Dosya:Dior ve silmaril.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dior_ve_silmaril.JPG((331 × 464 piksel, dosya boyutu: 39 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Dior Eluchíl maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Resimde, J. R. R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninden bir karakter olan Beren oğlu Dior görülüyor.
Kaynak Bu resmi www.councilofelrond.com sitesinden aldım. Resmin tam adresi şuradadır:[1]. Bu resim, CoE internet sitesinin üyelerinden Margaret Fleming tarafından yapılmış ve siteye yüklenmiştir. Fotoyu Margaret Fleming tarafından yapılmış olduğu belirtilerek Vikipedi'de telifli kullanım gerekçesi lisansıyla Dior Eluchíl maddesinde kullanmak üzere kendisinden tarafımca izin alındı. (Tuleytula)
Kullanılan kısım Resmin düşük çözünürlüklü dijital bir kopyası.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen hayalî karakterin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Hayali karakter hakkında öğretici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari olmayan fakat kamu malı da olmayan bir ürünün fotoğrafı olduğu için, bu fotoğrafın serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması söz konusu tablonun değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Tablo ticarî amaç taşımamaktadır ve bu fotoğrafı kullanarak tablonun orijinalinin birebir kopyasını üretebilmek olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.51, 24 Ocak 200916.51, 24 Ocak 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli331 × 464 (39 KB)Tuleytula (mesaj | katkılar)
16.48, 24 Ocak 200916.48, 24 Ocak 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli244 × 267 (33 KB)Tuleytula (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Dior Eluchíl | Açıklama = Resimde, J. R. R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninden bir karakter olan Beren oğlu Dior görülüyor. | Kaynak = Bu resmi www.coun

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri