızı
çoğu reklam içeren kullanıcı adını rapor ettiğinizi gördüm, teşekkürler İnternionmsj 10:28, 20 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Gebze Evden Eve Nakliyat Unlusoy Nakliyat, siz bildirim yaptıktan 0:01:36 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:28, 20 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Medikalblog, siz bildirim yaptıktan 1:19:33 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:16, 23 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Guncelekran, siz bildirim yaptıktan 1:18:28 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:17, 23 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
yeni bir kullanıcı olmana rağmen yaptığın çalışmalara istinaden küçük bir tebrik. var ol güzel nickli dostum.. Dekolteli Kefenmsj 18:08, 23 Mart 2016 (UTC)
@Dekolteli Kefen, Teşekkür ederim ama ben pek yeni kullanıcı sayılmam . Kullanıcı sayfama bakınız. "Diyapazon" kullanıcı adıyla aralık 2014'ten beri aktiftim. Bu hesabı yeni açtım. --Dedeme Pokemon Saldırdı (mesaj) 18:18, 23 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ciderehber, siz bildirim yaptıktan 0:04:44 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:33, 23 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Rosuaritma, siz bildirim yaptıktan 1:09:17 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 18:11, 24 Mart 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Habersizturkiye, siz bildirim yaptıktan 0:09:42 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 21:21, 26 Mart 2016 (UTC)