Kullanıcı:MhsnXD/deneme tahtası

Vikipedi, özgür ansiklopedi


MUTLULUK NEDİR.

Kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşan şeyler şunlardır:

Mutluluk: Mutluluk, kişinin iyi hissetmesine, tatmin olmasına ve iyimser olmasına neden olan bir duygudur. Mutluluk, kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur.

Keyif: Keyif, kişinin zevk almasına ve hoşlanmasına neden olan bir duygudur. Keyif, kişinin beyninde dopamin ve serotonin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur.

Huzur: Huzur, kişinin sakinleşmesine ve rahatlamasına neden olan bir duygudur. Huzur, kişinin beyninde serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur.

Sevgi: Sevgi, kişinin başkalarına karşı sıcaklık, şefkat ve bağlılık hissetmesine neden olan bir duygudur. Sevgi, kişinin beyninde oksitosin, vasopressin ve dopamin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur.

Bu duygular, kişinin beyninde mutluluk, keyif, huzur ve sevgi gibi duyguların oluşmasına yardımcı olur. Bu duygular, kişinin fiziksel ve ruhsal sağlığını iyileştirmeye yardımcı olur.

Hatice: sadece seven kişiye özel sevilen kişi tarafından(yazıyı yazan kişi üzerinize alınmayın.) görülunce aynı anda tüm nöromediyatorların ve yuraıda ki tüm duyguların oluşmasını sağlayan 160cm sinirli minyon güzel ve zeki kişi.