Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Temmuz 2020

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Birleştirilme işlemi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Chansey, iyi çalışmalar dilerim.

SAS'a taşıdığım Pençe-Kaplan Operasyonu ve Pençe-Kartal Operasyonu maddeleri konsensüs sonrası taşınmıştı ve birleştirilmesi kararını verdiğinizi gördüm. Bu birleştirme işini kararı veren hizmetli mi yapıyor yoksa SAS'a taşıyan kişi mi yapıyor? İşleyişi bozmak istemem, bilgi almak istedim.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.--Göktürk97 (mesaj) 13.53, 5 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Göktürk97. Birleştirme işini herhangi bir kullanıcı (hizmetliler de dahil elbet) yapabilir. Sadece “geçmiş birleştirme” işlemini hizmetliler gerçekleştirebiliyor. Birleştirme yaptıktan sonra “içeriği taşınan maddeye” {{geçmiş birleştir|(içeriğin taşındığı madde adı)}} şablonunu koymanız yeterli. Kolay gelsin... chansey mesaj? 14.22, 5 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba Chansey[değiştir | kaynağı değiştir]

Botun 10 saniye içinde benim yerime imza atması gerekiyor. — Bu imzasız görüş Evrifaessa (mesajkatkılar) tarafından 12:32, 7 Temmuz 2020 (+03) (UTC) tarihinde eklenmiştir.

Hızlı mesaj[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, Vincent Vega. Yeni bir mesajınız var. Lütfen Mstf221'in mesaj sayfasına bakınız.
Mesaj eklendi 19.20, 7 Temmuz 2020 (UTC). Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

Merhaba. Arada çeviri yapıyorum, ancak Vikipedi'ye pek alışık olmadığımdan bazen hatalar yapıyorum. Acaba yazarlar için Vikipedi özelliklerine alışabileceğim bir bölge var mı? Mstf221 (mesaj) 19.20, 7 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Mstf221. Buradan başlayabilirsiniz. Saygılar... chansey mesaj?

Kuklacılık hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Chansey. Şurada onaylanmış olan kuklacılık faaliyeti çerçevesinde gereğini kamu adına arz ve talep etmeye geldim. :) İyi çalışmalar, sevgiler. Dr. Coalmesaj 15.50, 8 Temmuz 2020 (UTC)

Bildirim için teşekkürler @Dr. Coal. Yapıldı. chansey mesaj? 16.02, 8 Temmuz 2020 (UTC)
Ben teşekkür ederim, kamu adına tabii. :) Dr. Coalmesaj 16.03, 8 Temmuz 2020 (UTC)


Legal Notice[değiştir | kaynağı değiştir]

Hello Dear Authorized,


There are certain lawsuits filed by the New York State Court and Turkish Judicial Institutions about the person named in the link mentioned. According to the statements in the court texts, the name of the person specified is prohibited from being included in any information sources such as any news site or wikipedia. Without a court order, no articles can be written about him or his name can not be used on any site. In this context, the message in the link I provide, it must be permanently deleted.


LINK 1: Click Here

LINK 2: Click Here


ADDITIONAL:

-Istanbul Prosecutor's Office Case Number: D-06000783 (2018)

-New-York State Court Case ID: FN-01449854N1 (2017)


Thank you for your cooperation. --Emilynelson1 (mesaj) 09.52, 13 Temmuz 2020 (UTC)

Hi @Emilynelson1. You can contact legal@wikimedia.org if you have a legal problem. Ms. @AKeton (WMF)’s team will help you. chansey mesaj? 11.38, 13 Temmuz 2020 (UTC)

Onemli Bir Mesele[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkili,

Benim Turkce siz ile konusabilmek icin pek yeterli degildir fakat daha once 4 farklı insana mesaj gonderdim soylemek isterim. Bunlardan hicbiri benimle iletisim gecmedi ve benim mesajlari sildiler. Sanirim sizde ayni silmeyi yaptiniz fakat size soylemek istedigim bazi konular vardi. Gecmis zamanda yazilmis bazi mesajlarin silinmesini talep etmistim. Fakat kimse ilgilenmiyor, cevap vermek zor degildir sizin icin. Lutfen asagi tarafta verdigim link icin inceleme yapin ve silin. Simdiden size tesekkurler sayin yetkili.


