Kullanıcı mesaj:Ateist

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhabalar,

Öncelikle hoşgeldiniz.
O etiketlere Babil deniyor. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Babil sayfasına bakabilirsiniz. Etiketlerin o sırasını, toplamını bir tür Babil kulesi sayabilirsiniz. Eklediğiniz etiket sayısına göre kulenin uzunluğuna/büyüklüğüne karar vermeniz gerek, örneğin üç etiket bulunacaksa: {{babel-3 | 1.etiketin kodu | 2.etiketin kodu | 3.etiketin kodu}} gibi. Dil etiketleri (şablonlarının) tüm listesine Vikipedi:Babil sayfasından ulaşabilirsiniz. İlgi etiketlerinin ise ne yazık ki tüm bir listesi yok, [1] sayfasındaki tüm şablonların listesinden ilgi alanları/meslekler için üretilmiş babil etiketlerini (şablonlarını) bulmaya çalışabilirsiniz, veya diğer Vikipedistlerin kullanıcı sayfalarından sizin de kullanabileceğiniz babil etiketlerini alabilirsiniz. Ayrıca diğer Vikipedi projelerinden veya elimizdeki babil etiketlerimizden kendiniz için daha farklı babil etiketleri de oluşturabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 15:20, 28 Nisan 2006 (UTC)


Kimse için çalışmıyorum. Bu gece canım sıkıldı, öyle denk geldi. Yararlı bulmadıklarını silebilirsin. Vesselam.Zzzzzzz 02:36, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Destiny's Child[kaynağı değiştir]

Az once kullanici sayfaniza bir seyler karalayan bendim. Giris yapmayi unutmusum. Saygilar. So cool 05:35, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Uygun gorurseniz, bu konuya benim tartisma sayfasinda devam edebiliriz. Iki sayfaya da yazmak bana biraz sacma geldigi icin yazdiklarimi buraya kopyalamak istemedim. Dilerseniz burada devam edebiliriz tabi. So cool 03:28, 4 Mayıs 2006 (UTC)


FG tartışması[kaynağı değiştir]

Olayı çok güzel açıklamışsın arkadaşım. Tebrikler--Baylan 11:11, 3 Mayıs 2006 (UTC)

    • Bende silineceğini sanmıyorum. En azından maddenin taraflı olduğu bilinsin ve etiket orada kalsın. Okuyan hiç değilse taraflı bir madde olduğunu bilerek okur. İyi akşamlar. Tanıştığımıza memnun oldum--Baylan 20:12, 3 Mayıs 2006 (UTC)
      • Sayin Baylan ve Sayin Ateist, bir de olaya su acidan bakin bence: Ayni seyi sizin icin de bir baskasi soylerse (birden aklima su karikatur geldi [2] belki gulumsetir diye yazayim dedim. Neyse, ne diyordum ben? evet bir baskasi soylese), yani FG karsiti oldugunuz icin objektif olamayacaginizdan dem vurup sizin tartismadan uzaklastirilmanizi isterse siz ne dusunursunuz? Bence F.G. karsitlari da taraftarlari da katki saglamali o makaleye. Sonunda iki tarafin gorusleri de olmali yani orada. Kimin ak kimin kara olduguna okuyan karar vermeli, yazan degil. Simdilik taraftarlar lehine bir avantaj soz konusu evet, ama bunu cozmenin yolu Sayin Gulerdem'i banlamak degil, oy birligi/konsensus olusturup kimsenin (rasyonel olarak, fanatik/radikal olarak degil) itiraz edemeyecegi bir edit yapmak. Bilmem yaniliyor muyum? So cool 03:28, 4 Mayıs 2006 (UTC)

Bir soru da benden: Tanri kaldiramayacagi kadar buyuk bir tas yaratabilir mi? (i.e. 10. denklem yani "omnipotent: her seye gucu yeten" bir Tanri'nin varligi iddiasi dogru ise, bu kendi icinde celisik olmaz mi?)

