Kullanıcı mesaj:Cenk Çetin/0005

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Güzel şeyler[kaynağı değiştir]

Merhabalar efendim. Bu mesaja bu başlığı uygun gördüm zira köy çeşmesinde konuşulan etkinliğe Yani soyut destek vereceğim tarzı yerine somut olarak yapacaklarımızı bir projeye, bir dokümana, bir tabloya bağlayalım. fikrinizi tanımlayacak en iyi başlık bu :) Kısa keseyim iki konu hakkında danışmam gerek size. Öncelikle somut olarak bir proje tertiplendiğinde beni bu projeden haberdar edebilir misiniz diye sormak istiyorum. Bir diğer husus Vikipedi politika ve uymamız gereken kurallar sayfalarını altına üstüne getirmeme rağmen bir türlü cevabını bulamadığım bir soru hakkında. Saygıdeğer eşimde benim hesabımı kullanarak ilgi duyduğu alanlarda değişiklik yapmak istiyor. Ancak ben bir hesapta iki kişinin barınamayacağına inanıyorum çünkü burada yorum yapıyor, yeri geldiğinde oy kullanıyoruz (tam olarak vakıf olamasam da) değerlendirmemiz gereken şeyler oluyor. Bu konuda bilinmezde kaldık acaba kendisine yeni bir hesap mı açmalıyım aramıza katılsın yoksa kendi hesabımı mı paylaşayım bilemedim. Tecrübeli bir kullanıcı olarak size danışıyorum. Sevgiler... --Ryan O'Reily (mesaj) 19:24, 8 Aralık 2016 (UTC)

Selamlar. Kadın konulu bir projeye dair topluluğun görüşlerini alalım, sonra çıkan sonuca göre elbette size haber vereceğim. Bununla birlikte kişisel olarak diğer proje konuları kapsamında aynı konulara dair Ocak 2017'de işbirliği projesi yapmayı düşünüyorum. Katkı sağladığım Vikiproje:Sovyetler Birliği/İşbirliği Projesi ve Vikiproje:Siyaset/İşbirliği Projesi çerçevesinde yapmayı planlıyorum. Örneğin şurada Kategori:Sovyet kadınlar kategorisine katkı yapmayı ve aynı kategorinin diğer Vikipedi dillerinde mevcut olan maddeleri açmayı önerdim. Benzer olarak çalışmalar yürütmeyi hedefliyorum. Sizi de katılımcı olarak görmekten mutluluk duyarım.
İki yakın kişinin katkı yapması bizim daha yakın geçmişte tartıştığımız bir konu idi. Bu konuda @Rapsar güncel politikalara dair daha yaygın bir bilgiye sahip, ona haber verelim o bize durumu daha iyi anlatsın. --Ahmet Turhan (mesaj) 19:34, 8 Aralık 2016 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim. Birlikte çalışmaktan onur duyarım son attığınız proje davetini aldım. --Ryan O'Reily (mesaj) 19:39, 8 Aralık 2016 (UTC)



Merhabalar efendim Pana Film sayfasına katkıda buılunmak için detaylı cümleler yazıyorum Pana Film ile ilgili. Fakat neden değişikliğimi kabul etmiyorsunuz nedenini bilmek isterim. İyi Akşamlar. ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 19:34, 8 Aralık 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Anti-Vandalizm Yıldızı
Anti-Vandalizm Yıldızı, Vikipedi'yi vandalizm saldırılarına karşı koruma ve bu saldırıları geri alma konusunda katkılar sağlayan kişilere verilir ve benim gözümde siz tamda bunu başarıyorsunuz! Tebrikler --TmѰ e12 17:18, 9 Aralık 2016 (UTC)

Aykırı bir şey mi yapıyorum?[kaynağı değiştir]

Merhabalar efendim. Ben beyaz liste grubuna dahil bir kullanıcıyım. Araştırma yaparken Vikipedi:Son değişiklikler devriyesi maddesine denk geldim. Ben devriye olmadan hızlı sil etiketini kullandım acaba üzerime düşmeyen bir görevi yaparak kural ihlali mi yaptım size sormak istedim. Cevabınızı merakla bekliyorum. --Ryan O'Reily (mesaj) 16:47, 12 Aralık 2016 (UTC)

