Kullanıcı mesaj:İmparator52

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin İmparator52!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 13:07, 13 Kasım 2012 (UTC)

Şimdiden teşekkürler![kaynağı değiştir]

merhaba garbino, resim yükleme sayfasına maddelere nasıl resim yükleyebileceğimi öğrenmek için baktım ama anlayamadım, daha doğrusu denedim ama olmadı, yardım eder misiniz?

İmparator52 (mesaj) 14:42, 13 Kasım 2012 (UTC)

Merhabalar, aslında en kolay olan madde içeriklerine resim yüklemek ancak, önemli olan eklemek istediğin resmin telif ile ilgili bir probleminin olup olmadığıdır. Bu sayfayı resmi yüklemeden önce teliflendirme adına doğru seçeneği bulmak için incelemeni öneririm. Daha sonrasında bu sayfa detaylı şekilde nasıl resim yükleneceğini anlatmakta buna göz gezdirebilirsin. En son olarak burada yüklediğin resmi madde içerisinde nasıl kullanabileceğini görebilirsin. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:27, 13 Kasım 2012 (UTC)

Ne diyim bakayım bir Allah razı olsun :D olmazsa yeniden iletişime geçerim teşekkür ederim İmparator52 (mesaj) 15:31, 13 Kasım 2012 (UTC)

Olmadı ya olmadı sorun bende mi orada vosvos diye örnek verdi aynısını yaptım olmadı anlamıyorum İmparator52 (mesaj) 15:39, 13 Kasım 2012 (UTC)

Bildirdiğim yönergeleri takip ettiğinizde herhangi bir problem yaşamamanız gerekir. Muhtemelen bir yerde hata yapıyorsunuz. Burada yer alan örneği baz alarak ekleme yapmadan önce iyice sayfa içeriğini okumanızı önerebilirim. Bunun dışında olmaması için bir sebep yok.. Oluşturduğunuz maddenin linkini atarsanız tabi ki incelerim.. Tekrar iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:53, 13 Kasım 2012 (UTC)
Oluşturduğuzu belirttiğiniz bu madde, taslak madde kriterlerini karşılamadığı için, silinmesi adına tarafımdan etiketlenmiştir. Yukarıda daha önce gönderdiğim "Hoş Geldin!" şablonunu incelerseniz, madde oluşturmak hakkında daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.. --Garbino ileti 16:15, 13 Kasım 2012 (UTC)

anladım nedenini ve deneme tahtasına bakarsanız örneğin yanlışlığını düzeltirseniz sevinirim :) ve şu imza için olan işaret nasıl yapılıyor kopyala yapıştır zor oluyor :D ve link benim değil bir oy bil i yenileyeceğim ve oradaki örnek benim garbino?Bu imzasız yazı İmparator52 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim ve ilgilendiğim başka bir şey olduğu için geç dönüyorum özürlerimi bildiririm. İmza atmak için, " Alt Gr + (4 kez) ü " yapmanız imzanızı oluşturan tildeleri "~~~~" meydana getirecektir. Deneme tahtası ile ilgili konuya gelincede orada yaptığınız hiç bir değişiklik sorun olarak görülmemekte ve düzenli olarak içerik normal haline döndürülmektedir. Merak etmeyin. --Garbino ileti 16:37, 13 Kasım 2012 (UTC)

Dosya:şeyhşamil.jpg olmayacak mı ayrıca bilgi mi eklemeliyim dosya yerine ne yazacağım falan mı? imza için teşekkürler İmparator52 (mesaj) 16:47, 13 Kasım 2012 (UTC)

Siz resmi vikipedi içerisine yüklediğinize emin misiniz?.. Katkılarınızda yüklediğiniz bir resme rastlamadım. Ama şunu söyleyebilirim; eğer doğru bir şekilde resmi yüklediyseniz, "[[Dosya:şeyhşamil.jpg|İstenilen fotoğraf adı|boyutu|ya da koyulmak istenen sayfa yönü|]]" yapıldığında resim ilgili madde içeriğinde görünür olmaktadır. Yüklenmiş bir resim varsa ortada, işlem bu kadar.. --Garbino ileti 17:01, 13 Kasım 2012 (UTC)

anladım ama lisans ve otrs soruyor? İmparator52 (mesaj) 15:24, 14 Kasım 2012 (UTC)

Daha öncede atmış olduğum bu sayfa sizi yönlendirmektedir. Lisans konusu ile ilgili olarak yine aynı sayfayı ve bu ve bu sayfayı inceleyebilirsiniz. Unutmadan Commons'dan da resim konusunda faydalanabilirsiniz. Yüklemek istediğiniz resme ait adı ararsanız belki aradığınız, telif işi halledilmiş resimler bulabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:35, 14 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba İmparator52 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|15:33|