Merhaba Ateist, Sikayet sayfasindaki ve daha onceki yorumlarini okudum. Yaklasimini anlayabiliyorum ancak Nuomenon'un da bahsettigi gibi kendimizi ve Vikipedi'yi politikalardan korumamiz gerekiyor. Birisi politika yapiyor diye anti-politik davranisa girmek hem tartismanin uzamasina hem de yeni tartismalara yol acacakdir. RGulerdem'i maddeyi kendi yonune cekmekle suclamistim, otesine gitmeye gerek yok. Kendi gorusleri kendine aittir; burada propaganda yapamaz. Bu tartisma tuzagina dusmemeni dilerim; bizi zor durumda birakir. Saygilar, Citrat 18:53, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Anlayisin icin tesekkur ederim. Bunu uyaridan ziyade dostane bir tavsiye olarak kabul edersen sevinirim. Kimsenin kisesel dusuncelerine karismak gibi bir niyetim yok. Guzel bir tartisma ortami ve tarafsizligi temin etemeye calisiyorum. Bunuda senin ve diger Vikipedistlerin yardimi ile yapabilirim ancak. Rastaladigin hatalari kibarca kullaniciya, yada sikayet sayfasina bildirebilirsin. O sayfalari ben dahil tum yoneticiler takip etmek durumdadir. Hangi acidan olursa olsun kisaca "tarafli" yaklasimlara musade etmemek niyetindeyim; sahsi bir hatam olursa belirtmekten cekinme lutfen. Tum olumlu elestriler Vikipedi icin yapici olacaktir . Saygilar, Citrat 01:00, 17 Mayıs 2006 (UTC)

Asılsız ithamlar ve yakıştırmalarınız üzerine[kaynağı değiştir]

Ne dar dusunce aman aman. Sempatizanlar belli oluyor. yazik wikiye.
ozellile gencler dikkat

Bu cümleleri ilk olarak üzerime alınmadım ve sizin yanlış anlamış olup bu asılsız suçlama ve yakıştırmalarınızı yanlışlıkla yaptığınızı düşünerek ilgili sayfada size düzgün bir ifadeyle bir mesaj yazdım fakat sizin söylediğiniz yakıştırmaların arkadasında olduğunuzu gördüm ve bu gerçekten çok üzücü. Geçmişte neler yaptığınıza baktığım zaman, vikiye pek bir katkınızın olmadığını ve çok az değişiklik ki bunlarıda tartışmalarda geçirmişsiniz ilginç olansa bu kadar az değişiklik içinde beni suçlama zamanını bulmuşsunuz, yaptığınız değişiklerin ve bana karşı suçlamalarınızın oranına baktığımızda çok yüksek bir oran çıkıyor.

medeni bir birey gibi yonetime saygilarimi sunarak ozur diliyorum
kisiye sevgi ve saygi duymasindan baska bir sey gelmedi

Yukarıda bulunan özürün bana değilde yönetime olması ise ayrı bir konu, her ne kadar söylemiş olduğunuz yönetimin içinde bende olsam o özrün bana olmadığını tahmin edebiliyorum. Kişiye sevgi saygı, sempatizanı olduğum konusunda ki suçlamalar ise sadece sizin suçlamalarınız ve yakıştırmalarınız olarak kalacaktır. Orada bir de okumadı demişsiniz benim için, size şöyle bir cevap verebilirim onları okumadan önce orada yazılanlardan çok daha fazlasını biliyordum merak etmeyin. Yine aynı şekilde burada başka kullanıcıların, anonim olarak farklı karakter sergileyenlerinden çift kullanıcı adı ile hareket edenlere kadar bir çoğunu biliyorum. Fakat bir kişi hakkında suçlama yapmadan önce insanın elinde kanıtlar olması gerektiğinden hiç birisine sen şusun sen şöyle yapıyorsun demek gibi bir hakkımız yok.

