İstanbul'daki ilköğretim okulları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

İstanbul'daki ilköğretim okulları listesi, İstanbul ili sınırları içindeki 1,526 ilköğretim veya dengi eğitim kurumunun ilçelere göre sıralanmış listesidir.

Adalar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burgazada Sait Faik Abasıyanık İlköğretim Okulu
  • Büyükada 125. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
  • Büyükada Özel Rum İlk Okulu
  • Heybeliada İlköğretim Okulu
  • Kınalıada Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • Şehit Murat Yüksel İlköğretim Okulu

Arnavutköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu
  • Anafartalar İlköğretim Okulu
  • Arnavutköy İlköğretim Okulu
  • Arnavutköy Şehit Çavuş Selçuk Gürdal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu
  • Aşık Veysel İlköğretim Okulu
  • Ayazma İlköğretim Okulu
  • Baklalı İlköğretim Okulu
  • Boğazköy İlköğretim Okulu
  • Bolluca Türk Tekstil Vakfı İlköğretim Okulu
  • Boyalık Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu
  • Cemal Reşit Rey İlköğretim Okulu
  • Deliklikaya İlköğretim Okulu
  • Dursunköy İlköğretim Okulu
  • Hacımaslı Köyü İlköğretim Okulu
  • Hadımköy İlköğretim Okulu
  • Hadımköy Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu
  • Halis Kutmangil İlköğretim Okulu
  • Hasan Tahsin İlköğretim Okulu
  • Karaburun Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu
  • Köroğlu İlköğretim Okulu
  • Malazgirt İlköğretim Okulu
  • Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu
  • Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Nakkas İlköğretim Okulu
  • Osman Gazi İlköğretim Okulu
  • Ömerli İlköğretim Okulu
  • Sabri Akın İlköğretim Okulu
  • Sazlıbosna İlköğretim Okulu
  • Suatlar İlköğretim Okulu
  • Şehit Onbaşı Murat Şengöz İlköğretim Okulu
  • Şeyh Şamil İlköğretim Okulu
  • Taşoluk Köyü İlköğretim Okulu
  • Taşoluk TOKİ İlköğretim Okulu
  • Tayakadın Köyü İlköğretim Okulu
  • Tolga Eti İlköğretim Okulu
  • Yassıören İlköğretim Okulu
  • Yeniköy Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu

Ataşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Akşemsettin İlköğretim Okulu
  • Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu
  • Ali İhsan Hayırlıoğlu İlköğretim Okulu
  • Ali Nihat Tarlan İlköğretim Okulu
  • Ata İlköğretim Okulu
  • Aydın Doğan İlköğretim Okulu
  • Celal Yardımcı İlköğretim Okulu
  • Cemile Besler İlköğretim Okulu
  • Çağrıbey İlköğretim Okulu
  • Fahriye Vandemir İlköğretim Okulu
  • Fetih İMKB İlköğretim Okulu
  • Halil Atamavcı İlköğretim Okulu
  • İçerenköy Hasan Leyli İlköğretim Okulu
  • İhsan Kurşunoğlu İlköğretim Okulu
  • Küçükbakkalköy Kemal Berktan İlköğretim Okulu
  • Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu
  • Kayışdağı Arifpaşa İlköğretim Okulu
  • Mustafa Öncel İlköğretim Okulu
  • Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu
  • Necati Bey İlköğretim Okulu
  • Orhan Veli İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst İlköğretim Okulu
  • Özel Ataşehir Adıgüzel İlköğretim Okulu
  • Özel Ataşehir Bilfen İlköğretim Okulu
  • Özel Bostancı Doğa İlköğretim Okulu
  • Özel Denizatı İlköğretim Okulu
  • Özel Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulu
  • Özel Fenerbahçe Spor Kulübü İlköğretim Okulu
  • Piri Reis İlköğretim Okulu
  • Rabia Leman İlköğretim Okulu
  • Sait Cordan İlköğretim Okulu
  • Sakarya İlköğretim Okulu
  • Sare Selahattin Uzel İlköğretim Okulu
  • Sosyal Meskenler İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlköğretim Okulu
  • TEB Ataşehir İlköğretim Okulu
  • Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu
  • Yeni Çamlıca Leman Ana İlköğretim Okulu

Avcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Abdülkadir Uztürk İlköğretim Okulu
  • Ali Karay İlköğretim Okulu
  • Alsancak İlköğretim Okulu
  • Ambarlı İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Borusan İlköğretim Okulu
  • Cihangir İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Firuzköy İlköğretim Okulu
  • Gümüşpala İlköğretim Okulu
  • Güngör Tekiner İlköğretim Okulu
  • İnönü İlköğretim Okulu
  • İBB Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu
  • Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • MEV Nihat Çandarlı İlköğretim Okulu
  • Necdet Semker İlköğretim Okulu
  • Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu
  • Özel Avcılar Sultan Fatih İlköğretim Okulu
  • Özel Okyanus İlköğretim Okulu
  • Şehit Beşir Balcıoğlu İlköğretim Okulu
  • Salih Şükriye Yoluç İlköğretim Okulu
  • Vali Rıdvan Yenişen İlköğretim Okulu
  • Özel Doğa İlköğretim Okulu

Bağcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 50. Yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu
  • Abdurrahman Nermin Bilimli İlköğretim Okulu
  • Akyiğit İlköğretim Okulu
  • Anafartalar İlköğretim Okulu
  • Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu
  • Aşık Veysel İlköğretim Okulu
  • Aşkaleli İbrahim Polat İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Bağcılar Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu
  • Bağcılar İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dede Korkut İlköğretim Okulu
  • Dr. Cemil-Fevziye Özkan İlköğretim Okulu
  • Evren İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Firuzan Sadıkoğlu İlköğretim Okulu
  • Gaspıralı İsmail İlköğretim Okulu
  • Güneşli İlköğretim Okulu
  • Hasan Kağnıcı İlköğretim Okulu
  • Hızır Reis İlköğretim Okulu
  • Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu
  • İçdaş İlköğretim Okulu
  • İnönü İlköğretim Okulu
  • İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu
  • İTO İlköğretim Okulu
  • İstiklal İlköğretim Okulu
  • İstoç İlköğretim Okulu
  • Karacaoğlan İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Kirazlı İlköğretim Okulu
  • Koca Ragıp Paşa İlköğretim Okulu
  • Kocayusuf İlköğretim Okulu
  • Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu
  • Mahmutbey İlköğretim Okulu
  • Malazgirt İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • MEV 60. Yıl Uçanevler İlköğretim Okulu
  • Münir Nurettin Selçuk İlköğretim Okulu
  • Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu
  • Nene Hatun İlköğretim Okulu
  • Nevin-Mehmet Bilginer İlköğretim Okulu
  • Özel Bağcılar Birikim İlköğretim Okulu
  • Özel Bağcılar Ensar İlköğretim Okulu
  • Özel Cihangir İlköğretim Okulu
  • Özel Güneşli Okyanus İlköğretim Okulu
  • Peyami Safa İlköğretim Okulu
  • Ragıp Akın İlköğretim Okulu
  • Sancaktepe İlköğretim Okulu
  • Şükrü Savaşeri İlköğretim Okulu
  • Tiryaki Hasanpaşa İlköğretim Okulu
  • Türk-İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu
  • Üsküp İlköğretim Okulu
  • Vakıflar İlköğretim Okulu
  • Vali Cahit Bayar İlköğretim Okulu
  • Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Yeşilbağ İlköğretim Okulu
  • Yıldıztepe İlköğretim Okulu
  • Zeynep Bedia Kılıçoğlu İlköğretim Okulu
  • Ziya Gökalp İlköğretim Okulu

Bahçelievler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu
  • Altınyıldız İlköğretim Okulu
  • Ata İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Bağlar İlköğretim Okulu
  • Bahçelievler Erguvan İlköğretim Okulu
  • Bahçelievler Kumport İlköğretim Okulu
  • Behiye-Dr. Nevhiz Işıl İlköğretim Okulu
  • Bülent Ecevit İlköğretim Okulu
  • Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu
  • Emir Sultan İlköğretim Okulu
  • Emlak Konut İlköğretim Okulu
  • Fikret Yüzatlı İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • GSD Eğitim Vakfı Bahçelievler İlköğretim Okulu
  • Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu
  • Hazım Ersu İlköğretim Okulu
  • Hürriyet İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Kemal Hasoğlu İlköğretim Okulu
  • Kocasinan İlköğretim Okulu
  • Koza İlköğretim Okulu
  • Kudret Saraçoğlu İlköğretim Okulu
  • Kuleli İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mevlana İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal İlköğretim Okulu
  • Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu
  • Siyavuşpaşa İlköğretim Okulu
  • Şair Zihni İlköğretim Okulu
  • Şirintepe İlköğretim Okulu
  • Şirinevler İlköğretim Okulu
  • Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu
  • Yayla İlköğretim Okulu
  • Yeni Bosna Doğu Sanayi İlköğretim Okulu
  • Yeni Bosna İlköğretim Okulu
  • Zaferler İlköğretim Okulu
  • Kudret Saraç Oğlu İlköğretim-Orta-Okulu

Bakırköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 60. Yıl Ataköy İlköğretim Okulu
  • Ataköy İlköğretim Okulu
  • Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu
  • Aybars Ak İlköğretim Okulu
  • Bakırköy İlköğretim Okulu
  • Bakırköy Kartaltepe İlköğretim Okulu
  • Bakırköy Rum İlköğretim Okulu
  • Behramağa İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Emlak Kredi Bankası İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • Halil Bedii Yönetken İlköğretim Okulu
  • Halil Vedat Firatlı İlköğretim Okulu
  • Hamdi Akverdi İlköğretim Okulu
  • Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu
  • İbni Sina İlköğretim Okulu
  • İncirlik Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu
  • Medeni Berk İlköğretim Okulu
  • Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Muhittin Üstündağ İlköğretim Okulu
  • Murat Kölük İlköğretim Okulu
  • Mustafa Necati İlköğretim Okulu
  • Osmaniye İlköğretim Okulu
  • Özel Bahçeşehir Florya İlköğretim Okulu
  • Özel Bakırköy Fatih İlköğretim Okulu
  • Özel Eğitimciler İlköğretim Okulu
  • Özel Florya Burç İlköğretim Okulu
  • Özel Florya Final İlköğretim Okulu
  • Özel Florya İlköğretim Okulu
  • Özel Gökşen İlköğretim Okulu
  • Özel İSTEK Bilge Kağan İlköğretim Okulu
  • Özel Kültür İlköğretim Okulu
  • Özel MEV Basınköy İlköğretim Okulu
  • Özel Taş İlköğretim Okulu
  • Özel Yeşilköy İlköğretim Okulu
  • Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu
  • Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez İlköğretim Okulu
  • Şenlikköy İlköğretim Okulu
  • Yeşilköy Ermeni İlköğretim Okulu
  • Yeşilköy Rum İlköğretim Okulu
  • Zeynep Bedia Kılıçoğlu İlköğretim Okulu

Başakşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Toki Salihe Şükriye İköğretim Okulu
  • Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulu
  • Bahçeşehir Boğazköy İlköğretim Okulu
  • Bahçeşehir Süleyman Demirel İlköğretim Okulu
  • Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu
  • Fenertepe İlköğretim Okulu
  • Hacı Ali Osman Gül İlköğretim Okulu
  • Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu
  • İBB Akşemsettin İlköğretim Okulu
  • İBB Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
  • İBB Şair Erdem Bayazıt İlköğretim Okulu
  • İbrahim Koçaslan İlköğretim Okulu
  • İMKB Alparslan İlköğretim Okulu
  • Kayabaşı Çamlık İlköğretim Okulu
  • Kayabaşı İlköğretim Okulu
  • Mahmut Şevket Zırh İlköğretim Okulu
  • Mehmet Yaran Gümeli İlköğretim Okulu
  • Nurettin Topçu İlköğretim Okulu
  • Özel Bahçeşehir Bilfen İlköğretim Okulu
  • Özel Başakşehir Burç İlköğretim Okulu
  • Özel Başakşehir Ensar İlköğretim Okulu
  • Özel Bahçeşehir İlköğretim Okulu
  • Özel Çınar İlköğretim Okulu
  • Özel Sembol İlköğretim Okulu
  • Özel Umut Eğitim Köyü İlköğretim Okulu
  • Özel Yıldızlar İlköğretim Okulu
  • Prof. Dr. Ahat Andican İlköğretim Okulu
  • Şamlar İlköğretim Okulu
  • Tepe İlköğretim Okulu
  • Zihni Küçük İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif ERSOY İlköğretim Okulu
  • Toki Kayaşehir MEVLANA İlköğretim Okulu
  • Toki Kayaşehir İlköğretim Okulu

Bayrampaşa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Haşim İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Ali Ülker İlköğretim Okulu
  • Bayrampaşa İlköğretim Okulu
  • Cevatpaşa İlköğretim Okulu
  • Fetihtepe İlköğretim Okulu
  • Hacı İlbey İlköğretim Okulu
  • Hürriyet İlköğretim Okulu
  • Kocatepe İlköğretim Okulu
  • Mobil İlköğretim Okulu
  • Mustafa Itri İlköğretim Okulu
  • Nail Reşit İlköğretim Okulu
  • Nuri Örs İlköğretim Okulu
  • Oğuzhan İlköğretim Okulu
  • Osmangazi İlköğretim Okulu
  • Prof. Muharrem Ergin İlköğretim Okulu
  • Sancak-SOY İlköğretim Okulu
  • Şair Baki İlköğretim Okulu
  • Şair Şinasi İlköğretim Okulu
  • Şakire Sadi Obdan İlköğretim Okulu
  • Şehit Kamil Balkan İlköğretim Okulu
  • Tuna İlköğretim Okulu
  • Uluğbey İlköğretim Okulu
  • Vatan İlköğretim Okulu
  • Yahya Kemal İlköğretim Okulu

Beşiktaş[değiştir | kaynağı değiştir]

Beykoz[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Anadolu Kavağı Mesadet Taylan İlköğretim Okulu
  • Ahmet Mithat Efendi İlköğretim Okulu
  • Akbaba İsmail Özseçkin İlköğretim Okulu
  • Alibahadır İlköğretim Okulu
  • Anadolu Hisarı İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Ayetullah Keser İlköğretim Okulu
  • Bibi Genceli İlköğretim Okulu
  • Bozhane İlköğretim Okulu
  • Çavuşbaşı Ahmet Akça İlköğretim Okulu
  • Çiğdem İlköğretim Okulu
  • Çubuklu İlköğretim Okulu
  • Defterdar Mehmet Bey İlköğretim Okulu
  • Elmalı İlköğretim Okulu
  • Fatinhoca İlköğretim Okulu
  • Ferda ve Turhan Takmaz İlköğretim Okulu
  • Feride Alpauti İlköğretim Okulu
  • Firuzbey İlköğretim Okulu
  • Görele İlköğretim Okulu
  • Gündoğdu Nene Hstun İlköğretim Okulu
  • Güzelcehisar İlköğretim Okulu
  • Hacınuman İlköğretim Okulu
  • Halide Edip İlköğretim Okulu
  • İshak Ağa İlköğretim Okulu
  • İshaklı İlköğretim Okulu
  • Karlıtepe İlköğretim Okulu
  • Kavacık İlköğretim Okulu
  • Kaynarca İlköğretim Okulu
  • Kılıçlı İlköğretim Okulu
  • Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okulu
  • Mehmet Emin Pulat Konak İlköğretim Okulu
  • Oramiral Vural Beyazıt İlköğretim Okulu
  • Özel Acarkent Doğa İlköğretim Okulu
  • Özel TED Koleji
  • Paşabahçe İlköğretim Okulu
  • Rüzgarlıbahçe İlköğretim Okulu
  • Sadettin Gökçepınar İlköğretim Okulu
  • Sait Taşçıoğlu İlköğretim Okulu
  • Sedat Simavi İlköğretim Okulu
  • Selahattin Karakaşlı İlköğretim Okulu
  • Soğuksu İlköğretim Okulu
  • Şahinkaya İlköğretim Okulu
  • Şehit Adil Doğan İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Ersin Güner İlköğretim Okulu
  • Tepetarla İlköğretim Okulu
  • Tokatköy İlköğretim Okulu
  • Türker İnanoğlu İlköğretim Okulu
  • Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Ziya Ünsel İlköğretim Okulu


