Kagurabachi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kagurabachi (カグラバチ), Takeru Hokazono tarafından yazılan ve resmedilen bir Japon manga eseridir. 2023 Eylül'de Shueisha'nın Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlanmaya başlamıştır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Genç Chihiro günlerini ünlü kılıç ustası babasının yanında eğitim alarak geçirmektedir. Bir gün kendisi de büyük bir kılıç ustası olmayı ummaktadır. Baba ve oğul, bugünlerin sonsuza dek süreceğini düşünmektedirler. Ama aniden bir trajedi yaşanır. Kana bulanmış karanlık bir gün. Chihiro ve kılıcı artık sadece intikam için yaşamaktadır.[1]

Yayın Tarihi[değiştir | kaynağı değiştir]

Takeru Hokazono tarafından yazılan ve resimlenen eser, 19 Eylül 2023'te Shueisha'nın Haftalık Shōnen Jump dergisinde serileştirmeye başladı.[2]

Viz Media ve Manga Plus, mangayı ingilizce olarak yayınlıyor.

Bölümler henüz tankōbon formatında değil.[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu bölümler henüz bir tankōbon cildinde yayınlanmamıştır.

Çıkış[değiştir | kaynağı değiştir]

Kagurabachi piyasaya sürüldükten sonra Manga Plus'ın popülerlik sıralamasında Spy × Family, Dragon Ball Super ve Boruto gibi mangaları arkasında bıraktı. Okuyucular arasındaki ani popülaritesi, ironik bir şekilde "Big Three" nin (One Piece, Naruto ve Bleach) mirasçısı olduğu söylentileri çıktı ve bu da çok sayıda internet miim konusuna sebep verdi.

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Kagurabachi: JJK & Demon Slayer Karışımı, Özgün Olmalı!". KesifAsya.com. 10 Ekim 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2023. 
  2. ^ "Fabricant 100 Manga Ends, 3 New Manga to Launch in Shonen Jump". Anime News Network (İngilizce). 4 Eylül 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2023. 

Dış Bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]