Kullanıcı mesaj:Cihad.or

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Cihad.or, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. --Khutuckmsj 20:44, 20 Aralık 2011 (UTC)

Tıp Fakültesi "Telif Hakları İhlali" gerekçesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbinho, Tıp Fakültesinin genel bilgileri ile eğitim bilgilerini içeren bir sayfa hazırlamıştım yalnız sayfayı teklif hakları ihlali gerekçesiyle silmişsiniz. Ben sayfayı hazırlarken şekil olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinin ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinin sayfalarındaki yapılanmayı baz almıştım , içerik ise tamamen özgün bu durumda nerede hata yaptığımı söyleyebilir misiniz ? hedeflediğim amaç wikipedi da "tıp fakültesi" maddesi aratıldığında Türkiye de eğitim veren Tıp Fakültelerinin maddelerinin olduğu listede İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesininde yer alması ve bu şekilde arama yapan kullanıcıların Tıp Fakültesi hakkında bilgi sahibi olmaları.Diğer Tıp Fakültelerinin sayfalarını inceledim ve benim hazırladığım sayfadan çok farklı olmadıklarını gördüm ,göreviniz olmadığını bilmekle beraber neyi yanlış yaptığım konusunda beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. İlginiz için Teşekkürler."Cihad.or (mesaj) 11:06, 26 Haziran 2013 (UTC)"

Merhabalar, silinen sayfa içeriğini tekrar kontrol ettim ve büyük oranda ilgili üniversite web sitesiyle aynı içeriğe sahip olduğu görülmekte. Paragraf içeriğinde, bir iki cümlede kelime veya yer değiştirmek ya da çıkartmak telif problemini çözmemektedir. Telif hakkı politikamıza lütfen göz gezdiriniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 11:28, 26 Haziran 2013 (UTC)

İstanbul Bilim Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Cihad.or, ilgili maddede yaptığınızı değişiklikler telif hakkı ihlali oluşturmaktadır. Lütfen telif hakkı saklı ve(ya) belirsiz içerikleri kopyala-yapıştır yaparak Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tutumunuzda ısrarınız engellenmenize yol açabilir. Commons'a yüklediğiniz resimleri inceliyorum, silinmelerini talep etmem gerekiyor. Emeğinize saygı duyuyorum ancak tek bir madde üzerinde çalışmanız ve bu şekilde telifli içerik eklemenizi olumlu karşılayamıyorum. İyi çalışmalar. --taysin (mesaj) 17:34, 20 Ocak 2016 (UTC)

Telif hakkı ihlali: ikinci uyarı[kaynağı değiştir]

Bu uyarı mesajı İstanbul Bilim Üniversitesi maddesinde yapmış olduğunuz değişiklik üzerine gönderilmiştir, ve size gönderilen ikinci telif hakkı ihlali uyarısıdır. Lütfen Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Daha fazla katkıda bulunmadan önce Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarını okumanız şiddetle tavsiye edilir. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları madde 8 gereği erişiminiz engellenebilir. Özgün katkılarınızı zevkle beklediğimizi hatırlatırız. Yardım almak isterseniz diğer Vikipedistlere mesaj atabilir ya da yardım sayfalarına göz atabilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!--taysin (mesaj) 14:37, 23 Ocak 2016 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Doruk455 10:57, 23 Şubat 2016 (UTC)

Doruk455 10:57, 23 Şubat 2016 (UTC)

Doruk455 10:57, 23 Şubat 2016 (UTC)

Doruk455 10:57, 23 Şubat 2016 (UTC)