Sayın Ryan O'Reily, hayır bir kural ihlali yapmadınız. Ayrıca bize yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim. Devriyelik başvurusununda yakında sonuçlanmasını dilerim. Sıkıntı yaşadığınız her konuda bana yazabilirsiniz. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:54, 12 Aralık 2016 (UTC)
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. --Ryan O'Reily (mesaj) 17:00, 12 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Merhabalar efendim. Sahip olduğunuz arşiv dizaynı çok hoş. Aynısını kendi mesaj sayfama uygulamak istedim ancak kaynak koduna ulaşamadım. Şablon:Kullanıcı:Rapsar/Arşiv diye arattım yine bulamadım. Acaba rica etsem kendime uyarlamak için arşiv dizaynınızın kaynak kodunu istirham edebilir miyim? Bu kodu bana mesaj yoluyla iletirseniz sevinirim. İyi geceler... --Ryan O'Reily (mesaj) 23:40, 12 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Şuradan ulaşabilir, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz :) Şablon isim alanında değil de kullanıcı isim alanında bir sayfa olması daha uygundur. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:18, 13 Aralık 2016 (UTC)

Ailece Vikipedist[kaynağı değiştir]

Selam. Ben size bosuna Ryan O'Neal diye takılmadım. Maşallah Love Story gibisiniz. Ne diyelim, mutluluğunuz daim olsun. Devriyeliğiniz de şimdiden hayırlı uğurlu... --E4024 (mesaj) 08:16, 14 Aralık 2016 (UTC)

Teşekkür ederim sayın E4024. Love Story güzel bir filmdi ancak Ryan O'Neal maddesi Büyük bir aşkla bağlandığı Farrah Fawcett ile 30 yıllık bir evliliği oldu...Ve bu aşk,sevgilisinin ölümünden bu yana da devam ediyor!... ifadesini barındıran bir madde hoş ama buraya ait olmayan bir şey. El atmak gereklidir diye düşünüyorum. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 14:53, 14 Aralık 2016 (UTC)

Vikipedi ailesi[kaynağı değiştir]

Şimdi biliyorsunuz burada yeni kullanıcılara iyi davranmak, en azından onları üzmemek konusunda bir yaklaşımımız var. O çerçevede, Ali MacGraw Hanımefendiye söylemem gereken birşeyi kendisine söyleyemedim. Gerçi şimdi de onun konuşma sayfası yerine sizin sayfaya yazınca Kadının Adı Yok (mu?) diye sorun olacak ama ben bu yoldan gidersem muhtemelen kavga sizin evde kopar, Vikipedide kadın dayağı yemekten paçayı kurtarırız diye düşünüyorum. :) Sorun şu: "Kaynak kullanımı". Bkz. Madeira şarabı maddesi. En başta, yani en önemli yer olan girişte, "Daha ucuz üretim versiyonları üretimde tuz ve biber ile tatlandırılır, ancak bunlar bir içecek olarak tüketime uygun değildir" diye bir cümle var. Peşinden de şu kaynak verilmiş. Bu tümce bana çok ilginç geldiği için, üşenmedim, bütün kaynak metni okudum; ama böyle bir "ima" bile bulamadım. Bu işe onca vakit ayırınca biraz "demoralize" olup "bütün metni" yeni kullanıcımızın konuşma sayfasına kopyalayıp, "Hani nerede burada tuz-biber kullanımı?" diye sormak geçti aklımdan ama hemen caydım. Akıllıyımdır. Aslında yapmaktan akıllıca caydığım konuları hepten unutup hiç gündeme getirmesem daha da akıllıca olacak ama Kevser Hanımın sinirini evde sizden çıkartıp bana dokunmayacağı umuduyla bu işe kalkışıyorum. Siz de cevap verebilirsiniz; Tuz-biber o metnin neresinde? Gerçekten merakta kaldım... İyi akşamlar. --E4024 (mesaj) 15:19, 14 Aralık 2016 (UTC)

Uyarınız için teşekkürler ben cümle hatasını düzelttim lakin en:Madeira wine giriş cümlesinde tuz biber olayı anlatılmakta. Kendisine kaynak konusunda tembihte bulunmuş, yoksa silinme riskinin artacağından bahsetmiştim oda kayda değer bir kaynak olarak Posta gazetesini göstermiş. Giriş cümlesiyle alakasız bir kaynak ama maddenin kayda değerliğine kefil olabileceğini düşünmüş olabilir. --Ryan O'Reily (mesaj) 15:35, 14 Aralık 2016 (UTC)