Beylikdüzü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Baki Gündüz İlköğretim Okulu
  • Beylikdüzü İMKB İlköğretim Okulu
  • Beylikdüzü Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu
  • Bizimkent İlköğretim Okulu
  • Büyükşehir İlköğretim Okulu
  • Çağdaş Yaşam N. Kamuran Emiroğlu İlköğretim Okulu
  • Çağdaş Yaşam Prof. Ahmet Merdivenci İlköğretim Okulu
  • Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu
  • Fatma Şensoy İlköğretim Okulu
  • Galip Balkar İlköğretim Okulu
  • Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Gürpınar İlköğretim Okulu
  • Gürpınar Yeşilkent İlköğretim Okulu
  • Haldun Taner İlköğretim Okulu
  • İhlas İlköğretim Okulu
  • Kavaklı İlköğretim Okulu
  • Kemal Arıkan İlköğretim Okulu
  • Koç İlköğretim Okulu
  • Neşe Sever İlköğretim Okulu
  • Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu
  • Pınarkule İlköğretim Okulu
  • Yakuplu 125. Yıl İlköğretim Okulu
  • Yakuplu İlköğretim Okulu

Beyoğlu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu
  • Beyoğlu Kadımehmet İlköğretim Okulu
  • Beyoğlu Özel Merkez Rum İlköğretim Okulu
  • Cemal Altüz İlköğretim Okulu
  • Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlköğretim Okulu
  • Cihangir İlköğretim Okulu
  • Doktor Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu
  • Firuzağa İlköğretim Okulu
  • Galatasaray İlköğretim Okulu
  • Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulu
  • Hasköy İlköğretim Okulu
  • Hoca İshak Efendi İlköğretim Okulu
  • Huviyet Bekir İlköğretim Okulu
  • İhsan Şerif İlköğretim Okulu
  • İTO Kadınlar Çeşmesi İlköğretim Okulu
  • İstiklal İlköğretim Okulu
  • Kaptanpaşa İlköğretim Okulu
  • Muallim Cevdet İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal Etüt Beslenme İlköğretim Okulu
  • Okçumusa İlköğretim Okulu
  • Orbay İlköğretim Okulu
  • Özel Ayakostantin Rum İlköğretim Okulu
  • Özel Esayan İlköğretim Okulu
  • Özel Mehmet Oyal Özel İlköğretim Okulu
  • Özel Tarhan İlköğretim Okulu
  • Özel Zapyon Rum İlköğretim Okulu
  • Özel Zoğrafyon Rum İlköğretim Okulu
  • Piripaşa İlköğretim Okulu
  • Pirireis İlköğretim Okulu
  • Piyalepaşa İlköğretim Okulu
  • Sururi İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu
  • Taksim İlköğretim Okulu

Büyükçekmece[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 19 Mayıs İlköğretim Okulu
  • Adem Çelik İlköğretim Okulu
  • Adnan Kahveci İlköğretim Okulu
  • Ahmediye Doğus İlköğretim Okulu
  • Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
  • Aşiret Dalcı İlköğretim Okulu
  • Bahadır Demir İlköğretim Okulu
  • Batıköy Memurdan Armağan İlköğretim Okulu
  • Büyükçekmece Atatürk İlköğretim Okulu
  • Büyükçekmece Halime Bulduk İlköğretim Okulu
  • Büyükçekmece İlköğretim Okulu
  • Celaliye İlköğretim Okulu
  • Çakmaklı İlköğretim Okulu
  • Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu
  • Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu
  • Gılman Durukan İlköğretim Okulu
  • Kamiloba Beyazlar İlköğretim Okulu
  • Kumburgaz İlköğretim Okulu
  • Kumburgaz Serdar Adıgüzel İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Muratbey Esin Ovacık İlköğretim Okulu
  • Ömer Gültekin - Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Özel Beykent İlköğretim Okulu
  • SA Akçimento Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Tepecik Ulus İlköğretim Okulu
  • Tepecik İlköğretim Okulu
  • Türkoba İlköğretim Okulu
  • Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu

Çatalca[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Akalan İlköğretim Okulu
  • Attilla Köymen Yıldaran İlköğretim Okulu
  • Aydınlar İlköğretim Okulu
  • Başak İlköğretim Okulu
  • Belgrat İlköğretim Okulu
  • Binkılıç İlköğretim Okulu
  • Çakıl İlköğretim Okulu
  • Çanakça İlköğretim Okulu
  • Çiftlikköy İlköğretim Okulu
  • Dağyenice Zeki Kisbu İlköğretim Okulu
  • Elbasan İlköğretim Okulu
  • Ferhatpaşa İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • Gökçeali Sevgi-Altan Sanda İlköğretim Okulu
  • Gümüşpınar İlköğretim Okulu
  • Hallaçlı İlköğretim Okulu
  • İhsaniye İhsan Akdoğan İlköğretim Okulu
  • İnceğiz Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu
  • Kabakça İlköğretim Okulu
  • Kalfaköy İlköğretim Okulu
  • Karacaköy İlköğretim Okulu
  • Karamandere İlköğretim Okulu
  • Kestanelik İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Oklalı İlköğretim Okulu
  • Ormanlı İlköğretim Okulu
  • Ovayenice Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu
  • Örencik İlköğretim Okulu
  • Subaşı İlköğretim Okulu
  • Yalıköy İlköğretim Okulu
  • Yazlık İlköğretim Okulu

Çekmeköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Alemdağ İlköğretim Okulu
  • Alemdağ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Alemdar Çatalçeşme İlköğretim Okulu
  • Ali Kuşçu İlköğretim Okulu
  • Çamlık İlköğretim Okulu
  • Çekmeköy İlköğretim Okulu
  • Erdal Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Avni Sipahi İlköğretim Okulu
  • Hüseyinli Köyü İlköğretim Okulu
  • İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Melahat Hüdai Gürbüz İlköğretim Okulu
  • Nişantepe İlköğretim Okulu
  • Nükte Sözen İlköğretim Okulu
  • Özel Alev İlköğretim Okulu
  • Özel Çekmeköy Taşdelen İlköğretim Okulu
  • Özel Sezin İlköğretim Okulu
  • Rahmi Mihriban Bedestenci İlköğretim Okulu
  • Reşadiye Altın Yazıcı İlköğretim Okulu
  • Saadet Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Sabiha Hamdi Türkay İlköğretim Okulu
  • Sultançiftliği İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen İzzet Yüksel İlköğretim Okulu
  • Taşdelen 125. Yıl İlköğretim Okulu
  • Uçal Kağıt İlköğretim Okulu
  • Vatan İlköğretim Okulu

Eyüp[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Yeşilpınar İlköğretim Okulu
  • Akpınar İlköğretim Okulu
  • Alibeyköy İlköğretim Okulu
  • Aşağı Ağaçlı Köyü İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dede Korkut İlköğretim Okulu
  • Ebussuut İlköğretim Okulu
  • Emniyettepe İlköğretim Okulu
  • Esentepe İlköğretim Okulu
  • Eyüp Merkez İlköğretim Okulu
  • Ferudun Tümer Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
  • Feridun Tümer İlköğretim Okulu
  • Göktürk İlköğretim Okulu
  • Gümüşsuyu İlköğretim Okulu
  • Güzeltepe İlköğretim Okulu
  • Hacı İslam-Hacı Şakire Ülker İlköğretim Okulu
  • Hacı Alipaşa İlköğretim Okulu
  • Hacı Arifbey İlköğretim Okulu
  • Halit Derviş İbrahim İlköğretim Okulu
  • Işıklar Köyü İlköğretim Okulu
  • İslambey İlköğretim Okulu
  • Kemerburgaz İlköğretim Okulu
  • Kılıçarslan İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal İlköğretim Okulu
  • Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu
  • Nişancı Şehit Er Eyüp Beyazıt İlköğretim Okulu
  • Otakçılar İlköğretim Okulu
  • Özel HEV Okulları Kemerköy İlköğretim Okulu
  • Özel Kemer İlköğretim Okulu
  • Prinçli Köyü İlköğretim Oku
  • Prof.Kaya Gürsel İlköğretim Okulu
  • Ragıp Kutmangil İlköğretim Okulu
  • Rami İlköğretim Okulu
  • Serdar Aksun İlköğretim Okulu
  • Silahtarağa İlköğretim Okulu
  • Şair Nabi İlköğretim Okulu
  • Şehit Kubilay İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu
  • Tantavi İlköğretim Okulu
  • Topçular İlköğretim Okulu
  • Turgut Özal İlköğretim Okulu
  • Üçşehitler İlköğretim Okulu
  • Zekai Dede İlköğretim Okulu

