Kullanıcı mesaj:İsa Dalkıran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İsa Dalkıran, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim.--Milesbroke (mesaj) 22:05, 5 Ekim 2012 (UTC)

Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz. --inc.еle. vposta 11:36, 6 Ekim 2012 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 13:04, 6 Ekim 2012 (UTC)


SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
yabancım 13:35, 7 Ekim 2012 (UTC)

Sevgili Vikipedistler orta-yüksek derece ingilizce bilir gibiyim.İngilizceden türkçeye çevirilerde benide kullanabilirsiniz.İsa Dalkıran (mesaj) 09:23, 26 Ekim 2012 (UTC)

Sihirli kelimeler[kaynağı değiştir]

Önerinizi hâlâ anlamadım. Şu kelimeleri kastediyorsanız mümkün tabi. Sayfalarda düzenleme yaparsanız, görebileceğimiz örnekler olur, öneriyi daha iyi anlayabiliriz. Sayfalarda değişiklik yapın en iyisi. --Sadrettin mesaj 06:44, 27 Ekim 2012 (UTC)

Dünyayı Değiştiren Buluşlar (İnnovasyonlar) (İlkler)[kaynağı değiştir]

İLK jİLET: King Camp Gillette tarafından 2 Aralık 1901 günü patenti alındı. Aslında Gillette'e bu fikri,patronu William Painter vermişti. Bir gün ona gelerek, 'Neden şöyle bir kere kullanıldıktan sonra atılabilecek birşey yapmıyorsun? Öyle bir şey bul ki müşteri tekrar almak zorunda kalsın!' dedi. Gillette, bu öneriyi 1895 yılına kadar hiç önemsemedi. O yıl, birgün aynanın önünde durup yüzüne bakarken, usturanın yerini alabilecek birşey yapma fikri geldi. Derhal çelik üreticileriyle temaslara başladı. Ama, konuştuğu bütün ustalar, ona yeterince ince, yeterince düzgün, yeterince keskin,yeterince ucuz bir kesici çelik yapmanon olanaksız olduğunu söylediler. Bir gün (28 Eylül 1901) Boston'da William Nickerson adlı bir teknisyene rastladı. Ve öteki bütün ustaların sıraladıkları güçlüklerin üstesinden birlikte geldiler. 1903 yılında jilet üretimi başladı.İsa Dalkıran (mesaj) 17:26, 27 Kasım 2012 (UTC)

Vandal olma![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. SiLveRLeaD mesaj 17:41, 13 Mart 2014 (UTC)

my solitude= ıssızlığım[kaynağı değiştir]

arkadaşlar ben yalnızlığım, ıssızlığım, yalnızım, ıssızım. wikipedia da para kazanamıyorum beni burada yönlendiren ne yapmam gerektiğini anlatan yok. yönlendirin anlatın çalıştırın kazanın wikipedia da banada para kazandırın wikipediadan. i.d.i.d. (mesaj) 19:31, 17 Mart 2014 (UTC)

Vikipedi gönüllülük esasına dayalıdır.--Ayrıntılı Bilgimesaj 19:33, 17 Mart 2014 (UTC)