Link 1


Link 2


Link 3


Link 4


--Emilynelson1 (mesaj) 10.44, 13 Temmuz 2020 (UTC)

Please check my message page. I replied to your message.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 10.49, 13 Temmuz 2020 (UTC)


Kişisel yorumlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Şurada "bilgi sahibi olunmayan" denilerek şahsımla ilgili bir kişisel yorumda bulunuldu. Biz zaten saygı ve anlayış çerçevesinde tartışmamızı sürdürürken bu gibi ifadelerin hiçbir faydası yok. Her zaman dediğim gibi bu tip ifadelerin kaldırılması talebinde değil, kullanıcının uyarılması talebinde bulunuyorum (orayı meşgul etmek istemediğim için mesaj yazıyorum). Ben artık bu kişisel ifadelerden bıktım usandım, katkı yapmak ve verimli tartışmalar olsun istiyorum. İyi günler dilerim.--NanahuatlEfendim? 16.43, 13 Temmuz 2020 (UTC)

@Nanahuatl ilgili tartışma sayfasını meşgul etmemeyi uygun görüyorum. Dolayısıyla burayı ilgili kullanıcı @Kibele’nin görmesini sağlayarak yanlış anlaşılmaya mahal olan ifade hakkında bilgi sahibi olmasını bekleyelim. Umarım mevzubahis konudaki ifade özelden genele değil, genelden özele düşünülerek sarf edilmiştir. Hiç birimiz diğerimizin hangi konularda bilgi sahibi olduğunu tam anlamıyla bilemeyiz. İçerik üzerine olan yorumların kişilere kaydığında oluşabilecek sonuçları değerlendirebilecek olgunlukta kullanıcılar olduğumuzu (hem sen, hem Kibele hem ben) biliyorum. Umarım bu düşündüğüm üzere bir yanlış anlaşılmadır ve devamı gelmez. Kolaylıklar... chansey mesaj? 18.30, 13 Temmuz 2020 (UTC)
Dediğim gibi ben bıktım usandım kişisel yorumlardan, istemiyorum ya hu! Basit bir istek... Devamı gelecekse de artık bir şey yapılsın yani, yeter!--NanahuatlEfendim? 18.36, 13 Temmuz 2020 (UTC)
Kronikleşmiş sorunlar için anlık çözümlerin fayda vermeyeceği kanaatindeyim. Karşılıklı olarak anlayışon çözemeyeceği bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bunun için yine karşılıklı olarak iletişim şart. Dediğim gibi Kibele’nin bu mesajı görmesini bekleyelim. chansey mesaj? 18.47, 13 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba yazdığım mesajı görmenizi temenni ediyorum benim aktardığınız yetersiz bilgilerle ilgili bir sorunum var çok sevdiğim bir sanatcı ile ilgili wikipediye giriyorum ve camila cabello yazıyorum ve wiki de vikipedide ki bilgi yazılarından daha çok ve hepsi ingilizce benim sorum şu? Ben camila cabello hakkında dogru bilgileri gormek ve daha uzun bilgiler gormek icin illa googleden yazıp çeviri mi yapacağım? Bildigim kadariyla sizin işiniz sadece silmek değil ayrıca kullanıcılarında memnuniyeti bu yorumumu ciddiye alırsanız sevinirim camila cabello hakkında yazdığınız yazılar çok yetersiz ve ben doğruları yazmak istedikce kişisel davranıo siliyorsunuz işinizi eğer kişisel yapacaksanız gratiste işe başlayabilirsiniz ben arastirdigim kisiler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum ve ingilizce okumak zorunda değilim ingilizce bilmeyenler sevdigi insanların biyografisini nereden okuyacak? Ya şuna bir cozum bulun yada yazilan bilgilerin dogruluguna bakıp öyle silin bir kullanıcı olarak yorumumu ciddiye almanızı temenni ediyorum iyi günler Onemlidegil9 (mesaj) 04.32, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Çalışmalarınızın ve katkılarınızın devamını dilerim. Ourlipsareapocalypse (mesaj) 10.12, 16 Temmuz 2020 (UTC)

