Kullanıcı mesaj:Bucali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gungorv92 tarafından 4 yıl önce Bir yıldız da sizin için! başlığına

Tarafsizlik uzerine yazdiklarina katiliyorum, aslinda genel yaklasim politikasi da boyle ansiklopedide. Insayitifi eline alip duzeltme yapabilirisin, eger anlasmazlik cikarsa, ki gayet normal, tartismaya acilir. Kolay gelsin, Citratmesaj 15:50, 2 Ekim 2005 (UTC)

Tarafsızlık kosunua olan duyarlılığın için teşekkirler. Maalesef bazı kişiler bazı konularda o kadar yanlı hale gelmişler ki tarafsızlık kelimesini saldırı gibi algılıyorlar. Vikipedi'nin tarafsız olacağına şüphe yoktur. Bu konuda gerekli adımları atıyoruz. SEnin gibi duyarlı arkadaşların da destek vermesi ve tarafsızlık yapan arkadaşlarla konuyu tartışması Vikipedi iöin cidden çok önemli ve yararlı. Tarafsızlığı savunduğun için teşekkürler. ----Dbl2010 18:40, 2 Ekim 2005 (UTC)

Merhaba, bu arada Vikipedi'de hoşgeldin ;-)

Rehber Ansiklopedisi'den makale kopyalasını konulu (telif hakkı) bir başka tartısma yeri da var: Vikipedi:Köy çeşmesi#Yeni Rehber Ansiklopedisi...
(Yanlışlıkla bu mesaj senin tartışma sayfa değil, kullanıcı sayfasına koydum - kusura bakma ;-) --katpatuka

Tartisma sayfalarinda yaninin sonuna imzani atarsan ( ~~~~ ) takip etmek daha kolay olur okuyan icin. Citratmesaj 17:48, 8 Ekim 2005 (UTC)

Makalelerin geçmişi ve adın geçmesi[kaynağı değiştir]

Teşekkürler. Özgürlük adı altında ideolojik amaçları için Vikipedi'yi kullanma çabası çok. Taraflı yazılan taraf toplama amaçlı yapılan yazılara her zaman müdahele edeceğim. Senin de o doğrultu da olduğunu görmek beni sevinidiryor. Vikipedi'nin geleceği için bu tür duyarlılık çok önemli diye düşünüyorum.

Gelelim "Makalenin Bucali tarafından yazılmış haline çevirildi" meselesine. O aslında teknik bir sorun. Ben elle yazmadım. Eski hale çevirirken vandaldan önce kim ellemiş ise onun adı çıkıyor maalesef. Belki de terimi düzeltebiliriz. yazılmış hali yerine başka bir şey bulmamız lazım. Yani sorunu formülize ediyim. Elimizde bir "vandal" var. Birde vandal once makalede değişiklik yapmış kişi. diyelimki Bucali. Nasıl bir cümle uygun olsun ki içinde hem vandal hem de Bucali geçsiın ve vandalın değişikliğinin geri alındığı analtılsın. Ona göre cümleyi bir daha yazalım. Ama Vandal ve Bucali olacak mutlaka , çünkü o değişkenleri sistem kendisi geitriyor. Tabiki bu yaptığımız bundan sonrası için geçerli. Öncekilere müdahel edemiyoruz. Bu arada beraber yazılan bir ansiklopedi olduğu için kimse o yazıyı sana mal etme hakkı ya da gücü yok. İstesen de. Önerilerini bekliyorum cümle ile ilgili. ----Dbl2010 20:48, 11 Ekim 2005 (UTC)

Teşekkürler tekrar. İkinci önerin daha uygun geldi çünkü olayın içinde silme eylemi yok. Ve ilgili yerde değişikliği yaptım. Umarı bundan sonra yanlış anlaşılmaya yol açılmaz. İyi çalışmalar. ----Dbl2010 21:06, 11 Ekim 2005 (UTC)

