Kullanıcı mesaj:Bluesyboy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Bluesyboy![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Delamorenamesaj 13:55, 27 Ocak 2007 (UTC)



erke dönergeçinde yaptığınız gibi, şarlatan kelimesi giib kelimeler kullanıp ithamlarda bulunmamanızı tavsiye ederim.Delamorenamesaj 13:55, 27 Ocak 2007 (UTC)

Selamlar, öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldin. Evrim teorisi sayfasında yaptığın katkılar çok güzel, tebrik ederim. Yalnız ufak bir nokta var, "Tarafsız Bakış Açısı" politikamız (VP:NPOV) sebebiyle yaratılışçılığın absürdlüğünü gibi anlatımlarda bulunamıyoruz, bu sebeple o kısmı tekrar "yaratılışçılığı absürd göstermek" yapmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Lütfen sayfadaki çalışmanı tamamladığında haber ver, maddenin yeni halini okumak isterim :) Linklendirme, referanslandırma gibi noktalarda sıkıntı yaşarsan buradan bana mesaj bırakabilirsin, memnuniyetle yardımcı olurum. Khutuckmsj 18:38, 12 Eylül 2007 (UTC)

O maddeyle ben de uğraştım zaman zaman, sürekli bu tarz bilgiler(!) eklendiği için temiz tutmak zahmetli oluyor :) Ama emrak etme, o madde benim de izleme listemde, birileri zarar vermeye kalktığında hemen geri alırım, sen çalışmana bak :) Evrim maddesinden bağlatı vereceğin sayfaları da doldururuz zamanla. İyi çalışmalar :) --Khutuckmsj 20:23, 12 Eylül 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Kullanıcılara iletmek istediğiniz düşüncelerinizi, kullanıcı sayfasına değil, kullanıcının mesaj (tartışma) sayfasına ekleyiniz. Levent Abi ileti 21:16, 30 Nisan 2008 (UTC)

Kişisel saldırı uyarısı![kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Tartışmalarda kişilere dair yorumda bulunmayınız; Vikipedi'deki tartışmalarda biz kişilere değil katkılara bakarak yorum yaparız. Ayrıca ad hominem geçerli bir argüman değildir; kişilere saldıran argümanlarınızın hiçbir geçerliliği olmayacağı gibi, kişisel saldırılar yasaktır kuralımızın ihlâli olduğu için cezaî işlem de yapılabilir. Lütfen tartışmalara kişisel saldırılardan uzak bir şekilde devam edin, kimseye neyi bildiğini veya bilmediğini söylemeyin; imâ yollu bilgisizlik ifadeleri de kişisel saldırı sayılmaktadır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 20:00, 15 Temmuz 2008 (UTC)