Esenler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 125. Yıl İlköğretim Okulu
  • 50. Yıl Tuna İlköğretim Okulu
  • Aksoy İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Atışalanı İlköğretim Okulu
  • Atışalanı İsmet Paşa İlköğretim Okulu
  • Ayvalıdere İlköğretim Okulu
  • Birlik İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dr. İlhami Faydagör İlköğretim Okulu
  • Engin Can Güre İlköğretim Okulu
  • Esenler İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Fidan Demircioğlu İlköğretim Okulu
  • Hasip Dinçsoy İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Menderes İlköğretim Okulu
  • Neyyir Turan İlköğretim Okulu
  • Oruç Reis İlköğretim Okulu
  • Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu
  • Öz-De-Bir İlköğretim Okulu
  • Özel Burç Gülten Nakipoğlu İlköğretim Okulu
  • Özel Devran İlköğretim Okulu
  • Ressam Şevket Dağ İlköğretim Okulu
  • Tacirler Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu
  • Türk-İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu

Esenyurt[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Altınyıldız İlköğretim Okulu
  • Bey-Koop. Ali Çebi İlköğretim Okulu
  • Emine Seviye Divrik İlköğretim Okulu
  • Esenkent Atatürk İlköğretim Okulu
  • Esenyurt 80. Yıl İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Ali Fuat Üstün İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Alpaslan İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Erdoğanlar İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim Okulu
  • Esenyurt İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Merkez İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Osmangazi İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Şehitler İlköğretim Okulu
  • Esenyurt Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu
  • Fahir İlkel İlköğretim Okulu
  • Halil Fahri Orman İlköğretim Okulu
  • İBB Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlköğretim Okulu
  • İbrahim Özaydın İlköğretim Okulu
  • İncirtepe İlköğretim Okulu
  • Kıraç Fethiye Şükrü Olcay İlköğretim Okulu
  • Kıraç Köyü İlköğretim Okulu
  • Kıraç Limak Türker İlköğretim Okulu
  • Kıraç Nüzhet Usta Bilgican İlköğretim Okulu
  • Mahir Gürler İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal İlköğretim Okulu
  • Nihat Delibalta İlköğretim Okulu
  • Orhan Gazi İlköğretim Okulu
  • Örnek İlköğretim Okulu
  • Özel Beyfen İlköğretim Okulu
  • Özel Beylikdüzü Okyanus İlköğretim Okulu
  • Özel Önde İlköğretim Okulu
  • Özel Özen Yüksel İlköğretim Okulu
  • Rıfat Ilgaz İlköğretim Okulu
  • Siteler İlköğretim Okulu
  • Sonnur Yalnızoğlu İlköğretim Okulu
  • Tevfikbey İlköğretim Okulu
  • Yakuplu Şair Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu
  • Yenikent İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Yusuf Aktaş İlköğretim Okulu

Fatih[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 29 Mayıs İlköğretim Okulu
  • Aksaray Mahmudiye İlköğretim Okulu
  • Akşemsettin İlköğretim Okulu
  • Ali Suavi İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Atikali İlköğretim Okulu
  • Beyazıt İlköğretim Okulu
  • Büyükreşitpaşa İlköğretim Okulu
  • Cevrikalfa İlköğretim Okulu
  • Cibali İlköğretim Okulu
  • Çapa Atatürk İlköğretim Okulu
  • Çapa İlköğretim Okulu
  • Edirnekapı İlköğretim Okulu
  • Emin Ali Yasin İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Fethiye İlköğretim Okulu
  • Fındıkzade İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • Gençosman İlköğretim Okulu
  • Hacı Süleymanbey İlköğretim Okulu
  • Hattat Rakım İlköğretim Okulu
  • Hekimoğlu Alipaşa İlköğretim Okulu
  • Hırkaı Şerif İlköğretim Okulu
  • Hobyarlı Ahmetpaşa İlköğretim Okulu
  • İbrahim Alaattin Gövsa İlköğretim Okulu
  • İskenderpaşa İlköğretim Okulu
  • İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı Özel İlköğretim Okulu
  • Kadırga İlköğretim Okulu
  • Karagümrük İlköğretim Okulu
  • Katip Çelebi İlköğretim Okulu
  • Katip Kasım İlköğretim Okulu
  • Kırımlı Aslanbey İlköğretim Okulu
  • Koca Mustafapaşa İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif İlköğretim Okulu
  • Melek Hatun İlköğretim Okulu
  • Mimarsinan İlköğretim Okulu
  • Muallim Naci İlköğretim Okulu
  • Muhittin Aktik İlköğretim Okulu
  • Neslişah İlköğretim Okulu
  • Nişancı Mehmet Paşa İlköğretim Okulu
  • Oruçgazi İlköğretim Okulu
  • Özel Akasya İlköğretim Okulu
  • Özel Anarat Higutyun Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Bezciyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Langa Rum İlköğretim Okulu
  • Özel Maraşlı Rum İlköğretim Okulu
  • Özel Mustafa Enver İlköğretim Okulu
  • Özel Oğuzkaan İlköğretim Okulu
  • Özel Sahakyan Nunyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Sultan Fatih İlköğretim Okulu
  • Özel Topkapı Levon Vartuhyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Riyaziyeci Salih Zeki İlköğretim Okulu
  • Sancaktar Hayrettin İlköğretim Okulu
  • Şeyhülislam Hayri Efendi İlköğretim Okulu
  • Silivri Kapı İlköğretim Okulu
  • Tarık Us İlköğretim Okulu
  • Tevfikkut İlköğretim Okulu
  • Topkapı Mehmetbey İlköğretim Okulu
  • Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu
  • Uzun Yusuf İlköğretim Okulu
  • Vasıf Çınar İlköğretim Okulu
  • Vedide Baha Pars İlköğretim Okulu
  • Vezneciler İşitme Engelliler İlköğretim Okulu
  • Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Yedikule İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu

Gaziosmanpaşa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 100. Yıl İlköğretim Okulu
  • 23 Nisan İlköğretim Okulu
  • Adnan Menderes İlköğretim Okulu
  • Alparslan İlköğretim Okulu
  • Arman Polat İlköğretim Okulu
  • Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu
  • Bekir Sami Dedeoğlu İlköğretim Okulu
  • Büyük Fuat Paşa İlköğretim Okulu
  • Cemal Gürsel İlköğretim Okulu
  • Dede Korkut İlköğretim Okulu
  • Dobruca İlköğretim Okulu
  • Dumlupınar İlköğretim Okulu
  • Emine Sabit Büyükbayrak İlköğretim Okulu
  • Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu
  • Evliya Çelebi İlköğretim Okulu
  • Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu
  • Gazi Paşa İlköğretim Okulu
  • Gazikent İlköğretim Okulu
  • Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu
  • Havuzbaşı İlköğretim Okulu
  • Karlıtepe İlköğretim Okulu
  • Mithat Paşa İlköğretim Okulu
  • Mustafa Yeşil İlköğretim Okulu
  • Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlköğretim Okulu
  • Özel Mavigün İlköğretim Okulu
  • Prof. Dr. Gazi Yaşargil İlköğretim Okulu
  • Preveze İlköğretim Okulu
  • Sakarya İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş İlköğretim Okulu
  • Şükrü Yemencioğlu İlköğretim Okulu
  • Ülkü İlköğretim Okulu
  • Yeni Mahalle İlköğretim Okulu
  • Yıldıztabya İlköğretim Okulu

Güngören[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim Okulu
  • 75. Yıl İlköğretim Okulu
  • Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dr. Lütfi Kırdar İlköğretim Okulu
  • Ergenekon İlköğretim Okulu
  • Gaziler İlköğretim Okulu
  • Genç Osman İlköğretim Okulu
  • Güneşlitepe İlköğretim Okulu
  • Gündoğdu İlköğretim Okulu
  • Güngören İlköğretim Okulu
  • Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim Okulu
  • İncirli Bahçe İlköğretim Okulu
  • Kemal Kaya İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal İlköğretim Okulu
  • Özel 2023 Tercüman İlköğretim Okulu
  • Özel Başarılı İlköğretim Okulu
  • Özel Koza İlköğretim Okulu
  • Özel Merter Fatih İlköğretim Okulu
  • Özel Umut Fono İlköğretim Okulu
  • Şehitler İlköğretim Okulu
  • Şiir Mektebi İlköğretim Okulu
  • Tozkoparan İlköğretim Okulu
  • Yahya Çavuş İlköğretim Okulu


Kadıköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 23 Nisan Zehra Hanım İlköğretim Okulu
  • 29 Ekim İlköğretim Okulu
  • 30 Ağustos İlköğretim Okulu
  • 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlköğretim Okulu
  • 60. Yıl Anadolu İlköğretim Okulu
  • Bahariye İlköğretim Okulu
  • Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu
  • Bostancı İlköğretim Okulu
  • Cemal Diker İlköğretim Okulu
  • Cenap Şehabettin İlköğretim Okulu
  • Dr. Sait Darga İlköğretim Okulu
  • Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu
  • Erenköy İlköğretim Okulu
  • Faik Reşit Unat İlköğretim Okulu
  • Fehmi Ekşioğlu İlköğretim Okulu
  • Gazi Mustafa Kemal Paşa Etüt ve Beslenme İlköğretim Okulu
  • Göztepe Hacı Halil Türkkan İlköğretim Okulu
  • Göztepe İlköğretim Okulu
  • Hakkı Deger İlköğretim Okulu
  • Halil Türkkan İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Ayaz İlköğretim Okulu
  • İbrahim Öktem İlköğretim Okulu
  • İhsan Sungu İlköğretim Okulu
  • İlhamı Ahmed Örnekal İlköğretim Okulu
  • İlhami Ertem İlköğretim Okulu
  • İlkbaliye İlköğretim Okulu
  • İnönü İlköğretim Okulu
  • İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik ve Bale İlköğretim Okulu
  • Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu
  • Kaptan Hasanpaşa İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Kozyatağı İlköğretim Okulu
  • Leman Kaya İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif İlköğretim Okulu
  • Mehmet Karamancı İlköğretim Okulu
  • Melahat Şefizade İlköğretim Okulu
  • Melehat Akkutlu İlköğretim Okulu
  • Melıh İsfendiyar İlköğretim Okulu
  • Moda İlköğretim Okulu
  • Muhsin Adil Binal İlköğretim Okulu
  • Muratpaşa İlköğretim Okulu
  • Mustafa Aykın İlköğretim Okulu
  • Mustafa Mihriban Boysan İlköğretim Okulu
  • Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu
  • Nevzat Ayasbeyoğlu İlköğretim Okulu
  • Nihat Işık İlköğretim Okulu
  • Nurettin Teksan İlköğretim Okulu
  • Osmangazi İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Harun Reşit İlköğretim Okulu
  • Özdemiroğlu İlköğretim Okulu
  • Özel Anakent İlköğretim Okulu
  • Özel Aramyan Uncuyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Atacan İlköğretim Okulu
  • Özel Çevre İlköğretimokulu
  • Özel Doğuş İlköğretim Okulu
  • Özel Duru İlköğretim Okulu
  • Özel Efdal İlköğretim Okulu
  • Özel FMV Erenköy Işık İlköğretim Okulu
  • Özel Irmak İlköğretim Okulu
  • Özel İstanbul Çevre İlköğretim Okulu
  • Özel İstek Acıbadem İlköğretim Okulu
  • Özel İstek Barış İlköğretim Okulu
  • Özel Kadıköy Gökşen İlköğretim Okulu
  • Özel Modafen İlköğretim Okulu
  • Özel Rum İlköğretim Okulu
  • Reşat Nuri Güntekin İlköğretim Okulu
  • Semiha Şakir İlköğretim Okulu
  • Şener Birsöz İlköğretim Okulu
  • Turhan Mediha Tansel İlköğretim Okulu
  • Yeşilbahar İlköğretim Okulu
  • Zihnipaşa İlköğretim Okulu
  • Zühtüpaşa İlköğretim Okulu

Kâğıthane[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Çuhadaroğlu İlköğretim Okulu
  • Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu
  • Arıcılar İlköğretim Okulu
  • Aşık Veysel İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Cemil Meriç İlköğretim Okulu
  • Cengizhan İlköğretim Okulu
  • Cevdet Şamikoğlu İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Çağlayan İlköğretim Okulu
  • Çeliktepe İlköğretim Okulu
  • Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu
  • Fındıklı İlköğretim Okulu
  • Osman Gazi İlköğretim Okulu
  • Gültepe İlköğretim Okulu
  • Günebakan İlköğretim Okulu
  • Gürsel İlköğretim Okulu
  • Hacı Ethem Üktem İlköğretim Okulu
  • Hamidiye İlköğretim Okulu
  • Harmantepe İlköğretim Okulu
  • Hasbahçe İlköğretim Okulu
  • Hasdal İlköğretim Okulu
  • İmece İlköğretim Okulu
  • İsmail Erez İlköğretim Okulu
  • Kağıthane Merkez İlköğretim Okulu
  • Kemal Halil Tanır İlköğretim Okulu
  • Kocatepe İlköğretim Okulu
  • Mehmet Rıfat Yalman İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal İlköğretim Okulu
  • Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu
  • Osman Tevfik Yalman İlköğretim Okulu
  • Önder İlköğretim Okulu
  • Örnektepe İlköğretim Okulu
  • Profilo Barış İlköğretim Okulu
  • Refet Angın İlköğretim Okulu
  • Şair Yahya Kemal İlköğretim Okulu
  • Seyrantepe İlköğretim Okulu
  • Şehit Adem Yavuz İlköğretim Okulu
  • Tınaztepe İlköğretim Okulu
  • Ticaret Odası İlköğretim Okulu
  • Tülin Manço İlköğretim Okulu
  • Vasfi Çobanoğlu İlköğretim Okulu
  • Yaşar Doğu İlköğretim Okulu
  • Zafer İlköğretim Okulu
  • Zişan Alkoç İlköğretim Okulu
  • Ziyapaşa İlköğretim Okulu
  • Zuhal İlköğretim Okulu

Kartal[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 100. Yıl Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu
  • 50. Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu
  • Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu
  • Cevizli Ortaokulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Çakabey İlköğretim Okulu
  • Ege Sanayi İlköğretim Okulu
  • Emine ve Hasan Aytaşman İlköğretim Okulu
  • Emir Sencer İlköğretim Okulu
  • Ergenekon İbrahim Şakir İlköğretim Okulu
  • Eyyup Genç İlköğretim Okulu
  • Gürbüz Bora İlköğretim Okulu
  • Hasanpaşa İlköğretim Okulu
  • Hesna Gündeş İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Saim Ekim İlköğretim Okulu
  • İbrahim Saime Zıpkın İlköğretim Okulu
  • İhsan Bayrakçı İlköğretim Okulu
  • İhsan Zakiroğlu İlköğretim Okulu
  • İSTEK Özel Uluğbey İlköğretim Okulu
  • Kartal Atatürk İlköğretim Okulu
  • Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu
  • Mahmut Kemal İnal İlköğretim Okulu
  • Medine Tayfur Sökmen İlköğretim Okulu
  • Mehmet Hilmi Altay İlköğretim Okulu
  • Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu
  • Nihat Erim İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Salih Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Selma Akay İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Zekeriya Göçer İlköğretim Okulu
  • Özel Ahmet Şimşek İlköğretim Okulu
  • Özel Kartal Doğa İlköğretim Okulu
  • Özel Kıraç İlköğretim Okulu
  • Özel Yakacık Balkanlar İlköğretim Okulu
  • Özel Yakacık Doğa İlköğretim Okulu
  • Sabri Taşkın İlköğretim Okulu
  • Saffet Simavi İlköğretim Okulu
  • Soğanlık İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Serhat Şanlı İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Yıldıray Biroğlu İlköğretim Okulu
  • Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu
  • Şeyh Şamil İlköğretim Okulu
  • Teğmen Burak Evirgen İlköğretim Okulu
  • Ülkü Bora İlköğretim Okulu
  • Vakıf Bank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı İlköğretim Okulu
  • Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Yıldız İşçimenler İlköğretim Okulu