Sibel_484 Aşkım BuCaLı için

Bunca zaman bana anlatmaya çalistigini,kendimi buldugumda anladim. Herkesin mutlu olmak için baska bir yolu varmis, Kendi yolumu çizdigimde anladim.. Bir tek yasanarak ögrenilirmis hayat, okuyarak,dinleyerek degil.. Bildiklerini bana neden anlatmadigini, anladim.. Yüreginde ask olmadan geçen hergün kayipmis, Ask pesinden neden yalinayak kostugunu anladim.. Aci doruga ulastiginda gözyasi gelmezmis gözlerden, Neden hiç aglamadigini anladim.. Aglayani güldürebilmek,aglayanla aglamaktan daha degerliymis, Gözyasimi kahkaya çevirdiginde anladim.. Bir insani herhangi biri kirabilir, ama bir tek en çok sevdigi acitabilirmis, Çok acittiginda anladim.. Fakat,hakedermis sevilen onun için dökülen her damla gözyasini, Gözyaslariyla birlikte sevinçler terkettiginde anladim.. Yalan söylememek degil, gerçegi gizlememekmis marifet, Yüregini elime koydugunda anladim.. Sana ihtiyacim var, gel !  diyebilmekmis güçlü olmak, Sana git dedigimde anladim.. Biri sana git dediginde, kalmak istiyorum diyebilmekmis sevmek, Git dediklerinde gittigimde anladim.. Sana sevgim simarik bir çocukmus,her düstügünde ziril ziril aglayan, Büyüyüp bana simsiki sarildiginda anladim.. Özür dilemek degil, affet beni diye haykirmak istemekmis pisman olmak, Gerçekten pisman oldugumda anladim.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymis, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmis, > Yüregimde sevgi buldugumda anladim.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermis bir gün affedilmeyi, Beni afetmeni ölürcesine istedigimde anladim.. Sevgi emekmis, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar sevmekmis...!

Türkiye_savas[kaynağı değiştir]

Değerli arkadaş bu makelenin silinmesine itirazım yoktur.Bu makale bir taslak dır. Senin bakışına sonsuz saygim vardır.Selamlar Zentuk


Sevgili Bucali, Makalelerin bir şekilde başlaması gerekiyor, eksik bulduğunuz yerleri siz tamamlayabilirsiniz, mesela az önce sevgili Citrat başlattığım makalelerden birine resim ve kısa bilgi ekledi, siz de yapabilirsiniz... Teşekkürler --Alperen 17:12, 27 Kasım 2005 (UTC)

Ansiklopedik olmayan maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Bucali, haklısın bir mesaj atma yoluna gidilmesi gerekiyor. Eklediği maddeler zaten 1 satır, altındaki bilgiler aynı hepsinde de. Eklemeyi düşünüyorsa şimdilik Eyüboğulları ailesi makalesine eklesin, önemli şahsiyetleri koyarız.Bir msg atacam şimdi--Ugur Basak 20:36, 30 Kasım 2005 (UTC)

ansiklopedik olmayan içerikler[kaynağı değiştir]

hangi konu olursa olsun eğer ansiklopedik olmadığını düşünüyorsan sil şablonunu kullanabilirsin. Sil koymak aslında illa silineceği anlamına gelmiyor. Eğer bir itiraz olmazsa belli bir süre sonra silinirler. --Dbl2010 21:22, 30 Kasım 2005 (UTC)

Demek istediğini anladım. Ben bu gibi durumlarda eğer ısrarcı bir art niyetli kullanım sezdiğimde, eğer büyük bir problem değilse işi sonraya bırakıyorum. Genelde kötü niyetli gelen reklam falan yapan kişiler bir daha pek uğramıyor. Zaten amacı vikipedinin iyiliği olsa kalır diyorum. Ama yapma anında müdahele edildiğnde daha da kızıp sinir harbi içerisinde inatlaşmalar oluyor. Nasıl olsa sen ben buradayız. Bugün değil de yarın düzeltiriz sorunu. Bahsettiğim durum önemli olmayan editler için geçerli. --Dbl2010 21:39, 30 Kasım 2005 (UTC)
Şu okulları/müdürleri hatırlıyorsan ve hala ansiklopedik olmadığını savunuyorsan, sil şablonu koymanın tam sırası. --Dbl2010 16:48, 4 Aralık 2005 (UTC)

Ayrılırken mi?[kaynağı değiştir]

Merhaba Bucalı, ayrılma kararın beni şaşırttı ve üzdü. Düşüncelerine hak veriyor ve benzer umutsuzluğa zaman zaman ben de düşüyorum, fakat biliyorsun ki bırakmanla bir kişi daha eksileceğiz. Tekrar düşün derim :) . Sevgiler - 16 22:51, 5 Aralık 2005 (UTC)

köy çeşmesi'ndeki "imzasız" şablonu[kaynağı değiştir]

köy çeşmesi'ndeki imzayı ben eklemiştim, tabii ki kötü bir niyetim yoktu. sayfa geçmişinde yazıyı yazan kişi Bucali değil, Bucalı olarak gözüküyordu. Özel:Contributions/Bucalı linkinden görebilirsin. başka bir deyişle kayıtlı olan Bucalı ve Bucali adlı iki ayrı kullanıcı gözüküyor. diğerinin kim olduğunu, bunun bir tesadüf olup olmadığını bilmiyorum ama tek bildiğim imzasız şablonu eklerken böyle bir benzerlik olduğunu bilmeyişim...--spAs 21:34, 4 Mayıs 2006 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 08:04, 8 Ağustos 2012 (UTC)

Erdoğan Çokduru silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Erdoğan Çokduru) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erdoğan Çokduru sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 19.06, 25 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Merhaba Gungorv92 (mesaj) 13.57, 26 Mart 2020 (UTC)Yanıtla