Kullanıcı:Delamorena/Arşiv4

Vikipedi, özgür ansiklopedi

sil şablonu-sözlük[değiştir | kaynağı değiştir]

hocam ilk başta sil şablonu koyuyordum. Fakat sonra bazı maddelerin, madde olarak ta geliştirilebileceğini farkettim. istersn sözlüğe taşıdığım maddelere sil koyayım ya da koymayayım?:) ya ne yapacağımı şaşırdım bana yol göster:)--ddenkel 15:05, 1 Şubat 2007 (UTC)

  • istesen atom mühendisi bile olabilirdin..bu saatte oyun mu olur evladım? - Erhan 22:17, 2 Şubat 2007 (UTC)

TW Rome.JPG[değiştir | kaynağı değiştir]

VP:AKP madde 9'da sorunun cevabı var sanırım.

Sevgiler

Vito Genovese 15:39, 3 Şubat 2007 (UTC)

Askeriye portalı[değiştir | kaynağı değiştir]

Karargâhtaki "tanım şablonları" başlığına bakarsanız sevinirim. --Ruzgarmesaj 19:52, 3 Şubat 2007 (UTC)

Taziye mesajınızla acımı paylaştığınız için çok teşekkürler. Saygılar, sevgiler. --Metal Militia 12:34, 4 Şubat 2007 (UTC)


İthaf hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Oturum açmadan kullanıcı sayfanda değişiklik yapmışım. Sanki babamın sayfası gibi..Sonradan farkına vardım, özürler.. O ithafı, şiiri ödünç almış gibi değil, sahibi olarak bilesin diye koydum. Acayip kaçarsa silersin.. İyi hapisler.. --Hasan Sami 18:56, 5 Şubat 2007 (UTC)

Wiki'nin farklı tarayıcılarda görüntülenmesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Viki farklı tarayıcılarda farklı görüntüleniyor sanırım. Mesela ben dün hatırı sayılır bir uğraş vererek kullanıcı sayfamı yeniden düzenledim (firefox ile) Ama IE ile açıldığı zaman tabloların arkaplanlarında, şablonlarda ve pek çok yerde yer paylaşımı ve renk problemi ortaya çıkıyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?
-Doma 03:43, 6 Şubat 2007 (UTC)


slm[değiştir | kaynağı değiştir]

wiki de yeniyim. o yüzden hiç bir şeye hakim değilim. şimdi oraya ekleyince diğer başlıklara bakanlar da görecek mi diyorsun? ayrıca rusçasını (kiril ile) eklemek istiyorum kendi dilleriyle kullandıkları sayfalara, sakıncası var mı? teşekkürler şimdiden

Yıldız[değiştir | kaynağı değiştir]

Valla çok acaip birşeyler oluyor orada, ilk başta yıldız'a redirectti, sam koydum, şimdi yıldız işareti olmuş. Nasıl biliyorsan öyle yap :)Khutuck msj 09:34, 7 Şubat 2007 (UTC)


Level Flight[değiştir | kaynağı değiştir]

Level Flight = Seviye Uçuşu

güzel bir gün[değiştir | kaynağı değiştir]

güneşli bir hava, 15 derece, sessiz bir oda, vandalsız bir viki, güzel bir gün..... ;)Delamorenamesaj 09:20, 8 Şubat 2007 (UTC)

vandalsiz mi..az sonra isinir ortalik..gerci hafta ici fazla etkinlik olmaz herhalde..ancak dun aksam bayagi spor hayranimiz vardi :) Keyifler yerinde olduguna gore anlasilan isleri yoluna koydun sonunda. dur sana yardimci olayim :). Saka bi yana burada yagmur var..ki asil derdim o degil, zira haftaya vermem gereken dersler basliyolar, yani her hafta kafadan 24 saat kayip..daha cok calismam lazim. BUraya gelip de portal proje konsorsiyum konsolidasyon lineer ve frekans domeni (frequency domain!!!) gibi ifadeler gordukce de kan beynime sicriyo..su firtinali donemi atlatayim bilisim ve bilgisayar anakapisi ile donucem..ya sabir..son degisiklikler sana emanet. - Erhan 09:29, 8 Şubat 2007 (UTC)


yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

kuzen bir olayla karşı karşıyayım senin bilgin daha çok o yüzden bi danışayım şu konuda. bir de şu resimde ne yazıyor çevirebilirmisin Delamorenamesaj 09:52, 8 Şubat 2007 (UTC)

resimde yazan "tesekkur bu mu?"...kullanici sayfasina da bakilirsa ortalama bir yunan milletcisi. Zaten buradaki ilgi alanlarindan da belli. - Erhan 10:16, 8 Şubat 2007 (UTC)
hehe farkettim, kullanıcı sayfasına da baktım baya dil bilen bir gazeteciymiş, resimde kötü bişey yazmıyo herhalde yada ben öyle anladım, severim yunanlıları kardeş kardeş yaşadıkları sürece:)Delamorenamesaj 10:20, 8 Şubat 2007 (UTC)
gecmiste yaptigi degisikliklere bakilirsa, hayal dunyasinda yasamayi tercih ediyor gibi. Ara sira uyandirmak gerekebilir. - Erhan 10:30, 8 Şubat 2007 (UTC)

Yöneticilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi:Yöneticilik başvurusu sayfasında yöneticilik başvurum var.İlgilenirseniz sevinirim.--Simon Bolivar 11:50, 8 Şubat 2007 (UTC)

Biraz?Somut bir rakamla:)--Simon Bolivar 12:12, 8 Şubat 2007 (UTC)

Yaa, öyle oldu[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili dostum, aslında bilgisayarımdan ayrı düştük. Yaralandı ve bir hafta kadar revirde -bilgisayacımın bürosunda- kaldı. Hep, sargısını yapıp ters yüzü gönderiyordum sipere ama bu kez kemiğe denk gelmiş. Çanakkale Savaşları için birşeyler yapmak gerek evet. Asıl, Kuzey Afrika Cephesi'ne çalışıyorum. Deli edecekler bunlar beni. Bir yerde uçak kazasında öldü diyor, başka yerde Almanlara esir düştü diye yazıyor. Böyle bir düzine sorunla uğraşıyorum. --Makedon 12:58, 8 Şubat 2007 (UTC)


Şiiristan[değiştir | kaynağı değiştir]

"ne demek hasan abi ne zaman istersen çiziktirebilirsin sayfama ben de "ahanda yeni şiir gelmiş" dedim emme başlık yapmışın neyse. Delamorenamesaj 08:23, 6 Şubat 2007 (UTC)"


Şiir olsun istediğin bre dost
Bizim eller şiiristan, buyur al..
Sarı gül mü, beyaz gül mü.. seç beğen
Sana gönlüm bir gülistan buyur al..--Hasan Sami 08:31, 9 Şubat 2007 (UTC)

may day may day[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba.. yardım istiyorum resim ekleyemiyorum kişisel alanımı da kullanamıyorum herşey ingilizce..

türkçe uyarıları da anlamıyorum türkçe gibi değil motamot çeviri gibi. çok basit bir işlem için çok anlaşılması güç bir türkçe.

imza ne demek?

Selam Delamorena[değiştir | kaynağı değiştir]

selam

vikipedi'nin de öteki ansiklopedilerden bir farkı yok, hangi yönüyle farkı yok? Birilerinin otorite diye kabul ettirdiiği kimselerin dedikleri yasa olarak belirlenip, - tartışılamaz doğru - kabul ediliyor. Standard ansiklopedilerin çevirileri buraya yazılıyor, Abuksabuk78 gibilerin yazdıkları ile yazdıklarım bir kefeye konuyor, aradaki farkı göremeyen en azından -kimi- yöneticiler var.

Bu bir yakınma yazısı değil, durum bildirimidir. Buraya da Fethullah Gülen'in adamları sızmışlkar, üstelik beni "dinci(!) olmakla suçluyorlar. Bunun bana ne denli gülünç geldiğini anlatamam. Yalnızca Kur'an'a bakarım, insanların Kur'an'a aykırı yazdıkları kendilerini ilgilendiri. Ancak dikkate din Kur'an'ın ayetleri zoruna giden bu yüzden çevirilerde kasden yorum yapan, kimi Yahudi aktarımlarının din kabul eden (bilerek ya da bilmeyerek) müslümanlar ezici çoğunluk.