Teşekkür ederim @Ourlipsareapocalypse çok naziksiniz. İyi çalışmalar dilerim. chansey mesaj? 11.44, 16 Temmuz 2020 (UTC)

Geri[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/112, Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/CSD log, Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/PROD log, Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/common.css, Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/common.js, Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/Çalışma/Samsun 19 Mayıs Stadyumu/İstatistik sayfalarını geri getirebilir misin? --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 21.07, 17 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba @𐰇𐱅𐰚𐰤. Gariptir Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/common.css ve Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/common.js sayfalarını geri getiremiyorum. Diğer sayfalar getirildi. Kolay gelsin. chansey mesaj? 21.17, 17 Temmuz 2020 (UTC)
@Vito Genovese, @Vikiçizer, @Sakhalinio veya @Uncitoyen siz de bir göz atar mısınız? Aldığım ikazda hizmetlilerin geri getirebileceği belirtiliyor ama izin vermemekte. chansey mesaj? 21.19, 17 Temmuz 2020 (UTC)
Bende de aynı sorun var. Geri getirilemiyor. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 21.50, 17 Temmuz 2020 (UTC)
@Superyetkin bir bakar mısınız? chansey mesaj? 21.52, 17 Temmuz 2020 (UTC)

Teşekkür ederim. Gelmiyorlarsa o kadar da önemli değil, uğraşmaya değmez. Bu arada Kullanıcı:𐰇𐱅𐰚𐰤/Çalışma/Samsun 19 Mayıs Stadyumu/İstatistik sayfasından almam gereken ufak bir kısım vardı, aldım. Tekrar siler misin? Derleme yapmayacağım artık, gereksiz hâlâ. --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 21.57, 17 Temmuz 2020 (UTC)

Rica ederim; ilgili sayfa tekrar silindi. Önemli olan aksaklığın nerede olduğunu tespit etmek o yüzden diğer hizmetlilere bildirim attım. İyi çalışmalar. chansey mesaj? 21.59, 17 Temmuz 2020 (UTC)
Mediawiki yazılımına yeni özellikler eklendikçe işler karışıyor. Arayüz yöneticisi haklarına sahip bir hizmetli gerek --Superyetkinileti 22.04, 17 Temmuz 2020 (UTC)
Tamamdır teşekkürler @Superyetkin. Kolaylıklar... chansey mesaj? 22.05, 17 Temmuz 2020 (UTC)
Başka kullanıcıların JS ve CSS sayfalarında değişiklik yapma yetkisinin silmeye de yansıması çok anlamsızmış. Geri getirdim şimdi.
Vito Genovese 14.47, 18 Temmuz 2020 (UTC)
@Vito Genovese, şu an o silme ve geri getirme işlemlerini yapabilecek tek kullanıcılar sen ve toprak. İkiniz de inaktif olsanız yandık sanırım :P--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 19.12, 6 Ağustos 2020 (UTC)

Anlam ayrımı hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Chansey, günaydın.