Küçükçekmece[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 700. Yıl Osman Gazi İlköğretim Okulu
  • 75. Yıl Sefaköy İlköğretim Okulu
  • 80. Yıl İlköğretim Okulu
  • Akşemsettin İlköğretim Okulu
  • Alaattin Keykubat İlköğretim Okulu
  • Altınşehir İlköğretim Okulu
  • Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Behiye Selim Pars İlköğretim Okulu
  • Bezirganbahçe İlköğretim Okulu
  • Bilge Özel Türk İlköğretim Okulu
  • Büyük Halkalı İlköğretim Okulu
  • Dr. Hulusi Behçet İlköğretim Okulu
  • Dr. İffet Onur İlköğretim Okulu
  • Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
  • Göktürk İlköğretim Okulu
  • Gültepe İlköğretim Okulu
  • Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu
  • Halkalı Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Halkalı Doğa İlköğretim Okulu
  • Halkalı Güneş İlköğretim Okulu
  • Hayriye Gök İlköğretim Okulu
  • İTO Kanarya İlköğretim Okulu
  • İkitelli İlköğretim Okulu
  • İMKB Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu
  • İnönü İlköğretim Okulu
  • İsmail Hakkı Uludağ İlköğretim Okulu
  • Kanarya İlköğretim Okulu
  • Kaya Sebati Tuncay İlköğretim Okulu
  • Kocatepe İlköğretim Okulu
  • Kumsal İlköğretim Okulu
  • Küçükçekmece İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Munis Faik Ozansoy İlköğretim Okulu
  • Mustafa Eravutmuş İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu
  • Mustafa Pars İlköğretim Okulu
  • Nasrettin Hoca İlköğretim Okulu
  • Orhan Saral İlköğretim Okulu
  • Osman Zeki Üngör İlköğretim Okulu
  • Öğretmen Yusuf Kardeş İlköğretim Okulu
  • Özel İlke Türk İlköğretim Okulu
  • Penyelüks Hasan Gürel İlköğretim Okulu
  • Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu
  • Sefaköy 100. Yıl İlköğretim Okulu
  • Söğütlüçeşme İlköğretim Okulu
  • Söğütlüçeşme Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Sultan Murat İlköğretim Okulu
  • Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Yılmaz Özdemir İlköğretim Okulu
  • Tahsin Banguoğlu İlköğretim Okulu
  • Tastepe İlköğretim Okulu
  • Tayfur Sökmen İlköğretim Okulu
  • TOKİ Erdem Beyazıd İlköğretim Okulu
  • TOKİ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu
  • TOKİ İlköğretim Okulu
  • Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlköğretim Okulu
  • Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İlköğretim Okulu
  • Uğur Özel Türk İlköğretim Okulu
  • Yeni Mahalle İlköğretim Okulu
  • Yeşilyuva İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Zühtü Şenyuva İlköğretim Okulu

Maltepe[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 120. Yıl Ziraat Bankası İlköğretim Okulu
  • 50. Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu
  • Adnan Kahveci İlköğretim Okulu
  • Ahmet Rasim İlköğretim Okulu
  • Albay Niyazi Esen İlköğretim Okulu
  • Altay Çeşme İlköğretim Okulu
  • Ataköseoğlu İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Bağlarbaşı İlköğretim Okulu
  • Binbaşı Necati Bey İlköğretim Okulu
  • Celal Avşar İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dumlupınar Etüt ve Beslenme İlköğretim Okulu
  • Emine İbrahim Pekin İlköğretim Okulu
  • Evliya Çelebi İlköğretim Okulu
  • Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Feyzullah Turgay Ciner İlköğretim Okulu
  • Gülensu İlköğretim Okulu
  • Gülsuyu İlköğretim Okulu
  • Güzide Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Güzin Dinçkök İlköğretim Okulu
  • Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu
  • İsmet İnönü İlköğretim Okulu
  • İsmet Kuralkan İlköğretim Okulu
  • Kadir Has İlköğretim Okulu
  • Kadir Rezan Has İlköğretim Okulu
  • Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu
  • Kazım Tunç İlköğretim Okulu
  • Küçükyalı Merkez İlköğretim Okulu
  • Muhsine Zeynep İlköğretim Okulu
  • Mürüvvet Hanım İlköğretim Okulu
  • Nazmi Duhani İlköğretim Okulu
  • Nezahat Aslan Ekşioğlu İlköğretim Okulu
  • Orhangazi İlköğretim Okulu
  • Özel Gökyüzü İlköğretim Okulu
  • Özel Günhan İlköğretim Okulu
  • Özel Marmara İlköğretim Okulu
  • Özel Nilüfer Coşkun İlköğretim Okulu
  • Özel Yaşar Cimilli Coşkun İlköğretim Okulu
  • Prof. Abdullah Türkoğlu İlköğretim Okulu
  • Suzan Ahmet Yalkın İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Nevzat Akdemir İlköğretim Okulu
  • Türk Eğitim Vakfı Abdullah Erboz İlköğretim Okulu
  • Vasfi Rıza Zobu İlköğretim Okulu
  • Yılmaz Mızrak İlköğretim Okulu
  • Zümrütevler İlköğretim Okulu

Pendik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu
  • 700. Yıl İlköğretim Okulu
  • 75. Yıl Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Abdullah Acar İlköğretim Okulu
  • Abdurrahman Gazi İlköğretim Okulu
  • Ahmet Kutsi Tecer İlköğretim Okulu
  • Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu
  • Alemdarpaşa İlköğretim Okulu
  • Artukbey İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Ayazma İlköğretim Okulu
  • Ballıca İlköğretim Okulu
  • Buhara İlköğretim Okulu
  • Çamçeşme İlköğretim Okulu
  • Cemile Çopuroğlu İlköğretim Okulu
  • Dolayoba İlköğretim Okulu
  • Elka İlköğretim Okulu
  • Enver Çelik İlköğretim Okulu
  • Ercan Görür İlköğretim Okulu
  • Ergenekon İlköğretim Okulu
  • Erol Türker İlköğretim Okulu
  • Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu
  • Esenyalı Turgut Reis İlköğretim Okulu
  • Faruk Demirbağ İlköğretim Okulu
  • Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
  • Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu
  • Fethi Gemuhluoğlu İlköğretim Okulu
  • Fuat Köprülü İlköğretim Okulu
  • Göçbeyli İlköğretim Okulu
  • Gülizar Zeki Obdan İlköğretim Okulu
  • İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu
  • Kavakpınar İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Kılıcarslan İlköğretim Okulu
  • Kurtdoğmuş İlköğretim Okulu
  • Kurtköy Çamlık İlköğretim Okulu
  • Kurtköy İlköğretim Okulu
  • Mahir İz İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu
  • Mustafa Karuşağı İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal İlköğretim Okulu
  • Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu
  • Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu
  • Orhangazi İlköğretim Okulu
  • Osmangazi İlköğretim Okulu
  • Öğretmen İbrahim Öztürk İlköğretim Okulu
  • Öğretmenevleri İlköğretim Okulu
  • Özel Aydos Cebir İlköğretim Okulu
  • Özel Bayramlar İlköğretim Okulu
  • Özel Birikim Süheyla-Cemile Sağlam İlköğretim Okulu
  • Özel Pendik İkbal İlköğretim Okulu
  • Pendik Merkez İlköğretim Okulu
  • Prof. Dr. Erol Güngör İlköğretim Okulu
  • Semiha Kıraç İlköğretim Okulu
  • Seyit Burhan Toprak İlköğretim Okulu
  • Süreyyapaşa İlköğretim Okulu
  • Şeyhli İlköğretim Okulu
  • Tevfik İleri İlköğretim Okulu
  • Velibaba İlköğretim Okulu
  • Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Sancaktepe[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 60. Yıl Sarıgazi İlköğretim Okulu
  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Ayşe Çarmıklı İlköğretim Okulu
  • Beyhan Şenyuva İlköğretim Okulu
  • Cengiz Topel İlköğretim Okulu
  • Hisar Yapı İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Tolgacan Sipahi İlköğretim Okulu
  • İbni Sina İlköğretim Okulu
  • Kemal Türkler İlköğretim Okulu
  • Küçük Ülkü İlköğretim Okulu
  • Mustafa Karaşahin İlköğretim Okulu
  • Nermin Ahmet Hasoğlu İlköğretim Okulu
  • Osmangazi İlköğretim Okulu
  • Özel Küçük Prens İlköğretim Okulu
  • Özel Samandıra Birikim İlköğretim Okulu
  • Paşaköy İlköğretim Okulu
  • Perran Kutman Sarıtaş İlköğretim Okulu
  • Sabedin Türker İlköğretim Okulu
  • Samandıra İlköğretim Okulu
  • Samandıra Veysel Karani İlköğretim Okulu
  • Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu
  • Sarıgazi Peyami Safa İlköğretim Okulu
  • Sultanlar İlköğretim Okulu
  • Şakir Demir İlköğretim Okulu
  • Şehit Er Hasan Genç İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Nurgül Kale İlköğretim Okulu
  • Turgut Aydın İlköğretim Okulu
  • Yenidoğan 19 Mayıs İlköğretim Okulu
  • Yenidoğan Fatih İlköğretim Okulu
  • Yenidoğan İlköğretim Okulu
  • Yenidoğan Mevlana İlköğretim Okulu

