Kullanıcı:Ankh33/İletiler

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kasım 2009[değiştir | kaynağı değiştir]

İskandinav Dilleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanırım, İskandinav Dilleri olarak madde ismini değiştirmem ve İngilizce vikipediye kaynak ve link göstermem yeterli olacaktır.
İlginiz için tekrar teşekkürler', →Scientia← 20:10, 9 Kasım 2009 (UTC)'

Çeviri Konusunda Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Eğer ister iseniz "Horticulture" ve diğer İngilizce maddelerin çevirisi konusunda size yardım edebilirim. Sayılarım ile; →Scientia← 20:57, 9 Kasım 2009 (UTC).

Telif hakkı var kullanmayın[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Vito Genovese 22:18, 9 Kasım 2009 (UTC)