Kullanıcı mesaj:12345memo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hatalı yönlendirmeler yapmayınız.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Hatalı yönlendirme yaptınız.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir.
Vikipedi sayfalarında yönlendirmeler belirli kurallara göre yapılmaktadır. Bu anlamda, yönlendirme yapmak için gerekli bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Yapacağınız işlemden emin değilseniz, gözden kaçma olasılığına karşın, sayfayı kaydetmeden önce; Son değişiklikler sayfasında görebileceğiniz herhangi bir vikipedist'ten yardım alabilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar. - M.M.ileti 09:10, 15 Kasım 2009 (UTC)
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Vito Genovese 17:02, 2 Aralık 2009 (UTC)
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Ancak sanırız farkında olmadan mevcut kategori, kaynaklar, iç bağlantılar ya da interwiki bağlantılarını da çıkarmış bulunmaktasınız. Eğer gerekli düzeltmeyi yapmazsanız, değişikliğiniz geri alınabilir. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin ve Yardım:Sayfa nasıl yazılır başlıklarına bir göz atın. Teşekkürler.
~~~~



Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler eklemeniz nedeniyle, değişiklik yapmanız geçici bir süre için engellenmiştir. Bilginize. Vikiçizer 20:12, 25 Mart 2010 (UTC)