Kullanıcı mesaj:Anerka/Arşiv/2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldin Anerka, uzun zaman oldu seni bu sayfalarda görmeyeli. Umarım herşey yolundadır. Seni tekrar Viki'de görmek güzel. İyi çalışmalar, kolay gelsin. --Metal Militia 18:54, 20 Ocak 2007 (UTC)

Üst başlık[kaynağı değiştir]

O halde silinen kategorilerde geçen diğer grupların sayfalarında geçen üst kategorileri de silinmeli.

Kitap kapakları[kaynağı değiştir]

Anerka merhaba,

Kitap kapaklarını yazarlara göre kategorilendirmek için

{{Kapak-Kitap|Edward De Bono}}

şeklinde bir düzenlemeye gitmen yeterli. Ufak bir tüyo olsun benden.

Sevgiler

Vito Genovese 10:18, 23 Ocak 2007 (UTC)


Eheh ek bir bilgilendirme daha o zaman. Kapak-Kitap-TC şablonunda da çalışıyor aynı değişken olayı. Türkçe kapakları ayırmak için ömrümü vermiştim zamanında, gözün sevem şablonları değiştirme :/

Vito Genovese 10:41, 23 Ocak 2007 (UTC)


Üç harf fazlası vardı sadece, hakkından geldim onun da :)

Vito Genovese 11:18, 23 Ocak 2007 (UTC)


Sorun çıkarıyorum demeye devam edersen kızılcık sopasını alıcam elime, o zaman nur topu gibi bir sorunun olucak gerçekten de. RÖÖÖÖĞĞHHH diyorum ve günde en az 10 soru sormazsan o günü günden saymayacağımı deklare ediyorum.

{{Kapak-Kitap|Ahmet Mehmet|Ali Er|Osman Bodosman}}

şeklinde 4 kişiye kadar isim girebilirsin. Zamanında albüm kapakları şablonunda Kıraç ve Funda Arar albümünü görünce Doruk'un yaptığı bir şeydi bu :)

ya ben şu şablon yapmak işinde yeniyim biraz aydınlatabilir misin acaba beni sayfasına baktım pek ayrıntılı bilgi yok şimdiden teşekkürler--Asdsa 19:21, 13 Şubat 2007 (UTC)


kullanıcı veya metin şablonu olabilir.Nasıl yapıcam.--Asdsa 21:44, 17 Şubat 2007 (UTC)


Valla, ne ölçüde iyilik meleği olduğuna bağlı. Asdsa Vikipedi'ye uyum sağlamakta zorluk çekiyor biraz gördüğüm kadarıyla, ancak geri dönecek sonuçta ve sorusu da geçerliliğini koruyacak. Şablon:Userbox ve Şablon:Dolaşım kolayca kullanıcı şablonu yapması için işine yarayabilir, eğer bilgilendirmek istersen.

Sevgiler

Vito Genovese 22:33, 17 Şubat 2007 (UTC)

çok güzel yardım gönüllüsüsün maşallah bir soru sorduk cevap yok madem yardım etmeyeceksin niye yardım gönüllüsü oluyorsun.--Asdsa 16:35, 1 Mart 2007 (UTC)

VikiProje Sinema'nın üyesi olarak...[kaynağı değiştir]

tartışmalarına görüş belirtirseniz, iyi olur.

Kolay gelsin.

--Doruk Salancıileti 19:55, 4 Nisan 2007 (UTC) çeto25{{}}ben define ararken üstünde haç olan çok büyük bir toplu mezar buldum erzurumda{{}}

Bu aralar projemizde büyük eksiklikler var. Ayrıca futbol haricindeki diğer sporlara (belki basketbol hariç) yeteri önem gösteremiyoruz ve bu durum, beni bir proje üyesi olarak çok üzüyor. Eğer spor sayfalarını geliştirmek istiyorsak, hepimizin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum.

Yaşasın spor!

Sallapattias 21:04, 11 Haziran 2007 Pazartesi (UTC)

Bu son hoşgeldin olsun diyorum artık :) Vikipedi güzel katkılarını bekliyor.. İyi çalışmalar, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 21:03, 22 Haziran 2007 (UTC)


Son değişiklikler devriyeliği[kaynağı değiştir]

Selamlar.Son değişikler devriyesi sayfasını okudum.Ancak anlamadığım bir nokta var.Son değişiklikler devriyesi olmak için yönetici olurken olduğu gibi belirl bir süre vikipedi kullanma ve işte belirli miktar katkı yapma gibi bir gereklilik var mıdır?Bunu anlamadım.Şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin.Sağlamcı 20:36, 25 Temmuz 2007 (UTC)


Yanıtınız için teşekkürler.Size sorduğumu bile unutmuşum.Dediğiniz gibi artık gerek kalmadı.SDD olayını bayaa ilerlettim.Yine de teşekkürler.Kolaylıklar.Sağlamcıileti 07:47, 8 Eylül 2007 (UTC)