GpsGate

Vikipedi, özgür ansiklopedi

GpsGate İnternet tabanlı GPS izleme ve GPS paylaşımı için bir yazılım platformudur. GpsGate Franson Technology AB, GPS yazılım geliştirme konusunda uzmanlaşmış Stockholm, İsveç'te bulunan bir şirkete aittir. Franson Technology AB mevcut CEO Johan Franson tarafından 2004 yılında kurulmuştur.

Ürünler[değiştir | kaynağı değiştir]

GpsGate İstemci[değiştir | kaynağı değiştir]

Windows Vista/XP/2k için GPS yazılımı /NT/ME/98, Windows Mobile, Pocket PC ve Windows CE .NET. GpsGate İstemci, sanal COM bağlantı noktalarını kullanarak çeşitli uygulamalar arasında bir GPS paylaşmak için kullanılan bir istemci aracıdır, Garmin nRoute düzenli olarak GPS bağlamak Google Earth doğrudan bir GPS bağlamak ve bir GpsGate Server GPS konumlarını gönderir. GpsGate İstemci ayrıca GPS simülatörü ve NMEA logger içerir. Gelişmiş kullanıcıların ağlar üzerinde GPS, HTTP, Bluetooth ve ActiveSync paylaşmak ve multiplex ve split NMEA akışları için GpsGate İstemci kullanabilirsiniz.

GpsGate Sunucu[değiştir | kaynağı değiştir]

Ocak 2007'de Franson Technology AB GpsGate Sunucusunu yayımladı. GpsGate Sunucu AJAX, XML/JSON, .NET ve MySQL etrafında inşa edilmiş GPS izleme için bir sunucu platformudur. GpsGate Sunucu araçları, insanlar, hayvanlar ve varlıkların takibi için internet uygulamaları içerir. GPS konumlarını GPS izleme cihazları, cep telefonları ve GpsGate İstemcilerini kullanarak HTTP ve TCP/UDP üzerinden GpsGate Sunucusuna gönderilebilir. Sunucusunun çoklu dil desteği vardır. GpsGate Sunucusu, Windows sunucusu üzerinde yüklü veya gpsgate.com gibi bir hizmet olarak abone yapılabilir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]