Revizyon silme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu anda çıkmam gerekiyor. Revizyon silme talebinizi başka bir hizmetliye iletebilirseniz, vakit bulduklarında gerekeni yapacaklardır. Kolay gelsin. --yabancım 17:45, 14 Aralık 2016 (UTC)

Önemli değil başka bir hizmetliye başvururum. Koruma ve mücadeleniz için tekrardan teşekkür ederim. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 17:49, 14 Aralık 2016 (UTC)


Merhaba; tanıtım yaptığım var sayılarak "kibrit creative solutions" sayfası silinmiş. aynı kategoride yer alan "Düşyeri, Grafik2000 ANima İstanbul" gibi Televizyon dünyasına hizmet veren markalar yer alabiliyorken. Türkiyenin Bilim/sanayi alanında hizmet veren bir kurum neden silindi ? yanlış bir üslüp kullanıldıysa düzenlemeye gitmenizi rica ederim. (Oliviadurak (mesaj) 16:17, 15 Aralık 2016 (UTC))

Sayın Oliviadurak, Vikipedi:Kayda değerlik yönergemizi incelemenizi öneririz. Maddenizde hiç bir şekilde bağımsız kaynak bulunmamaktadır. Yani maddenizi kayda değer kılacak, referans olacak bir şey lazım. Bu alanında prestijli bir ödül, gazete ve tv haberlerinde adının geçmesi, kitaplarda, dergilerde vb. yerlerde bağımsız bir şekilde adının var olması gerekli. Gerekli ki biz bu maddenin kayda değer bir şey olduğunu anlayalım. Saygılarımla. --Ryan O'Reily (mesaj) 16:23, 15 Aralık 2016 (UTC)

bu sayfa[1] said nursi gibi ünlü bir şahsiyet için yapılmış büyük bir müzedir. said nursiyi mi kayda değer bulmadınız yoksa müzeyi mi? müzeyi kayda değer bulmadıysanız lütfen şu sayfadan[2] incelemenizi tavsiye ederim.Dava42 (mesaj) 19:38, 15 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba efendim. Maddenizin kayda değerliği sorgulamak haddime değil elbette ancak maddenize kefil olacak herhangi bir referans göremedim. --Ryan O'Reily (mesaj) 20:46, 15 Aralık 2016 (UTC)

"Şevkat Yerimdar 2" ve "Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri" filimlerin de oynadım. Şevkat Yerimdar 2 filminde ana karakter diğerinde konuk oyuncuydum. İsmimi flimlerle beraber Google larsanız göreceksiniz. Niye sildiğinizi anlamadım. Yaşar Ayvacı (mesaj) 05:19, 19 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Sn. Sakhalinio[kaynağı değiştir]

  • Sn. Sakhalinio, sizden açıklama talep ediyorum. Hangi politika ihlalini yaptığım hakkında beni bilgilendirir misiniz? Eşimle aynı hesabı kullanmadığım için mi eklendim yoksa hangi sebepten meraklar içerisindeyim. Ben kullanıcı sayfamda belirtmiştim eşimle aynı ağı paylaşıyoruz hatta sn. Vikiçizer'e de sormuştum belirtirseniz sorun olmaz demişti. Ama neden bu toplu yargılamaya dahil edildiğimi sorabilir miyim? Sevgiler... --Ryan O'Reily (mesaj) 20:26, 20 Aralık 2016 (UTC)
  • Tabi ki cevap verip vermeme özgürlüğünüz mevcut ancak nezaketen sorumu tekrarlıyorum... Nedenini öğrenebilir miyim? İletişime geçmek istemezseniz de sizi anlayabilirim canınız sağ olsun. --Ryan O'Reily (mesaj) 20:38, 20 Aralık 2016 (UTC)
Sayın Ryan O'Reily, bahsedilen kullanıcı eşinizin olduğunu iddia ettiğiniz değil engellenmiş bir kullanıcı. O nedenle dava sonucunu beklemekte fayda vardır. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:54, 20 Aralık 2016 (UTC)
Sn Sakhalinio, ben ne Zohak nede II Niveles ile alakam var. Mantıklı bir gerekçe gösterilmedikçe adımın oradan kaldırılmasını istiyorum. --Ryan O'Reily (mesaj) 14:41, 21 Aralık 2016 (UTC)