Kamışlı Muharebesi anlam ayrımı sayfasına hızlı sil şablonu ekledim. Bunun sebebi Suriye İç Savaşı boyunca Kamışlı'da bir kez muharebe yaşanmış olması, en azından şu ana kadar. Maalesef 2018'de yaşanan çatışmalar muharebe kabul edilmiş ve "Kamışlı Muharebesi (Eylül 2018)" adlı birgmadde açılmış, bu maddeyi "Kamışlı çatışmaları (2018)" maddesine taşıdım. Kamışlı'nın sadece bir bölgesinde, uzun sürmeyen bir çatışma gerçekleşiyor. Buna muharebe diyemeyiz. Gerekli taşıma işlemini de bu doğrultuda gerçekleştirdim. Bu bağlamda Vikipedide şu an Kamışlı Muharebesi üstüne bir madde bulunmaktadır: Kamışlı Muharebesi (Nisan 2016). Bunun dışında herhangi bir Kamışlı Muharebesi maddesi bulunmuyor, dediğim gibi Kamışlı'da yaşanan başka bir muharebe de mevcut değil zaten. Dolayısıyla anlam ayrımı sayfası fazla ve silinmeli. Değişikliğinizi geri almıyor, şablonu tekrar eklemiyorum. Maddeyle ilgili işlem yapan hizmetli olduğunuz için gereğini yapmanızı rica ediyorum.

Sevgilerimle, iyi çalışmalar.--Göktürk97 (mesaj) 03.46, 18 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Göktürk97 günaydın. Bu izahatınızın da bağlantısını vererek lütfen şablonu geri ekleyiniz. Şu an müsait olmadığım için bir başka hizmetlimizin değerlendirmesini bekleyelim. İzahatiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Kolaylıklar. chansey mesaj? 04.33, 18 Temmuz 2020 (UTC)

Başlıksız[değiştir | kaynağı değiştir]

12.24, 17 Haziran 2020 günü açılan Türkiye'de alanında ilk olan Ademsan Makine firma sayfası yeterli kaynak verilmediği için silinmeye alınmış. Bazı referans sayfalarını iletmek istiyorum. https://www.dunya.com/sirketler/ademsan-makine-yurt-ici-projelerini-teslim-etmeyi-surduruyor-haberi-475120 https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/hizmet/ademsan-makine-her-yukseklikte-guvenilir-cozum-sunuyor/658003 https://www.haberler.com/ademsan-makine-her-yukseklikte-guvenilir-cozum-13358157-haberi/ Tekrar değerlendirilmesini rica ediyorum. İyi günler... --78.186.186.111 07.03, 20 Temmuz 2020 (UTC)

Sn. Anonim, bu kaynakları maddeye eklemeniz daha iyi olacaktır. Teşekkürler. chansey mesaj? 09.07, 20 Temmuz 2020 (UTC)

Sayfa silinmiş görünüyor tekrar aktif edebilirseniz, belirttiğiniz gibi kaynakça kısmına ekleme yapayım. Teşekkürler... --78.186.186.111 09.11, 20 Temmuz 2020 (UTC)

Madde getirildi takip edeceğim. Teşekkürler. chansey mesaj? 09.40, 20 Temmuz 2020 (UTC)

Kullanıcı:Albatu 02'nin beyaz liste olurluğu[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar hocam, ilgili kullanıcının değişikliklerine baktığımda BL olabilir kanısına vardım, sizinle paylaşmak istedim, esenlikler. Satırdan Kahraman (mesaj) 06.19, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba @Satırdan Kahraman. @Baybarslı'yı BL aldım; @Albatu 02 bir iki gündür aktif değil geldiğinde onu da alırız. Tavsiyeniz için teşekkürler, kolay gelsin. chansey mesaj? 07.51, 23 Temmuz 2020 (UTC)