Bir de burada salt akıl ile bilim işlemiyor. Buradan ayrılma sebebim de bu.

Yalnızca kendi eklediklerimi sildim, benim eklediklerimin kaynakalrını bulanalar yeniden yazabilirler, konu hakkında uzmanlar da burada olmadığından buradakilerin işi zor.

Bana müsaade, diyorum.

Teşekkürler

adrianinos, 9 Şubat 2007


makedon[değiştir | kaynağı değiştir]

Makedonya (Bulgaristan) Yukarı Cuma iline yönlenmiş, prin makedonyası da makedonya bulgaristan'a, çift yönlendirme diyorlar buna ve istenmeyen bi durummuş, düzeltmeden önce Makedonya (Bulgaristan maddesi hazırlayacakmısını, yoksa pirin makedonyasını yukarı cuma iline yönlendireyim mi kuzen? bu arada günaydın senin yazacağın makaleler yokmuydu?:)Delamorenamesaj 09:34, 9 Şubat 2007

Cift yonlendirme tamamdir. Ingiliz vikide de Bulgaristan Makedonyasi yine o ile yonlendirilmis..ben de oyle birakacagim. Makale tabii var..hem zaman iyice daraldi, ama sabah sabah Yunanin birinin yaptigi degisikligi gorunce kabariyo damar..yeni sablon hayirli olsun. - Erhan 09:40, 9 Şubat 2007 (UTC)

Delamorena, buradan kaydımı nasıl silebilirim?[değiştir | kaynağı değiştir]

selam

Buradan kaydımı nasıl silebilirim?

adrianinos, 9 Şubat 2007

Bence uygun:) ilkokul 5 düzeyinde yazdığım için size sanki yok şöyle mi böyle mi gibi geliyor! Ya da iki satıra bakıp bu anafikre vardınız. Bu ülkede bazı konuları ancak bu düzeyde yazabilirsiniz. İnsanların internet kullanabiliyor olması sizi yanıltmasın Aman diyeyim(!) son derece net ve aslında masaya vurarak ÖYLE(!)yi anlatan bir kılavuz. Ama bunu çaktırmadan yapmak zorunda:) Ayrıca gerçekten sistemi hiç istediğim gibi kullanamadım o yüzden sayfa olduğu gibi kem küm eder gibi duruyor. Benim işim bu tür şeyler yazmak. Ve çok ilgi gördüğü için bu konuda çok geribildirim aldığım için ve her kesimden insanalr anlayabildiği için buraya eklemek istedim birde bu konuda burada bişey görmemiştim.

Koymayalım derseniz çok tartışmam. Peki derim Ama şu kadarını söyleyim ki bu gerçekten işe yarar bir kılavuz. İnsanlara çelik kapı alırken rehber olabiliyor.

Amaaan boşverin koymayalım

ama adrianinos'un dediklerini dikkate almakta fayda var gibi geldi bana!

Delamorena[değiştir | kaynağı değiştir]

selam

Yanlış anladığım yok, burada rasgele bir düzen var :(

Abuksabuk78'in yazdıkları ile yazdıklarımı kıyaslayamayan Noumenon'un sırf vikipedi kuralları için yazdıklarımı geri alması düzeyi belli ediyor.

Oysa Yaşar Nuri öztürk bile yazdıklarımı geriye almaya cesaret edemezdi, karşıma OBJEKTİF bir ya da birkaç İlahiyat Profesörü çıakrın, yazdıklarımı kanıtlayayım ama CEMAATÇİ/ TARİKATÇİ İlahiyat Profesörleri hocaefendilerinin/şeyhlerinin dininde oldukları için boşa uğraş olur.

