Kullanıcı mesaj:Arnout Steenhoek~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sanırım kimse yok. Bir kaç gün önceye kadar trafik da pek yoktu. Ben çok fazla silmek istemiyorum, yeni oluşuyor zaten, ben daha çok biraz düzeltmeye çalışıyorum. Bu TKP yazısı mesela yazıktır. TKP için çok şey söylenebilir, şimdi sıfır olmuş...


Bence de redirect yeter. Zaten başımıza bela olan HER şeyi bOyle olmasI gerektI'gI sananlar. e-mail yazarsan da olur Erdal Ronahi


Merhaba!

Senin notun sanırım doğru değil. Ben Almanca Wikipedia'dan "coğrafya" sayfasına bir link yaptım, hiç bir sorun çıkmadı. En fazla yanlış bir harf ekranda çıkıyor, ama link sağlamdır. Sorun linkler değil, sorun sadece gösterilen karakterlerdir. Mesela anasayfadaki Çince işaretler bende çıkmıyor, ama yine de Çince Wikipedia açabilirim. Lütfen o notu gözden geçir.

Sen Holandalı ya da Belçıkalı mısın? Hoş bir şey... Erdal Ronahi 00:33, 14 Jan 2004 (UTC)

---> Belçikalılık kanında var :) Nerval Hollandaliyim 213.19.169.105 17:03, 14 Jan 2004 (UTC)

Bu site ne yaw biri bana anlatsın ne zamandır var bir de böyle şey olur mu?

Tekrar hosgeldin, Arnout. Admin oldugunu farkettin mi? Erdal Ronahi 21:25, 26 Apr 2004 (UTC)
Sagol Erdam

Farkettim sevindim, hakketigimi düsünmüyordum, ama herhangi bir istismar etmeyip, admin görevimi namus ve vicdanima yemin ederek yerine getirecegim. Arnout Steenhoek 21:36, 26 Apr 2004 (UTC)

Kurumcu Okul makalesi üzerine[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Bu iletiyi Vikipedi'de sysop olan herkese atacağım. Bu iletiyi okuyan ancak sysop olmayan kullanıcılar da elbette görüşlerini belitebilirler.
Uygun bir zamanınızda User:Ato/Alperen sayfasına bakıp, fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Bir karara varmanız lazım. Ben hem savcı, hem yargıç, hem de cellat durumunda olmak istemiyorum, ama elimi kolumu bağlayıp bir köşede oturmam da mümkün değil. Şu anda geldiğimiz noktada başkalarının katkıları olmadan bir sonuca varamayacağımız açık. Burada alacağımız kararlar ilerisi için de etkili olacak, dolayısıyla her ne yapacaksak, işi aceleye getirmeden düşünüp taşınarak yapmak istiyorum.
-- atakan 22:19, 5 Aug 2004 (UTC)

  • Evet bu kullanıcının sayfasını vikipedide sysop olanların durumunu göstermek için Köy çeşmesine Vikipedide ilkler başlığı altında koymak gerek. tr.Vikipedi niçin 2 yıldır gelişme göstermediği buradan belli oluyor. Yani katkı yapmaya çalışanlar Türkiye dışında yaşayanlar. Onlarda bir süre sonra bırakıp gidiyor anlaşılan. (:)--Ahmetan 05:35, 23 Şubat 2006 (UTC)

Vikipedi'ye katkılarınız için[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Teşekkürler Plaketi!
4 Ekim 2006'da, Vikipedistler tarafından ilk halkaları oluşturan katılımlarınız için verilmiştir.

Facebook-Vikipedi[kaynağı değiştir]

Lütfen bunu reklam olarak anlamayın.


Merhaba,Facebook'ta "Vikipedi Türkiye (Wikipedia Turkey) üyeleri" adında bir grup açtım.Vikipedi'ye girmeden Facebook'tan madde istekleri yazılabiliyor.Ama şu an hiç bir kullanıcı yok.Bu mesajı tanıdığınız bütün vikipedistlere göndermeye çalışırsanız sevinirim.Şu an hiç üye olmadığı için sayfayı gösteremiyorum.Ama gruba üye olmak isteyen facebook'lu vikipedistler Kucukyumurcakozgur mesaj sayfamdan mesaj yollayabilirler. İyi Günler... ---- KüçükYumurcakÖzgür  11:26, 8 Şubat 2008 (UTC)

hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin temellerini atan ilk isimlerden birisi olduğunuzu biliyorum, gene buralara uğramaya başlamışsınız, eski girişimlerinizi için geç bir teşekkür edip bir hoşgeldiniz demek istedim. Umarım sizi buralarda daha sık görürüz. --İnfoCan 14:18, 20 Ekim 2009 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

08:47, 20 Mart 2015 (UTC)

23:50, 22 Nisan 2015 (UTC)