zippom hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Chansey. Türkiyede 2011 yılından beri faaliyet gösteren topluluğumuza ait web sitemiz için madde oluşturdum. Reklam sebebiyle silinme durumuna alınmış ve siz tarafından kullanıcı hesabım yasaklanmış. Web sitemizde gerekli yasal uyarılar yer almaktadır Zippo Üretim Şirketi vve iştirakleri ile bağımız yoktur ve herhangi telif ihlali yapmıyoruz. Türkiye`de Zippo çakmaklar ile ilgili hiç bir yerde olmayan Türkçe makaleler paylaşıyoruz. Telif ihlalimiz olsa ilgili firma telif hakkında bulunabilirdi geçen 9 yıl boyunca. Kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.Urscgds (mesaj) 11.49, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba @Urscgds. Kullanıcı adınız ilgili politikaya uygun olmadığı gerekçesiyle engellenmiştir. Bu kullanıcı adıyla katkılarınıza devam edebilirsiniz. Diğer taraftan ise belirttiğiniz sayfanın silinme gerekçesini yerinde görüyorum çünkü Vikipedi bir ansiklopedidir ve reklam yasaktır. Bu hususta lütfen Vikipedi Ne Değildir? kısmını inceleyiniz. Ayrıca bu hususta ansiklopedik olmanın bir ölçütü olan kayda değerlik kısmını da okumanızı önemle rica ederim. Kolaylıklar. chansey mesaj? 13.00, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Orduspor Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Orduspor sayfasında bekleyen değişiklikleri Tartışma sayfasındaki açıklamaları dikkate alarak onaylar mısınız? Sayfa günlerdir kontrol edilmemiş ve en son kararlı sürümü hatalı, yanlış ve yanlı bilgiler içeriyor. İyi vikiler.--78.190.62.95 12.18, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Müsait olduğumda bakacağım teşekkürler. chansey mesaj? 12.42, 23 Temmuz 2020 (UTC)

Silinmiş bir sayfayı kurtarma[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Chansey.

Daha önce oluşturduğum bir makale silindiği için o makaleni yeniden oluşturmak için izin istiyorum. Bu sefer makaleye yeni referanslar ve diğer gelişmeleri ekleyeceğim.

Daha önce sayfaya ingilizce ve azerice referanslar eklemiştim bu sefer yeni gelişmelerle birlikte makaleyle ilgili sayfaya rusca ve Türkiyeden Onedio, Haberler, Haber Global, Hürriyet gibi türkce gazetelerden de referanslar ekleyeceğim. Referanslarıyla birlikte yeni gelişmeler ve bilgilerde sayfaya ekleyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Silinen sayfa: Millionaire Concept --Vahid Məmmədov (mesaj) 12.47, 24 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba @Vahid Məmmədov. Sayfayı silen @Khutuck’a seslenmiş olalım. chansey mesaj? 13.52, 24 Temmuz 2020 (UTC)
Sayfayı geri getirdim ama kayda değer olduğunu düşünmüyorum. SAS'a aldım. --Khutuckmsj 14.39, 24 Temmuz 2020 (UTC)

Vikipedinin saygıdeğer temsilcileri sevgili @Chansey ve sevgili @Khutuck.

Size gönderdiğim başvuruma kayıtsız kalmayıp ilgi gösterip ve bir şans verdiğiniz için teşekker ederim. Gerekli düzenlemeleri en kısa zamanda sayfada yapıp ve son çalışmanı size rapor edeceğim. --Vahid Məmmədov (mesaj) 16.30, 24 Temmuz 2020 (UTC)

Sn. @Vahid Məmmədov ufak bir not biz temsilci değiliz yanlız hizmetli yetkilerine sahip kullanıcılarız. İyi çalışmalar dilerim. chansey mesaj? 17.19, 24 Temmuz 2020 (UTC)

Hızlı mesaj[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, Vincent Vega. Yeni bir mesajınız var. Lütfen Tekrar oluşturuldu ve lütfen kontrol edip onaylarsanız seviniriz, kayda değer bir kişidir.'in mesaj sayfasına bakınız.
Mesaj eklendi 21.44, 24 Temmuz 2020 (UTC). Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

tekrar oluşturuldu ve lütfen kontrol edip onaylarsanız seviniriz, kayda değer bir kişidir. Strasqueen (mesaj) 21.44, 24 Temmuz 2020 (UTC)

