Kullanıcı mesaj:Ahmet C. Firatli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 15:28, 5 Kasım 2011 (UTC)


Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. вяí¢αи76ileti 15:19, 8 Kasım 2011 (UTC)


Halil Vedat Fıratlı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Halil Vedat Fıratlı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Halil Vedat Fıratlı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cem 53 (mesaj) 09:57, 10 Eylül 2017 (UTC)