Sarıyer[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Alpaslan İlköğretim Okulu
  • Anafartalar İlköğretm Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Balahatun İlköğretim Okulu
  • British School (İlköğretim Okulu)
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Emirgan İlköğretim Okulu
  • Fahrettin Aslan İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Ferhan-Bedii Fevzioğlu İlköğretim Okulu
  • Gümüşdere İlköğretim Okulu
  • Hacı Mehmet Şalgamcıoğlu İlköğretim Okulu
  • Hatemoğlu İlköğretim Okulu
  • Hürriyet İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Kocataş Barbaros İlköğretim Okulu
  • Mehmet İpgin İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif İlköğretim Okulu
  • Mehmet - Sevim Ulusal İlköğretim Okulu
  • MEV Dumlupınar İlköğretim Okulu
  • Osman Saçmacı İlköğretim Okulu
  • Orgeneral Emin Alpkaya İlköğretim Okulu
  • Özel Ayazağa Işık İlköğretim Okulu
  • Özel Bahçeköy Açı İlköğretim Okulu
  • Özel Cent İlköğretim Okulu
  • Özel Doğa İlköğretim Okulu
  • Özel Darüşşafaka İlköğretim Okulu
  • Özel Enka İlköğretim Okulu
  • Özel Erol Altaca İlköğretim Okulu
  • Özel İskender İlköğretim Okulu
  • Özel İstek Kemal Atatürk İlköğretim Okulu
  • Özel İstinye Ufuk İlköğretim Okulu
  • Özel Natuk Birkan İlköğretim Okulu
  • Özel Yüzyıl Işıl İlköğretim Okulu
  • Özel Tarabya Ufuk İlköğretim Okulu
  • Rıfkı Güney Kıldıran İlköğretim Okulu
  • Recaizade Ekrem İlköğretim Okulu
  • Rumeli Feneri İlköğretim Okulu
  • Sarıyer İlköğretim Okulu
  • Şair Nigar İlköğretim Okulu
  • Şükrü Nailipaşa İlköğretim Okulu
  • Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlköğretim Okulu
  • Turgut Akan İlköğretim Okulu
  • Türkan Efe İlköğretim Okulu
  • Türkan Şoray İlköğretim Okulu
  • Uskumruköy İlköğretim Okulu
  • Veysel Vardal Görme Engelliler İlköğretim Okulu
  • Yeniköy İlköğretim Okulu
  • Yeniköy Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • Zekariyaköy İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğ.Okulu

Silivri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Akören Köyü Ümit Aksun İlköğretim Okulu
  • Alipaşa/Fethi Erkoç İlköğretim Okulu
  • Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Beyciler Köyü Mukaddes Sönmez İlköğretim Okulu
  • Büyük Kılıçlı Köyü İlköğretim Okulu
  • Büyük Çavuşlu İlköğretim Okulu
  • Çayırdere İlköğretim Okulu
  • Çeltik Köyü İlköğretim Okulu
  • Danamandra İlköğretim Okulu
  • Değirmenköy Atatürk İlköğretim Okulu
  • Değirmenköy Fevzi Paşa İlköğretim Okulu
  • Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu
  • Fenerköy İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • Gazitepe İlköğretim Okulu
  • Gümüşyaka H. Ahmet Saliha Ölçer İlköğretim Okulu
  • Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu
  • İrfan Sırdaş AEV İlköğretim Okulu
  • Kadıköy İlköğretim Okulu
  • Kavaklı İlköğretim Okulu
  • Kurfallı İlköğretim Okulu
  • Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Mustafa Kemal İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal İlköğretim Okulu
  • Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu
  • Ortaköy Sezin Öztaş İlköğretim Okulu
  • Özel Balkan İlköğretim Okulu
  • Özel Silivri Fatih İlköğretim Okulu
  • Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu
  • Sayalar İlköğretim Okulu
  • Selimpaşa Ahmet Ziylan İlköğretim Okulu
  • Selimpaşa İlköğretim Okulu
  • Sevim-Avni Çoğal İlköğretim Okulu
  • Seymen İlköğretim Okulu
  • Silivri Fatih İlköğretim Okulu
  • Turgut Reis İlköğretim Okulu
  • Yavuz Selim İlköğretim Okulu
  • Yolçatı İlköğretim Okulu

Sultanbeyli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Yener İlköğretim Okulu
  • Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu
  • Akşemsettein İlköğretim Okulu
  • Anafartalar İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Battalgazi İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu
  • Hasanpaşa İlköğretim Okulu
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Orhangazi İlköğretim Okulu
  • Kaptan-ı Derya İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mevlana İlköğretim Okulu
  • Namık Kemal İlköğretim Okulu
  • Nene Hatun İlköğretim Okulu
  • Özel Altınay İlköğretim Okulu
  • Özel Bahtiyar İlköğretim Okulu
  • Özel Bilgi Çağı İlköğretim Okulu
  • Sultanbeyli Merkez İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlköğretim Okulu
  • Turgut Reis İlköğretim Okulu
  • Türk Hava Kurumu Gazi İlköğretim Okulu
  • Yaşarpaşalı İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Sultangazi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 125. Yıl İlköğretim Okulu
  • 50. Yıl İlköğretim Okulu
  • 75. Yıl İlköğretim Okulu
  • Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu
  • Aslangazi İlköğretim Okulu
  • Atatürk Çiftliği İlköğretim Okulu
  • Aydın Uçkan İlköğretim Okulu
  • Cebeci İlköğretim Okulu
  • Cebeci Sultançiftliği İlköğretim Okulu
  • Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • Dostluk İlköğretim Okulu
  • Esentepe İlköğretim Okulu
  • Feyzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu
  • Gazi İlköğretim Okulu
  • Hacı Mehmet Cingil İlköğretim Okulu
  • Hamit Süreyya Eremsel İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Ersu İlköğretim Okulu
  • İsmet Paşa İlköğretim Okulu
  • İstiklal İlköğretim Okulu
  • İvat Turhan İlköğretim Okulu
  • Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • Melahat Öztoprak İlköğretim Okulu
  • Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu
  • Orhangazi İlköğretim Okulu
  • Sultangazi İlköğretim Okulu
  • Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Şile[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl İlköğretim Okulu
  • Ahmetli Vahşi Bey İlköğretim Okulu
  • Balibey İlköğretim Okulu
  • Çayırbaşı Fatma Seher Hanım İlköğretim Okulu
  • Kanan İlköğretim Okulu
  • Necda Moralıgil İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir İlköğretim Okulu
  • Teke İlköğretim Okulu
  • Üvezli Yıldız Aytaman İlköğretim Okulu

Şişli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 21. Yüzyıl Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu
  • Abdurrahman Köksaloğlu İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlkögretim Okulu
  • Ayazağa İlköğretim Okulu
  • Feriköy Necdet Kotil İlkögretim Okulu
  • Fuat Soylu İlköğretim Okulu
  • Gülbağ Selim Sırrı Tarcan İlköğretim Okulu
  • Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu
  • Handan Ziya Öniş İlköğretim Okulu
  • Harbiye İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Avni Kurşun İlköğretim Okulu
  • Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu
  • İstanbul İlköğretim Okulu
  • İtalyan Koleji
  • Kurtuluş İlköğretim Okulu
  • Kuvayi Milliye Ilkögretim Okulu
  • Maçka İlköğretim Okulu
  • Mahmut Şevketpaşa İlköğretim Okulu
  • Mareşal Fevzi Çakmak Pakmaya Ilkögretim Okulu
  • Mecidiye İlköğretim Okulu
  • Mustafa Sarıgül İlköğretim Okulu
  • Nilüfer Hatun Ilkögretim Okulu
  • Özel İstanbul Başarı Koleji
  • Özel Bilgi İlköğretim Okulu
  • Özel Evrim İlköğretim Okulu
  • Özel FMV Işık İlköğretim Okulu
  • Özel Lider Şişli İlköğretim Okulu
  • Özel Neslin Değişen Sesi İlkögretim Okulu
  • Özel Ufuk İlkögretim Okulu
  • Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu İlköğretim Okulu
  • Resneli Niyazibey İlköğretim Okulu
  • Sait Çiftçi Ilkokulu
  • Selahattin Eyyubi-Hamza Saruhan İlkögretim Okulu
  • Süleyman Çelebi İlköğretim Okulu
  • Süleyman Şah İlköğretim Okulu
  • Şişli 19 Mayıs İlköğretim Okulu
  • T.E.V. Celâlettin Bulug Ilkögretim Okulu
  • Talat Paşa İlköğretim Okulu
  • Uğur Erkey İlkögretim Okulu