Eklenmenize sebep olan kullanıcı Sakhalinio değil, @Kingbjelica (devriyelik başvurusu sayfasında). Orada da "arkadaş çok net kukla görüntúsü veriyor, Ben böyle düşünüyorum" demiş. Bu kullanıcılarla herhangi bir alakasından bahsedilmemiş ama buraya eklenmiş, anlayamadım. Ayrıca Denetçi isteği sayfasında ekleme yaparken "kuklacılık üzerine açıkça delil sunmalısınız" ve "İsteğinizin yukarıdaki politikayla ne açıdan uyumlu olduğunu açıklamalısınız" diye iki dikkat edilmesi gereken husus vardır. Yine orada "Denetçiler rastgele bilgi aramak için size yardımcı olmayacaklardır" ifadesi de kullanılır. Kukla mısınız değil misiniz bu konuda bir yorum yapamam, hiçbir araştırma da yapmış değilim zaten. Böyle bir iddia varsa, bunun için delil sunulması gerekir. Önümüze her gelen kullanıcıya "kukla olabilir" dersek çamur at izi kalsıncılık yapmış oluruz.--RapsarEfendim? 14:50, 21 Aralık 2016 (UTC)

Sn. Rapsar gerçekten şaşırmış durumdayım. Ben deli miyim hasta mıyım neden 3 farklı karaktere bürüneyim? II. Niveles hakkındaki yorumumu okuyabilirsiniz. Ayrıca yorum yaptığım kullanıcı hakkındaki görüşlerle benim başvuruma gelen görüşler birbirinden çok farklı akıl ve mantık çerçevesinde düşünülünce ne gibi bir alakam var anlamış değilim. --Ryan O'Reily (mesaj) 14:59, 21 Aralık 2016 (UTC)

Dava süreci[kaynağı değiştir]

Merhabalar efendim. Bilmediğim için her şekilde değişiklik yapmaktan çekiniyorum davalı olduğum için herhangi bir sınırlamaya maruz kalır mıyım onu sormak istedim. Aslında e-posta olarak atacaktım böylesinin daha şeffaf olduğunu düşünerek mesaj attım. Cevabınızı bekliyorum... --Ryan O'Reily (mesaj) 15:35, 22 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Öyle bir sınırlama yok, herhangi bir problem olmamaktadır. İyi günler.--RapsarEfendim? 17:34, 22 Aralık 2016 (UTC)

Katkı durdurma[kaynağı değiştir]

Merhaba. Daha önceleri, vandal faaliyetler sergileyen birisi, sırf benim çalışma sayfamda yer alan bir-iki sayfayı kopyalayıp madde açtığı ve sonrasında bana "eyvallah koçum" gibisinden bir mesaj attığı için benim kukla hesabım olarak gösterilmişti. Hatta denetçiler de teknik yönden çakışmalar olduğunu belirtimişti, az kalsın güme gidiyordum yani :) Benim anlayamadığım şey, hiçbir zararlı değişikliği olmayan ve bilakis faydaları olan kullanıcılara, neye dayanarak kuklacı damgası vurulduğu. Burada faydalı katkıları olan her kullanıcı, temelde, başka bir hesapla zarar verici faaliyetleri pekala sürdürebilir, bunun garantisini de kimse veremez. Böyle bir durum tespit edilirse de gereği yapılır zaten. Ama böyle varsayımlarla, "öyle gibi"lerle, "ben öyle hissettimler"le hareket edeceksek işimiz var. Öyle de hareket etmiyoruz neyse ki. Bir an önce katkılarınıza devam etmenizin burası için faydalı olacağı kanaatindeyim. İyi günler.--RapsarEfendim? 08:52, 23 Aralık 2016 (UTC)

  • Sayın Rapsar, ben gördüm ki siz sonuna kadar haklısınız. Aynı şey sizinde eskiden başınıza gelmiş ve yeniden gelmiş durumda. Kim ne der korkusuyla kabuğa çekilme olayını ergenlikte bıraktım ben, tekrarlamanın anlamı yok. Hiç alakam olmayan konularla kendimi üzmenin de anlamı yok. Bu arayı Vikimola olarak kabul ediyorum ve çalışmalarıma devam edeceğim. Sizin gibi emektar bir üyeye bile ardı kesilmez suçlamalar yöneltiliyorsa artık... Desteğiniz bana güç vermiştir, teşekkürlerimi sunarım... Sevgi ve saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 15:07, 3 Şubat 2017 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:29, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)