Bu yazdıklarıma yalnızca bilgiçlik taslıyor ya da salak diye karşılık verecek herkes ;)

adrianinos, 9 Şubat 2007

Delamorena lütfen[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam

Yalnızca - size ( vikipedi) göre - kaynağı olmayan, kanıtlanamaz olan KENDİ YAZDIĞIM KISIMLARI SİLİYORUM.

adrianinos, 9 Şubat 2007

Yalnızca buranın (vikipedi) seviyesi yüzünden kanıtlayamayacağı KENDİ YAZDIĞIM yerleri siliyorum[değiştir | kaynağı değiştir]

Bunu ben yapmasam Abuksabuk78 gibi vandallar yapacaklardı zaten, ben işlerini kolaylaştırdım, Noumenon birkaçını yapmış, benden önce.

Yazdıklarım kanıtlanamaz değil ama buranın durumu bunu göstermek için uygun değil. Yeniden yazıyorum karşıma OBJEKTİF 8 hani vikipedi kuralları gibi olan) İlahiyat Profesörleri çıkarın göstereyim.

LÜTFEN, kendi eklediğim size göre kanıtlanamaz olan kısımları silince geriye almayın. Burada yazmak büyük problem, en başta MuhammedCilerden yıldım, Muhammed'in kesin doğum tarihi bilinmemesine rağmen 20 Nisan 571 diye yırtınan kanıtlanması imkansız olan, üstelik ayni kaynağın (en eski kaynak İbni İshak, es-Sire) farklı bilgiler verdiği konu hakkında burada o denli uğraştım ki, daha o zaman bu seviyesizlik yüzünden ayrılmalıydım, afvedin "eşeklik bende"

adrianinos, 9 Şubat 2007

may day.. kule beni duyuyor musunuz?[değiştir | kaynağı değiştir]

anlatım ve açıklamada anahtar; yazdıklarımızı ya da söylediklerimizi en aptal olanın bile anlayabileceği kadar basit ve net ifade edebilmektir.

burdan yola çıkarsak, bi terslik var.

1- çıkan 1. sonuç; benim zekam ülke ortalamasının epey altında. zekam ortalamanın altında da olsa herkesle eşit haklara sahibim. ve ben de anlamak isteyebilirim.

2- site içinde kullanıma ait anlatımlar hiç de gereği yokken, son derece karmaşık. herşeye durmadan link vermek de pek akılcı bir yaklaşım değil. çevirileri türkçe bilen birilerin yapması bir çözüm olabilir belki. en azından o vakit anlayabilirim diye düşünüyorum.


bütün bunlar bir yana. Tanrı aşkına bilader(!)bu babil kulesi nerden inecek ve niye benim sayfama da inmiyo?

anlaşıldı hüstın..[değiştir | kaynağı değiştir]

teşekkürler düşatolyesi 13:24, 9 Şubat 2007 (UTC)

Din maddelerinde silme[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Çoğunluğu kendi değişiklikleri ama aralarda kaynayan başka değişiklikler de olmuş... uygun şekilde ayrıştırmaya çalışıyorum. Bildirdiğiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 15:43, 9 Şubat 2007 (UTC)

  • Merhaba, Mach'ın bahsettiği ise o engellendi, sağolasın. --Mskyrider ileti 20:19, 9 Şubat 2007 (UTC)

USS Arizona (BB-39)[değiştir | kaynağı değiştir]

Düzelttim ama neden böyle bir şey olduğu konusunda en ufak bir fikrim bile yok :/

Daha ne çoraplar örüceksin başıma bakalım...

Vito Genovese 14:09, 13 Şubat 2007 (UTC)

Su-33[değiştir | kaynağı değiştir]

maddeye ilgili paragrafi cevirip ekledim. Bir bak bakalim kardes.--Erkan 08:26, 15 Şubat 2007 (UTC)

numaralı alt başlıklar[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba..

kolay gelsin.. baya baktım ama tam olarak anlayamadım.

şimdiii

1- ..... 2- .... 3- .... . . .şeklinde, bir numaralandırma yaptık diyelim metnimizin başında. ve metin de bu numaralı başlıkları tek tek açıklayan bir metin.

