Kullanıcı mesaj:Asilonline

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen Vikipedi'ye ticarî sitelerin veya kişisel web sitenizin bağlantılarını eklemeyin.

Vikipedi bir reklam alanı veya yalnızca dış bağlantıların listelendiği bir yer değildir. Bir ansiklopedi olan Vikipedi'ye, bağlantılar yerine içerik eklemenizi öneririz. Eğer maddeye bir bağlantının mutlaka eklenmesi gerektiğine inanıyorsanız, tekrar eklemekte israr etmek yerine, ilgili maddenin tartışma sayfasında bu konuyu gündeme getiriniz. Vikipedi hakkında daha çok bilgi edinmek için "hoş geldiniz" sayfasına bakabilirsiniz. Teşekkürler...

~~~~


Reklam link verme[kaynağı değiştir]

Maddelere ilgisiz dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir. kibelemesaj 12:25, 19 Kasım 2007 (UTC)

Reklam link vermekten engellendiniz[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Reklam bağlantıları eklemeniz nedeniyle değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Israrla reklam ekleyenlerin web siteleri Vikipedi'nin kara listesine alınacak ve arama motorları tarafından potansiyel olarak cezalandırılacaktır.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Reklam içerikli madde eklemek nedeniyle daha önce de engellenmişsiniz. Bu kez 48 saat engellendiniz. Lütfen tekrarlamayın. --Metal Militia ileti 09:53, 22 Kasım 2007 (UTC)