İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 14.33, 13 Ağustos 2023 MhsnXD mesaj katkılar, Mutluluk nedir............ sayfasını oluşturdu ("<nowiki>'''MUTLULUK NEDİR.'''</nowiki> Kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşan şeyler şunlardır: <nowiki>'''</nowiki>Mutluluk<nowiki>'''</nowiki>: Mutluluk, kişinin iyi hissetmesine, tatmin olmasına ve iyimser olmasına neden olan bir duygudur. Mutluluk, kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur. <nowiki>'''</nowiki>Keyif<nowiki>..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 14.02, 13 Ağustos 2023 MhsnXD mesaj katkılar, Kullanıcı:MhsnXD/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("'''MUTLULUK NEDİR.''' Kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşan şeyler şunlardır: '''Mutluluk''': Mutluluk, kişinin iyi hissetmesine, tatmin olmasına ve iyimser olmasına neden olan bir duygudur. Mutluluk, kişinin beyninde dopamin, serotonin ve oksitosin gibi nörotransmitterlerin salınmasıyla oluşur. '''Keyif''': Keyif, kişinin zevk almasına ve hoşlanmasına neden olan bir duygudu..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 13.44, 13 Ağustos 2023 Kullanıcı hesabı MhsnXD mesaj katkılar oluşturuldu