Şunu yapmak istedim. O metin dursun, fakat bu numaralı başlıklar, aşağıdaki kendilerine ait açıklama bölümüne link versin. Yani bu başlığı tıklayan direkt o başlığın açıklamasına ulaşsın. ben sizi bunaltmıyım diye kendim anlamaya çalışıyorum. ama inanın anlamadım bana sadece şurayı oku demeniz de yeterli. kusura bakmayın. saygılar

(düşatölyesi 11:29, 15 Şubat 2007 (UTC))

buldum buldum (!)[değiştir | kaynağı değiştir]

bişey söyliyim mi ya olağanüstü bi şey bu!! ben kendi sayfam için değil eklediğim içerik vardı ya çelik kapı onun için sormuştum ama dikkatle okuyunca anladım uyguladım oldu

şimdi öğrenmeye çalıştığım renk katmak(örneğin kırmızı da kullanabilmek)ve resim eklemek. hani resimler diğer içeriklerde çerçeveli ayrı bi bölüm yaa, ben hala onun nasıl yapılacağını anlamadım. ama anlarım. ya bu çok güzel bir kullanıcı panelii

(düşatölyesi 13:59, 15 Şubat 2007 (UTC))

Sukhoi[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu avcı kuşlarına bir kalıp şart oldu artık...şöyle sayfa altında şık durur. Bir şeyler karalayayım ben. - Erhan 11:08, 17 Şubat 2007 (UTC)

başlığı Şablon:Sukhoi serisi, ben maddeleri bitirmeyi bekliyodum bütün maddelerin altına ekledim ama içini doldurmak nasip olmadı henüz, ingilizce maddelerde en altta var ;) Delamorenamesaj 11:10, 17 Şubat 2007 (UTC)
kuzen aslında o şablon değil de, uçak tanım kutusunda eksikler var , mesela SU-27 nin kutusuna bi bak değiştir deyip, ingilizcede olan bi ton şeyi yazdım ama madde içinde görünmyor. o nu düzeltebilirmisin, yani şablonun içine ekle , dolduran olursa görünsün o başlık, dolduran olursa madde de görünmesin, bir de dönemi kısmı var ya, orda da günümüz yazıyoruz kıpkırmızı sırıtıyor, soğuk savaş sonrası yazıyoruz o da kırmızı oluyor, oraya köşeli parantez koymazsak link vermeyecek şekilde ayarlayabilirmisin?Delamorenamesaj 11:14, 17 Şubat 2007 (UTC)
hepsi yapılabilir..Sabır. - Erhan 11:16, 17 Şubat 2007 (UTC)
abi iş çıktı. kalıp olayına akşam bakarım. son değişikliklere arada göz at..faruk ve uchuk tam olarak ne yaptıklarının fakında değiller gibi. - Erhan 11:41, 17 Şubat 2007 (UTC)
İngilice vikideki uçak bilgi kutusunu alıp üzerinde çalışacağım. Eğer bir alanı boş bırakırsanız sonuçta hiç görünmeyecek. Ancak boş bırakmak demek gerçekten boş bırakmaktır. Soru işareti falan koyarsanız yine kullanılır. Bu konuda özel herhangi bir isteğin varsa ilet. - Erhan 13:31, 17 Şubat 2007 (UTC)
F-16 da çalışıyor Su-27 de sorun var?!..bekle biraz; ayrıca ödül için teşekkür ederim. - Erhan 15:18, 17 Şubat 2007 (UTC)

parcacik fizigi[değiştir | kaynağı değiştir]

"{{ }} içine çalışma var " bilgisi icin tesekkur ederim.

--Unelg 13:51, 17 Şubat 2007 (UTC)

  • Merhaa delimorena, ikisini hâllettim. Sana kolay gelsin. --Mskyrider ileti 13:52, 17 Şubat 2007 (UTC)
  • Sağolasın mesajın için, bok böceği maddesinin tartışma kısmından da anlayabileceğin gibi, vikiyi bir süreliğine terketmeyi düşünüyorum.--Düşünenadam 23:17, 21 Şubat 2007 (UTC)

== slm ==[değiştir | kaynağı değiştir]

wiki de yeniyim. o yüzden hiç bir şeye hakim değilim. şimdi oraya ekleyince diğer başlıklara bakanlar da görecek mi diyorsun? ayrıca rusçasını (kiril ile) eklemek istiyorum kendi dilleriyle kullandıkları sayfalara, sakıncası var mı? teşekkürler şimdiden

