Kullanıcı mesaj:Bajerli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Bajerli![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Levent Abi ileti 07:08, 18 Kasım 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言


Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 07:08, 18 Kasım 2008 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 07:08, 18 Kasım 2008 (UTC)

Akınsoft Çokmu ansiklopedik bilgi olacak kadar değer arz ediyor.?

Merhaba, açtığınız Mazrup maddesi kaydadeğerlik kriterlerini karşılamıyor gibi geldi. Bir hizmetlinin incelemesi sonucunda karar verilecektir. Fakat bu madde silinirse dahi, lütfen Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan çekinmeyiniz. Çünkü katkılarınız ansiklopedimiz için çok değerlidir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Azadagaoglu (mesaj) 10:14, 24 Ağustos 2012 (UTC)

Merahaba,Mazrup maddesi tam olarak kaydadeğerlik kriterlerini karşılamıyor gibi geldi demekle neyi kast ediyorsunuz.Yazım hataları olabilir,veya içerik olarak eksik veya eklemem gereken şeyler olabilir,bunları bana bildirirseniz sevinirim.Maddenin silinmesi için tam olarak var olan nedeni anlamış değilim.Saçma sapan ve düzensiz gerçeklik ifşa etmeyen bir çok maddeye izin vermişsiniz.! burada var ise bir eksiklik bildirin düzeltelim aksi takdirde karşılamıyor gibi geldi demeniz kafamda soru işaretleri oluşturmaktadır. elbette ansiklopedik bir bilgi oluşturma niyetindeyim ama var olan bir sistemin kayda değer değil diye ima etmeniz gerçeklik yansıtmamaktadır. Murat KARAHAN (mesaj) 13:22, 24 Ağustos 2012 (UTC)

Tekrar merhaba. "Kaydadeğerlik kriterlerini karşılamıyor" demek, maddede söz konusu edilen kişi, kurum, topluluk, olay vediğerlerinin bir ansiklopedi maddesi olacak kadar önem arzetmemesi demektir. Burada söz konusu olan yazım hataları ya da içerik eksikliği değildir. Örneğin, kaydadeğer olmayan bir kişi hakkında çok iyi yazılmış ve dolgun içerikli bir madde de silinebilir. Israrlarınız sonucu maddeden "Hızlı sil" etiketini kaldırarark "SAS" etiketini koydum. Yani maddeniz şurada tartışmaya açılmıştır. Topluluk, oluşturduğunuz Mazrup maddesinin kaydadeğer olup olmadığına tartışarak karar verecektir. Siz de aunı sayfada görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Bu arada, yukarıdaki mesajınızda "saçma sapan, düzensiz, gerçeklik ifade etmeyen" maddelerden bahsetmişsiniz. Böyle olduğuna inandığınız maddelerle karşılaştığınızda düzeltmek için girişimde bulunmaktan, düzenlemekten, değiştirmekten ve görüş bildirmekten çekinmezseniz ansiklopediye daha iyi katkıda bulunmuş olursunuz. İyi çalışmalar. Azadagaoglu (mesaj) 12:51, 24 Ağustos 2012 (UTC)
Akınsoft çokmu ansiklopedik bilgi olacak kadar önemli.? bu kriterleri neye göre belirliyorsunuz.?

mazrup maddesinin geri iadesini istiyorum[kaynağı değiştir]

Merhabalar mazrup maddesini haksız yere sildiğinizi düşünüyorum.Modaratörlük vey yazarlık hakkı işine gelmeyen maddeleri silmek değildir. Akınsoft ve benzeri bir çok ansiklopedik bilgi arz etmeyen Maddeler vikinin içinde mevcut olmak la birlikte sizin onaylarınızdan geçmektedir. Mazrup maddesinin geri alınmasını rica ediyorum.

selam, işimize gelmeyenleri değil ansiklopedik yeterlikte olmayanları siliyoruz. silinme nedenini şu sayfada görebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 13:19, 24 Ağustos 2012 (UTC)
Akınsoft,workcube ve benzeri maddeler ansiklopedik bilgi düzeyindemi.? Yeterliliklerimi var.?

Merhaba,

Şu değişiklik, VP:GÖRÜŞ yönergemizin ihlali niteliğinde ve kullanıcıların engellenmesine yol açabilen bir ihlal. Örnekler bölümündeki 3. örneğe bire bir uyan bir değişiklik söz konusu.

Bu konuya özen rica ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Vito Genovese 13:58, 24 Ağustos 2012 (UTC)


Derdim burada mazrup Maddesinin silinip silinmemesi değil.aynı kriterlere sahip farklı maddelerin olması ve direk olarak açtığım maddenin hiç tartışılmadan silinmesi.Hiç kimsenin fikirlerine saldırılarda bulunmaya ne niytim nede zamanım var.Belirtilen maddenin ansiklopedik bilgi olup olmadığı konusnda hızlı silme şartları yerine getrilmemiştir.Ve Hızlı silme şartlarına uygun durumda olmamasıdır.Kimsenin ne telif hakkını ihlal etmekteyim nede uygunsuz içerik yayınlamak tayım. Ayırca akınsoft maddesini dikkatinizi çekmek için işaretledim.Bi daha tekrar etmem özür dilerim. İlginize çok teşekkür ederim. bajerli (mesaj) 17:07, 24 Ağustos 2012 (UTC)


Derdimiz ne olursa olsun, bunu VP:GÖRÜŞ'ü ihlal ederek çözemeyiz. Bu nedenle bu konudaki anlayış için ben teşekkür ederim.

Hızlı silinen maddeleri, özellikle silinme nedeni kayda değerlik olduğu zaman geri getirip VP:SAS sürecine sokuyoruz zaten. Burada da bu uygulanmış. O yüzden şimdi topluluğun ne diyeceğine bakalım. VP:ŞİRKET'te belirtilen kriterler sağlanıyorsa eminim ki topluluk bunu görecek ve kalmasından yana görüş belirtecektir. Sağlanmıyorsa da silinecektir.

Vito Genovese 14:20, 24 Ağustos 2012 (UTC)

sayın Vito bey ilginize tekrar çok teşekkür ederim.Sağolun

Vardalizim Hakkında[kaynağı değiştir]

Sayın Azad Bey niyetim herheangi bir şekilde vandalizim veya teorik bir saldırı değil.Burada Söz Konusu olan eğer ansiklopedik bilgi dışında ve gereksiz

olduğunu düşündüğünüz maddeleri ifşa ediyorsa elbetteki müsadenizle inceleyip bu konularda fikir beyan etmem gerekir.Çok uzun zamandan beri wikipedia kullanıcısı olarak az da olsa wiki nin ana taslaklarını ve yönetim şeklini öğrenmiş bulumaktayım.Kitlesel ve herhangi bir şekilde ticari işler arz etmeyecek her türlü teorik bilgi Ansiklpedik bilgidir. Vardalizim yapmam için ne gibi bir sebep olabilirki.? bajerli (bajerli) 16:41, 24 Ağustos 2012 (UTC)

konuyla ilgilenilmiş. kolay gelsin. --kibele 08:38, 25 Ağustos 2012 (UTC)

Reality 04:14, 12 Mayıs 2013 (UTC)