Merhaba. Madde hızlı silinmesi için işaretlenmiş durumda @Strasqueen. Ben önceki işlemi tesis etmiştim, benim kanaatim kişi hala kayda değer değil; bekleyelim bir başka hizmetlimiz kontrolü sağlasın bu defa da. Kolaylıklar. chansey mesaj? 06.38, 25 Temmuz 2020 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Merhaba neden oluşturduğum sayfayı siliyorsunuz ? Enverasutay (mesaj) 18.46, 26 Temmuz 2020 (UTC)
Yazmam lazım, hayatımda gördüğüm en yaratıcı Vikisevgi kullanımı :D Goktr 18.48, 26 Temmuz 2020 (UTC)
Merhaba @Enverasutay. Oluşturmuş olduğunuz sayfa kişiler için kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı kanaatiyle silinmiştir. Lütfen ilgili kriterleri inceleyiniz. @Goktr001 o kadar çok rasgeliyorum ki :))) Kolaylıklar dilerim. chansey mesaj? 19.06, 26 Temmuz 2020 (UTC)

Tekrardan Merhaba @@Chansey. Sayfayı kendi adıma oluşturuyorum.Oyuncuyum.Biyografimi burada yayınlamak istiyorum.Sen yada diğer sevgili editörlerimiz izin verirse burada yayınlanan sayfa sayesinde hakkımda kaynakça olacak ve bilinirliğim artacak. Vikipedia harici neresi varki değer katabilecek bana ? Bu imzasız yazı Enverasutay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19.12, 26 Temmuz 2020 (UTC)

Bu noktada size Vikipedi Ne Değildir? kısmını işaret etmek istiyorum. Burada bulunan Vikipedi internet sayfanız için bir alan değildir kısmında belirtildiği üzere; Vikipedi kişisel sayfalar oluşturma yeri değildir. Vikipedi bünyesinde yer alan Vikipedistlerin kullanıcı sayfalarının amacı kişinin Vikipedi bünyesindeki çalışmalarına yönelik bilgi içermesidir. Eğer ansiklopedik çalışma ile ilgili olmayan ve kendiniz ile ilgili bilgi vermeye yönelik (örnek: özgeçmiş) sayfaya ihtiyacınız var ise, lütfen internetteki bedava kişisel sayfa sağlayan siteleri deneyiniz. Dolayısıyla kayda değer olmadığı sürece hiç bir içerik Vikipedi'de barındırılmaz sayın @Enverasutay. Bilgilerinize. chansey mesaj? 19.15, 26 Temmuz 2020 (UTC)

@Chansey Çok güzel izah ediyorsunuz ancak buradaki sorun çok farklı. Ben bir oyuncuyum.Burada benim adıma sayfa açılması gayet normal.Bunu kendim değil bir başkası açmış olsaydı o zaman öz geçmiş diyemiyecektiniz değil mi ? Benim gibi aktör olan ve vikipedia da sayfası bulunan size onlarca kişi iletebilirim dilerseniz. Bunlara neden yaptırım uygulanmıyor o halde ? Hatta hemen size örnek vereyim çok yakından tanıdığım Gülhan Tekin yada yine tanıdığım olan Celal Tak . Dediğim gibi benim gibi aktör olup vikipedia da sayfası olan bir çok tanıdığım arkadaşım ve abilerim ablalarım var. Ben neden olamıyorum ? Sayfamı kendim açtığım için mi ? Bu imzasız yazı Enverasutay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19.30, 26 Temmuz 2020 (UTC)

Ben size özgeçmiş oluşturduğunuz için silinmekte demedim ki @Enverasutay. Pekala çok alışkanlığım olmasa da iyi niyetinizi gözeterek maddenizi geri getirip silinmesi veya kalması için topluluk görüşüne sunuyorum. Kolay gelsin... chansey mesaj? 22.07, 26 Temmuz 2020 (UTC)