Son olarak söyleyeceğim, beni genç olarak tanımladığınıza göre sanırım 50li yaşlarınızdasınız. Bu şekilde varsayarak sizden daha fazla olgunluk bekliyorum. Gerçek yaşamda ve vikide özellikle nefret ettiğim şey kişisel yakıştırmalar ve etiketlemelerdir. Birde etiketlemek istiyorsanız emin olarak ve doğru etiketlemeye çalışın, bana yakıştırdığınız etiketlerin hiç biri benim düşüncelerimin yakınından bile geçmiyor çünkü. Ayrıca bir kişinin birşeyci olması durumunda sen şucusun bucusun şeklinde bir ifade kullanmanız bilmeniz durumunda bile, ilgili kişi açıkça kendisi onu dile getirmemişse, VP:EP#Engelleme Kuralları 7 Kullanıcıların kişisel bilgilerini kişilerin onayı olmaksızın yayımlamak - Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayımlayan kullanıcılar, olayın boyutuna ve ehemmiyetine göre yöneticinin uygun gördüğü bir zaman dilimi için, sınırsız dahil, engellenebilirler. ile yasaklanmıştır.

İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 15:01, 18 Mayıs 2006 (UTC)


Bir de bu "sinav"lar var[kaynağı değiştir]

Bunlarda kimse muaf degil tabi :) Daha dogrusu hastalar, bir yakini vefat edenler gibi mazeretliler haric kimse muaf degil. Her neyse... Sinavlarinizda basarilar dilerim. -- So cool 13:38, 20 Mayıs 2006 (UTC)

suclama uzerine[kaynağı değiştir]

Yasimi yanlis tahmin etmissin. 27. Insanlara genc demek icin yasli olmak lazim degil herhalde.Senden ozur dilemedigim dogru. Ben yonetimden kanuna aykiri davrandigim icin ozur diledim. Sikayet sayfasinda sorulan soru ozetle baya acik. Bu adam vikipediye zararlimi degilmi? Ne bildigin degil ne hissettigin sorulmus. Sen hala kanitsiz bir sey yapamayiz yazmissin bana. Bir insanin bir kotu insana dolayli da olsa destek vermesi icin 1) seviyor 2) aptal oldugundan kotu oldugunu anlamiyor 3) o kisiden korkuyor 4) cikari var. Ben o anda atesli cevap vererek seviyor dedim. Diger ihtimalleri dusunmedim. Ama artik bir sonuca varmaya gerek yok, Vikipedi kanunlarine gore yasak oldugu icin bir ithamda bulunmuyorum. Aklima 5. sebep henuz gelmedi, eger senin gecerli ve inandirici 5. bir sebebin varsa, utandir beni. --Ateist 13:44, 31 Mayıs 2006 (UTC)

Size daha fazla cevap vermeme gerek yok. Umarım bundan sonra kişisel olarak suçlamalardan vazgeçersiniz. --Ugur Basakmesaj 15:22, 31 Mayıs 2006 (UTC)

Commonsta birçok resim mevcut. Orada arama yapıp bulduğunuz resmin ismini burada yazmanız yeterli. İngilizce arama yapmanız gerekir.--Özgür 00:59, 16 Haziran 2006 (UTC)

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 16:50, 6 Eylül 2006 (UTC)


Selamlar Ateist,

Bu durumda 7 günün sonunda resmin silinmesi en sağlıklısı olacaktır sanırım. Önemli olan Vikipedi'nin yasal sorunlar yaşamaması. Elbet telifsiz bir resim buluruz ilerde.

Sevgiler

Vito Genovese 21:33, 6 Eylül 2006 (UTC)


Ahah bilemedim...

Sabah kuşağında Meriç Erkan'ın enfes danslarını ağzı açık izlerken bir ekran görüntüsü alıp, Adil Kullanım'ı dayayabiliriz belki.

Vito Genovese 21:41, 6 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:48, 12 Eylül 2006 (UTC)

  • Oy kullanmak için biraz geciktiniz, maddenin kalmasına karar verildi ve adı MEB'e Göre 100 Temel Eser olarak değiştirilip ilköğretim ve ortaöğretim olarak ayrılmak üzere anlam ayrım sayfasına dönüştürüldü. İyi çalışmalar, --Bahar 08:54, 15 Eylül 2006 (UTC)

Mutlutopuz 10:54, 2 Şubat 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 18:26, 22 Mayıs 2012 (UTC)