Kullanıcı mesaj:Anar Hamidli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Anar Hamidli, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

a[.]med»»ileti 10:15, 23 Nisan 2010 (UTC)



Aygünlü sakinleri[kaynağı değiştir]

Hemidli Anar Aydın oğlu 15.03.1983 tarihdə Azerbaycanın Deveçi kentinde döğulmuş. Azerbaycan İqtisad Devlet Universitetinin Uluslararasi Ekonomi İlişkilər fakultesin bitirmişdir. 2004-2009 yılarda Deveçi rayon Aygünlü belediyyesine üye olarak seçilmişdir və 2009 yılda bir daha seçimleri kazanmıştır.

İlk önce belirtmelim ki Azerice bildiğiniz çok açık, ancak özenle bilmenizi istediğim birşey var! Burası Türkçe Vikipedi. Lütfen Azerici madde yazmak isterseniz, Azeri Vikipedisi'nde yazınız! Ki yazmış olduğunuz şu maddede Türkçe'den eser yok! - Hrod^ileti 12:29, 18 Nisan 2010 (UTC)

Salam Ben nasıl buraya bir seyler yaza bilirim? buranın ne kimi kuralları var?

  • Merhaba Anar Hamidli, vikpediye katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Fakat maddelerinizi örneğin: Şabrançay, Şabran (eski), ‎Şabran rayonu maddelerini Türkçe-Azerice olarak yazıyorsunuz. Burası bir Türkçe vikipedi lütfen maddeleri Türkçe oluşturun. Eğer düzeltmezseniz maddeleriniz kısa süre içerisinde hizmetliler tarafından silinebilir. Tabi bazı kelimelerin Tükçesini bilmiyorsanız diğer kullanıcılardan maddenizi düzeltmesini isteyebilirsiniz. Eğer sorularınız varsa bunu kendi mesaj sayfanıza değil diğer istediğiniz kullanıcının mesaj sayfanına yazınız. Sorularınız varsa ben memnuniyetle cevaplayabilirim. Kolay gelsin
    Kumul 12:23, 20 Nisan 2010 (UTC)
  • Merhaba. ben yeni basladim burda yazmaya kurallari iyi bilmem

bana yazilarimi turkiye kurksesinde yazmama yardimci olursan sevinirim Bu imzasız yazı Anar Hamidli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Tekrar merhaba, tabi elimden geldiğince yardımcı olacağım. Ayrıca bir kullanıcıya mesaj yazdıktan sonra kullanıcının mesajı sizin yazdığınızı anlayabilmesi için mesajınızın sonuna 4 adet ~ işareti koyun. Alttaki eklediğim mavi tabloya bakın :
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ (tilde) işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt gr+Ü tuşlarına (Mac'te: ⌥ Opt+Ü veya N) birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli.

Kumul 13:14, 20 Nisan 2010 (UTC)

  • test

boylemi Anar Hamidli 13:20, 20 Nisan 2010 (UTC)

  • Evet aynen böyle Kumul 13:26, 20 Nisan 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Anar Hamidli,

Oluşturmuş olduğunuz Anar Hemidli adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

a[.]med»»ileti 10:14, 23 Nisan 2010 (UTC)

  • Salam. dunki yardima gore tesekkur ederim daha bir yardimina ihtiyacim var.Anar Hamidli 08:25, 21 Nisan 2010 (UTC) Yan sillsile maddesine baka bilirmisin

Bu imzasız yazı Anar Hamidli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, Yan sillsile maddesi mevcut değil? Kumul 12:18, 23 Nisan 2010 (UTC)
Size iki adet msj göndermişim. Biri hoşgeldin mesajı diğeri Anar Hemidli adında oluşturduğunuz sayfanın silineceği uyarısı. Hoşgeldin mesajındaki kriterlere dikkat ettiğiniz sürece emeğiniz boşa gitmeyecektir. Kolaylıklar, iyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 21:36, 26 Nisan 2010 (UTC)

Yardimina gore Tesekkur ederim. ben yeni katildim ondan kurallari bilmiyom. dil konusun problem ola bilir. Yani ben Azeri ondan. --Anar Hamidli 11:03, 27 Nisan 2010 (UTC)

Rica ederim. Her zaman, ihtiyacınız olan her konuda yardımlaşabiliriz. Ben de teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 12:01, 27 Nisan 2010 (UTC)