Rusça Sözlük[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba ve hoşbulduk.

sanırım yeterince araştırma yapmadan yola çıktım. El kitabını inceledim biraz. Bundan sonra madde girmeden daha ayrıntılı inceleyeceğim hatta. İlgine teşekkür ederim. micro 11:37, 22 Şubat 2007 (UTC)

trust vectoring[değiştir | kaynağı değiştir]

dikey itici olarak çeviriyorum var mı mahsur gören?Delamorenamesaj 15:42, 16 Şubat 2007 (UTC)

in dikey iticiyle hic bir alakasi yoktur. Ingilizce viki deki ilgili maddeye bakarsan anlayacaksin. Thrust vectoring nozzle deninen olay su anda sadece uzay mekiginde ve askeri ucaklarda kullanılmakla birlikte yavas yavas sivil uygulamalarada gecilmektedir. Bu motorun cişkis lulesinin hareketli olmasi anlamindadir. Yani motordan elde edilen itme gucunun yonunu hic bir ek kumanda yuzeyi kullanmadan eksoz lülesinin ceperlerini hareket ettirerek yapoabiliyorsun demek. Tam dogru cevirisi yönlendirilebilir güç sistemi olabilir. Bana nerde kullanacagini soyle sana tam cevirisini soyleyeyim.--Erkan 13:41, 23 Şubat 2007 (UTC)
Bence yönlendirilebilir eksozlama desek tam olur ama TDK buna ne der bilemem? :))
Ama en uyugnu yönlendirilebilir güç sistemi demek olur kanisindayim. Harier deki de ayni mantik aslinda normlade önden arkaya olan hava eksoz cikisi ayni sekilde yönlendirilebilir ek ve daha kucuk eksozlarla asagi dogru yonlendirilerek havada tutunma saglaniyor. Aslinda mantik ayni ama harrier da sadece dikey calistigi icin sen dikey demissin. Hadi kolay gelsin.--Erkan 14:04, 23 Şubat 2007 (UTC)

Evet[değiştir | kaynağı değiştir]

Saol ben de farkettim ki ben size msj atana kadar bi arkadaş sil işareti koymuş maddeye. Kopya çektim. Bi dahaki sefere ben de ööle yapıcam:) msjmaderibeyza 14:06, 23 Şubat 2007 (UTC)

Azerice[değiştir | kaynağı değiştir]

Mrb,

Ben Azerice konuşmaları anlayabilirim; ama Azerice alfabesi ahkkında fazla bir bilgim yok.

kızılsungur®©iletikatkılar 14:34, 23 Şubat 2007 (UTC)

Kategoriler[değiştir | kaynağı değiştir]

Hoca naber? Nasıl gidiyor? Ya bu kategorilendirmelerde çok büyük kargaşa var. Bunlar hakkında bişeyler yapsak diyorum. Nasıl olur? Haftanın işbirliği projesi filan olarak ta koyabiliriz. Bütün kategoriler resmen birbiri içerisinde:S Bütün demeyelim de:) birçok:)he bu arada kategorilendirmeyen maddelerden bahsetmiyorum. kategorilerin bizzat kendileri..--Ddenkel 02:07, 24 Şubat 2007 (UTC)

çok sağol beni esas sinirlendiren nelerin eksik olduğunu söylemeden yeni bir sürüm ekleyip kötü duruma getirmek lütfen o sayfaya bakarsanız geçmiş kısmında sürümleri karşılaştırın ve benim maddemi n nasıl saptırıldığı resmimin silindiğini ve saatler ile ilgili alt başlığım silinmiş belki senin gibi birkaç anlayışlı insan bana eksiklerimi söylesede direk maddeye müdahale etmese bu sorunlar yaşanmayacak ben şimdi o maddeye el atrım.--Graywolf 12:29, 24 Şubat 2007 (UTC)

