Face Off (Breaking Bad)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Face Off"
Breaking Bad bölümü
Patlama sonrası yüzünün yarısı yok olan Gus Fring kravatını düzeltiyor. Bu sahnedeki görsel efektler, bölüme En İyi Görsel Efekt dalında Emmy adaylığı kazandırmıştır.
Bölüm no.4. sezon
13. bölüm
YönetmenVince Gilligan
SenaristVince Gilligan
Bölüm müziği
Görüntü yönetmeniMichael Slovis
EditörSkip Macdonald
Yayın tarihi9 Ekim 2011 (2011-10-09)
Süresi50 dakika
Konuk oyuncular
Bölüm kronolojisi
← Önceki
"End Times"
Sonraki →
"Live Free or Die"
Breaking Bad (4. sezon)
Breaking Bad bölümleri

"Face Off", Amerikan suç draması Breaking Bad'in 4. sezonunun 13. ve final bölümü, dizinin 46. bölümüdür. Vince Gilligan tarafından yazıldı ve yönetildi. İlk olarak 9 Ekim 2011'de Amerika Birleşik Devletleri kanalı AMC'de yayımlandı.

Bölümde, dördüncü sezonun odak noktası olan Walter White (Bryan Cranston) ve Gus Fring (Giancarlo Esposito) arasındaki çatışma sonuçlanıyor. Sırasıyla Gioncarlo Esposito, Mark Margolis ve Ray Campbell tarafından canlandırılan Gus Fring, Hector Salamanca ve Tyrus Kitt karakterleri dizide son kez görünmüştür.

Bölüm, genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve TV Guide tarafından 2011'de televizyon tarihinin en iyi bölümlerden biri olarak seçildi.[1]

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Prodüksiyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Karşılama[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "2011's Best Episodes: Flights and Tights and the Final Friday Night Lights Goodbye". TV Guide. 29 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2012. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]