Tuzla[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Refik Oral İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Aydınlı İlköğretim Okulu
  • Barbaros İlköğretim Okulu
  • Barış Manço İlköğretim Okulu
  • Cemil Türker İlköğretim Okulu
  • Çağrıbey İlköğretim Okulu
  • Dede Korkut İlköğretim Okulu
  • Evliya Çelebi İlköğretim Okulu
  • Farabi İlköğretim Okulu
  • Gazi Mustafa Paşa İlköğretim Okulu
  • Hacıoğulları Hilmi Sonay İlköğretim Okulu
  • Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu
  • İbni Sina İlköğretim Okulu
  • İhsan Hayriye Hürdoğan İlköğretim Okulu
  • İşitme Engelliler İlköğretim Okulu
  • Koç Özel İlköğretim Okulu
  • Mevlana İlköğretim Okulu
  • Mimar Sinan İlköğretim Okulu
  • Muzafferda Güzide Pulur İlköğretim Okulu
  • Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlköğretim Okulu
  • Orhanlı İlköğretim Okulu
  • Osman Gazi İlköğretim Okulu
  • Peyami Safa İlköğretim Okulu
  • Piri Reis İlköğretim Okulu
  • Tapduk Emre İlköğretim Okulu
  • Tezer Taşkıran İlköğretim Okulu
  • Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu
  • Vala Gedik MEM İlköğretim Okulu
  • Yunus Emre İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Ümraniye[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 23 Nisan Kaptanoğlu İlköğretim Okulu
  • 30 Ağustos İlköğretim Okulu
  • 60. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
  • 60. Yıl Meyveli Bahçe İlköğretim Okulu
  • Ahmet Cevdet Paşa İlköğretim Okulu
  • Ahmet Kılıçarslan İlköğretim Okulu
  • Ahmet Yavuz İlköğretim Okulu
  • Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu
  • Aşağı Dudullu İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Bilge Soyak İlköğretim Okulu
  • Birlik İlköğretim Okulu
  • Çakmak İlköğretim Okulu
  • Çayırönü İlköğretim Okulu
  • Davut Akidil İlköğretim Okulu
  • Eflatun Cem Güney İlköğretim Okulu
  • Emine Koçulu İlköğretim Okulu
  • Emrullah Turanlı İlköğretim Okulu
  • Genç Osman İlköğretim Okulu
  • Hasan Tahsin İlköğretim Okulu
  • Haşim İşcan İlköğretim Okulu
  • Hekimbaşı İlköğretim Okulu
  • İnanç Türkeş İlköğretim Okulu
  • İnkılap İlköğretim Okulu
  • İstanbul Ticaret Odası İlköğretim Okulu
  • İstiklal İlköğretim Okulu
  • Kazım Karabekir İlköğretim Okulu
  • Mebruke Salih Koçak İlköğretim Okulu
  • Mediha Tansel İlköğretim Okulu
  • Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulu
  • Mustafa Vasıf Karslıgil İlköğretim Okulu
  • Nihat Sami Banarlı İlköğretim Okulu
  • Pınarbaşı İlköğretim Okulu
  • Selçuk Ecza 50. Yıl İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Ahmet Onay İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Sevda Aydoğan İlköğretim Okulu
  • Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İlköğretim Okulu
  • Teletaş İlköğretim Okulu
  • Türk Eğitim Vakfı Zahide Zehra Garring İlköğretim Okulu
  • Ümraniye İlköğretim Okulu
  • Yamanevler İlköğretim Okulu
  • Yukarı Dudullu 75. Yıl İlköğretim Okulu
  • Zehra Ülker İlköğretim Okulu
  • Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu

Üsküdar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 3.Selim İlköğretim Okulu
  • 4.Murat İlköğretim Okulu
  • Abidin Gün İlköğretim Okulu
  • Acıbadem Türk Telekom İlköğretim Okulu
  • Ali Fuat Başgil İlköğretim Okulu
  • Altunizade Hafize Özal İlköğretim Okulu
  • Armatörler İlköğretim Okulu
  • Ata İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Avni Başman İlköğretim Okulu
  • Bağlarbaşı İlköğretim Okulu
  • Belma Güde İlköğretim Okulu
  • Beylerbeyi İlköğretim Okulu
  • Burhaniye İlköğretim Okulu
  • Capitol İlköğretim Okulu
  • Çamlıca İlköğretim Okulu
  • Çengelköy İlköğretim Okulu
  • Deniz-İş İlköğretim Okulu
  • Fatih İlköğretim Okulu
  • Fuat Baymur İlköğretim Okulu
  • Gazi Mustafa Altıntaş İlköğretim Okulu
  • Hacı Selim Ağa İlköğretim Okulu
  • Halil Rüştü İlköğretim Okulu
  • Hasan Tan İlköğretim Okulu
  • Hattat İsmail Hakkı İlköğretim Okulu
  • Hezarfen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu
  • Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu
  • İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulu
  • İcadiye İlköğretim Okulu
  • Kadriye-Mehmet Koparan İlköğretim Okulu
  • Kandilli İlköğretim Okulu
  • Kısıklı İlköğretim Okulu
  • Kirazlı Orhan Seyfi Orhon İlköğretim Okulu
  • Kuzguncuk İlköğretim Okulu
  • Küplüce İlköğretim Okulu
  • Lions İlköğretim Okulu
  • Lütfi Erçin İlköğretim Okulu
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Mehmetçik İlköğretim Okulu
  • Mihriban-Suat Bedük İlköğretim Okulu
  • Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu
  • Mustafa Noyan İlköğretim Okulu
  • Necmiye Güniz İlköğretim Okulu
  • Nezahat-Ahmet Keleşoğlu İlköğretim Okulu
  • Nursen-Fuat Özdayı İlköğretim Okulu
  • Özel Ak Umut Çengelkoy İlköğretim Okulu
  • Özel Asfa Halil Necati İlköğretim Okulu
  • Özel Bilfen Koşuyolu İlköğretim Okulu
  • Özel Biltek İlköğretim Okulu
  • Özel Büyük Çamlıca İlköğretim Okulu
  • Özel Çamlıca Coşkun İlköğretim Okulu
  • Özel Çamlıca Kalem İlköğretim Okulu
  • Özel Çamlıca Park İlköğretim Okulu
  • Özel Çengelköy Örnek İlköğretim Okulu
  • Özel Derya Öncü İlköğretim Okulu
  • Özel Doğan İlköğretim Okulu
  • Özel Erdil İlköğretim Okulu
  • Özel İstanbul Çamlıca Park Uluslararasi İlköğretim Okulu
  • Özel İstek Belde İlköğretim Okulu
  • Özel Kalfayan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Nersesyan Yermonyan Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Semerciyan Cemeran Ermeni İlköğretim Okulu
  • Özel Üsküdar Doğa İlköğretim Okulu
  • Özel Üsküdar İlköğretim Okulu
  • Özel Üsküdar Sev İlköğretim Okulu
  • Paşakapısı İlköğretim Okulu
  • Rasathane İlköğretim Okulu
  • Rauf Orbay İlköğretim Okulu
  • Sabri Artam Vakfı İlköğretim Okulu
  • Saffet Çebi İlköğretim Okulu
  • Selami Ali İlköğretim Okulu
  • Selimiye İlköğretim Okulu
  • Siteler İlköğretim Okulu
  • Sokullu Mehmet Paşa İlköğretim Okulu
  • Sultantepe İlköğretim Okulu
  • Şemsipaşa İlköğretim Okulu
  • Taylan Doğuer Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi
  • TEV Türkan Sedefoğlu İlköğretim Okulu
  • Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu ve İş Okulu
  • Üsküdar İlköğretim Okulu ve İş Okulu
  • Yavuztürk İlköğretim Okulu
  • Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu
  • Yılmaz Soyak İlköğretim Okulu
  • Zeynep Kamil İlköğretim Okulu

Zeytinburnu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl İlköğretim Okulu
  • Abdulhak Hamit İlköğretim Okulu
  • Ahmet Vefik Paşa İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu
  • Bozkurt İlköğretim Okulu
  • Celalettin Gözüsulu İlköğretim Okulu
  • Çiftlik İlköğretim Okulu
  • Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu
  • Faruk Timurtaş İlköğretim Okulu
  • Fatma Süslügil İlköğretim Okulu
  • Gazipaşa İlköğretim Okulu
  • Haluk Ündeğer İlköğretim Okulu
  • Kazım Özalp İlköğretim Okulu
  • Kazlıçeşme Abay İlköğretim Okulu
  • Nuripaşa İlköğretim Okulu
  • Özel Avrupa İlköğretim Okulu
  • Özel Kentliler İlköğretim Okulu
  • Özel Topkapı İlköğretim Okulları
  • Reşat Tardu İlköğretim Okulu
  • Saniye Sezgin Elmas İlköğretim Okulu
  • Sümer İlköğretim Okulu
  • Şemsettin Sami İlköğretim Okulu