Vandalizm süzgeci[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Chansey. Az önce yeni bir madde oluşturacaktım ama vandalizm süzgecine takıldı. Ne yapmalıyım? Teşekkürler, kolay gelsin. --Clarityang (mesaj) 19.45, 26 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Clarityang. 28 numaralı süzgeçe takıldığınız gözüküyor. Bu 30'dan fazla karakterin boşluksuz kullanımı dolayısıyla tetiklenen bir süzgeçtir ve muhtemelen eklediğiniz kaynakların karakter uzunluğu dolayısıyla tetiklenmekte. Maddeyi kaynakları eklemeden oluşturup, devamında kaynakları eklemeyi deneyiniz. Şu an süzgeçe müdehale etmiyorum, süzgeç kodları ile ilgili bilgim kısıtlı lakin müsait olunca @Vito Genovese veya @Superyetkin bir göz atarsa sevinirim. Kolaylıklar. chansey mesaj? 22.18, 26 Temmuz 2020 (UTC)
Süzgecin değişikliklerine göz gezdirdim, çok yüksek bir başarı yüzdesi var gibi görünüyor ve buradaki "boşluksuzluk" biraz istisnai bir durum gibi. Yetkin ne der bilmem ama şu hâlini korumak yerinde olur diye düşünüyorum.
Vito Genovese 09.02, 28 Temmuz 2020 (UTC)
Önerdiğim yöntemin başarı sağlayacağını düşünüyorum @Vito Genovese. chansey mesaj? 10.03, 28 Temmuz 2020 (UTC)
Katılıyorum.
Vito Genovese 10.05, 28 Temmuz 2020 (UTC)
Tekrar merhaba. Maddeyi oluşturduğum gün kaynakları eklemeyi denedim ama ekleyemedim. Hala aynıysa zaman kaybı olsun istemiyorum, yetkili bir arkadaş bakabilirse çok iyi olur. Saygılar. @Vito Genovese, @Superyetkin --Clarityang (mesaj) 17.06, 31 Temmuz 2020 (UTC)
Clarityang, eklediğiniz metindeki <ref name=twsPsychologyToday> ifadesini kısaltmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 20.52, 31 Temmuz 2020 (UTC)

Netscape[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Chansey. @VikiTR 49 var olan Netscape maddesini sanırım bilmeden oluşturmuş. SAS'a falan taşımaya gerek olmadan direk aktarılabilir diye düşünüyorum, sevgiler.--Madrox❯❯❯ mesaj? 16.15, 27 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Madrox. Siz aktarımı yaparsanız ben geçmişi birleştiririm. chansey mesaj? 17.30, 27 Temmuz 2020 (UTC)

Kerimhan Duman[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Geçenlerde Kerimhan Duman sayfası hızlı silinmeye aday gösterilmişti ve sizde silmiştiniz. Gerekçe yeni eklediğim kısmın kayda değerlı kanıtlamaması idi. Ama bu kısmın neden kanıtlamadığı belirtilmemişti. İtiraz etmekte biraz geç kaldığım için sayfa silinmişti. Sayfayı tekrar oluşturmam veya başka herhangi birşey yapmam mümkünmü? Teşekkürler. ~Styyx noldu beya? 09.18, 30 Temmuz 2020 (UTC)

Selamlar @Styyx. Madde 6 Haziran 2020’de SAS süreci sonunda madde silinmiş. Bu geçen 2 ay kadar süreçte kayda değerliğin etkileyen bir gelişme olduysa maddeyi yeniden oluşturabilirsiniz. chansey mesaj? 09.27, 30 Temmuz 2020 (UTC)
Madde 6 Haziranda silindi evet. Ama ben bu ayın başında yeni birkaç şey ekleyip yeniden oluşturmuştum, yani aslında dediğinizi yapmıştım. O madde de ben itiraz etmediğim için hızlı silinmişti. ~Styyx noldu beya? 11.31, 30 Temmuz 2020 (UTC)
O zamanki değerlendirmem de KD olmadığı yönünde olmuş görünüre göre... chansey mesaj? 14.08, 30 Temmuz 2020 (UTC)