Haklısın işi gücü bıraktım Graywolf adlı kullanıcının girişlerini takip ediyorum--Nosferatu 13:24, 24 Şubat 2007 (UTC)

sadece kategorilendirip bağlantı verse eyvallah ama tamamen kendi istediği şekilde maddeleri değiştiriyor ve vikipediye yolladığım resimlerimin telif sorunu olduğunu söylüyor bence bu kişi bir vandalisttir ve sadece bencillikten başka birşey bilmiyor emeğe saygısı sıfır.Sizden ricam bu kullanıcının katkılarına bakın hepsi zorluk çıkartıcı şeyler ve üslubu çok kaba.--Graywolf 13:25, 24 Şubat 2007 (UTC)

Bu adamın yüzünden kaç tane kestiğim faturayı iptal ettim bir bilsen şimdi de vandalist demiş. Dişlerimi bileylemeye başladım--Nosferatu 13:27, 24 Şubat 2007 (UTC)
  • Gül abi gül komik önümde boncuk gibi kuyruk oluştu bir de bugün vezneye emaneten bakıyorum betim benzim attı sararıp soldum atölyemi ustalarımı özledim--Nosferatu 13:44, 24 Şubat 2007 (UTC)

iyide önceki maddede sadece yüzeysel anlatılmış bense derinlemesine bilgi veriyorum eski maddeyide yazıcam diye bir zorunluluğum yok lütfen benle uğraşıcağınıza analitiklik adlı maddedeki küfürleri görün vekorkut eken maddesine göz atın telif ihlali olduğunu bas bas bağırdım ama duyan yok

Dikkkkaaaaat[değiştir | kaynağı değiştir]

halin durumun nicedir ne var ne yok, neredesin naapıyon?Delamorenamesaj 15:58, 24 Şubat 2007 (UTC)

Halim durumum iyidir yalnız tek sorun şu günlerde çok yoğun olmam:) Birkaç gün sonra 2 haftalık bir tatilim olacak o sıralarda rahatlamayı düşünüyorum. Bugün biraz siteye bakıyorum çok fazla vandallanma gözlemleyemedim. Senin nasıl gidiyor. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 16:08, 24 Şubat 2007 (UTC)

kitle iletişim[değiştir | kaynağı değiştir]

hacım, silmeye kıyamadım üç beş kelime ekleyip taslak haline getirdim, haberin olaDelamorenamesaj 13:44, 24 Şubat 2007 (UTC)

ayarladım keratayı, sözlüğe taşı kalıbını görünce özür dileyip bir daha yan bakmayacak o maddeye. - Erhan 17:30, 24 Şubat 2007 (UTC)

Saint Joseph Fransız Lisesi[değiştir | kaynağı değiştir]

I recently created an article on the English Wikipedia and noticed that you have contributed to its equivalent article in Turkish: Saint Joseph Fransız Lisesi; and even better -- I see that you have more knowledge of English than I do of Turkish! Should you have the time, I would greatly appreciate it if you might be able to translate some (or all, if you feel so inclined!) of the Turkish article over to the English Wikipedia. Thank you very much for any assistance you might be able to provide! --Thisisbossi 05:17, 25 Şubat 2007 (UTC)

sil etiketleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, acaba sil etiketleri koymak haftanın işbirliği projesinde Proje kapsamında yapılan işler arasına yazılıyormu?????--UANNİS 08:55, 26 Şubat 2007 (UTC)

projenin ismi bağlantı olmayan maddeleri düzenlemek silmek değil bu yüzden sil etiketi koyduğumuz maddeleri koymamalıyız--UANNİS 09:00, 26 Şubat 2007 (UTC)

düzenle şablonu![değiştir | kaynağı değiştir]

saolasın yeni bir şey öğrendim...yardim almaya her zaman açığım...kolay gelsin...

yazılacak madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Hem askeri hem de havacılık ile ilgili bir madde var yazılmasi gereken. Senin belk yazmak isteyecegini dusundum. Ne dersin? Türkçesi: 1. Dünya Savaşında Havacılık--Erkan 13:41, 27 Şubat 2007 (UTC)

keşke kullanıcıların avatarı da olsaydı bnce ööle daha ii olurdu...hermione615