Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Mart 2019

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Özledik[değiştir | kaynağı değiştir]

Chansey, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


Ahmet Turhan (mesaj) 15.20, 9 Mart 2019 (UTC)

Nazik davetiniz için teşekkürler @Ahmet Turhan. Mesleki bazı durumlar gereği uzak kaldım, ama az kaldı. İnşallah döneceğim. Eskisi gibi tartışmalara müdahil olup olmama konusunda ise kararsızım. Belki siz istiyorsunuz ama emin olun bir o kadar da varlığımdan rahatsız olan kullanıcılarımız var diye düşünüyorum. Saygılar... ChanSey 12.07, 11 Mart 2019 (UTC)

Vikipedi:Vikibahar 2019[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi:Vikibahar 2019, 23 Mart günü başlıyor! Köy çeşmesindeki duyuruyu inceleyebilir, proje sayfasına giderek projeyle alakalı daha ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz! Katılımınızı bekliyoruz!--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 00.07, 21 Mart 2019 (UTC))

Vikibahar 2019[değiştir | kaynağı değiştir]

Yarışmayı organize eden kullanıcı olarak katılımcıların, yarışma kurallarını okumalarını ve kurallara dikkat etmelerini hatırlatan toplu bir mesaj atmak istedim :) İyi günler.--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 21.14, 23 Mart 2019 (UTC))

internette bir araştırma yap istersen benimle ilgili benim sayfamı silmeden önce ? sektörde kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum ve bu benim hakkım kıvanç tatlıtug neyse bu sektörde raif akyüz de odur lütfen sürekli silmeye çalışmayın bu sayfayı rica ediyorum yoksa gerekli yasal yollara başvurucam bu konuyla ilgili .