İçeriğe atla

Ana genel günlükler

Yükleme, silme, taşıma, koruma altına alma, yeni kullanıcı, kullanıcıların yeniden adlandırmaları, erişim engelleme, hizmetli hareketlerinin ve botların durumunun tümünün kayıtları.

Kayıt tipini, kullanıcı ismini, sayfa ismini girerek listeyi daraltabilirsiniz.

Günlükler
  • 18.24, 3 Mayıs 2024 Kyooko Kajmer mesaj katkılar, Firavun Sejde FK sayfasını oluşturdu ("===== Firavun Sejde ===== Firavun Sejde, bir grup arkadaşın oluşturduğu bir futbol kulübüdür. Kulübün ismi Firavunların Hz. Musa'ya secde etmesinden gelir. Asıl amaçları turnuva kazanmaktır. 1 yıldızlı bir kulüptür, ilk şampiyonluklarını 2022'de kazanmışlardır ve o şampiyonlukla logolarına yıldız takmaya hak kazanmıştır. 2021 yılında kurulmuştur. Kaç tane taraftarı olduğu resmî olarak bilinmemektedir. == Turnuva B..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
  • 18.18, 3 Mayıs 2024 Kyooko Kajmer mesaj katkılar, Kullanıcı:Kyooko Kajmer/deneme tahtası sayfasını oluşturdu ("== FİRAVUN SEJDE FUTBOL KULÜBÜ == Firavun Sejde, bir grup arkadaşın oluşturduğu bir futbol kulübüdür. Kulübün ismi Firavun<nowiki/>ların Hz. Musa'ya secde etmesinden gelir. Asıl amaçları turnuva kazanmaktır. 1 yıldızlı bir kulüptür, ilk şampiyonluklarını 2022'de kazanmışlardır ve o şampiyonlukla logolarına yıldız takmaya hak kazanmıştır. 2021 yılında kurulmuştur. Kaç tane taraftarı olduğu re..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu) Etiket: Görsel Düzenleyici
  • 18.01, 3 Mayıs 2024 Kullanıcı hesabı Kyooko Kajmer mesaj katkılar oluşturuldu