Kullanıcı mesaj:Arıhan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. --Ddenkelmesaj 09:38, 4 Nisan 2007 (UTC)



Mesaj bırakma[kaynağı değiştir]

  • Başka bir kullanıcıya mesaj bırakmak için o kişinin kullanıcı mesaj sayfasına (örneğin bana mesaj bırakabilmek için Kullanıcı mesaj:Maderibeyza sayfasına) giriniz. Üstteki değiştir sekmesi yanındaki + işaretine tıklayarak mesajınızı yazınız. Ardından yukarıda göreceğiniz kutulardan onuncusu olan imza kutusuna basınız. Yani muhakkak imzanızı atarak mesajı sonlandırınız. Tüm bunları yaptıktan sonra sayfayı kaydet butonuna bastığınızda mesajınız kişiye gitmiş olacaktır. İmzalarımızdaki mesaj, ileti vs.. gibi sayfaları tıklayarak da mesaj sayfalarımıza ulaşabilirsiniz. Umarım açıklayıcı bi tarif olmuştur. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 09:31, 11 Eylül 2007 (UTC)

Rica Etsem http://tr.wikipedia.org/wiki/MetalGreymon Bölümünden Ses ve Tanım Kısımlarını Düzeltir Misin? Ben Yapamadım Oraları. Bi De Tanıma Metal Greymon'un İlk Ne Zaman Ortaya Çıktığını Yazar Mısın? Ama Benimkini Silme. Şimdiden Teşekkürler. --Arıhan 09:44, 11 Eylül 2007 (UTC)

Selam. Tam olarak ne yapmami istediginizi anlayamadim. Eklemem gereken bilgiyi (sesle ilgili) bana saglarsaniz bilgi sablonda duzeltme yapabilirim. "Metal Greymon" ile ilgili bir bilgim malesef yok. -- Cat chi? 09:54, 11 Eylül 2007 (UTC)