İçeriğe atla

Mustafa Oğuz (yapımcı): Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
İBP:Silinen dosya kaldırıldı.
1. satır: 1. satır:
{{Kayda_değerlik|tarih=Mayıs 2012‎}}
{{Kayda_değerlik|tarih=Mayıs 2012‎}}
{{Taraflı|Mayıs 2012‎}}
{{Taraflı|Mayıs 2012‎}}
[[Dosya:MustafaOğuz Yapimci.jpeg|thumb|250px|right|Mustafa Oğuz]]


'''Mustafa Oğuz''' (d.[[1952]] İstanbul), Türk yapımcı, iş adamı.
'''Mustafa Oğuz''' (d.[[1952]] İstanbul), Türk yapımcı, iş adamı.

Sayfanın 13.43, 3 Mayıs 2014 tarihindeki hâli

Mustafa Oğuz (d.1952 İstanbul), Türk yapımcı, iş adamı.

70’lerin sonu ve 80’lerin başında USG A.Ş. (Uluslararası Sanat Gösterileri A.Ş.) ’de Egemen Bostancı ile çalışmıştır. Dönemin birçok müzikalinde Yapım Koordinatörlüğü ve Yapımcılık yapmıştır.

Mustafa Oğuz 1985 yılında eğlence sektöründe yenilikçi ve önder bir kuruluş olmayı ilke edinmiş Most Production'ı eşi Gül Oğuzile birlikte kurdu. Sezen Aksu, Mazhar –Fuat – Özkan, Nükhet Duru, Erol Evgin gibi birçok sanatçının menejerliğini ve konser organizasyonlarını üstlendi. Günümüze kadar birçok film, dizi, konser ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştır.

Ayrıca Rumeli Hisarı’ndan Harbiye Açıkhava Tiyatrosuna, Türkiye’de açık hava konser geleneğini başlatmıştır.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri Toplum Gönüllüleri Vakfı, Sıla Sağlık Ocağı, Sıla İlköğretim Okulu, Aile İçi Şiddete Son, Aile İçi Şiddete Son Nilüfer Konseri, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

İştirakler

Universal Music Taxim Edition

Taxim Edisyon Aralık 2002’de dünyanın en büyük 5 edisyon şirketinden biri olan BMG Music Publishing ile sözleşme imzalamış ve şirketin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi olmuştur; 2006 senesinde ise BMG ile şirket evliliği yapmış ve ismi BMG Taxim Edisyon olarak değişmiştir.

Aynı yıl, yine dünyanın en büyük 5 edisyon şirketinden biri olan Sony/ATV Music Publishing’in de temsilciliğini alan BMG Taxim Edisyon, Universal Music Publishing Group’un, BMG Music Publishing’i satın almasıyla Universal Music Taxim Edisyon olmuş ve dünyadaki 5 büyük kataloğun 3’ünü temsil eden ilk kurum haline gelmiştir.

Universal Müzik Taxim Edisyon tüm müzik türlerinde binlerce eseri, prodüksiyon şirketlerinin, televizyon kanallarının, reklam ajanslarının, plak şirketlerinin, eser sahiplerinin, çalışmalarında kullanabilmeleri ve etkin seçimler yapabilmeleri için kataloglarında bulundurmaktadır.

TV, radyo ve sinema reklamlarında, TV programları/jeneriklerinde ve içeriğinde, sinema filmi ve dizilerde, multimedya gösterilerinde, tanıtım filmlerinde kullanmak üzere eser seçimi için Universal Music Taxim Edisyon A.Ş., Türkiye’nin önde gelen eser sahiplerinin eserlerini, projeye özel jingle yapan ekiplerini, yerli/yabancı kataloglarını ve dünyanın en büyük müzik kütüphanesi olan UNIPPM’i hizmetinize sunmaktadır.

İnterdi Yeni medya çağında, entegre dijital pazarlama iletişimi alanında en gelişmiş hizmetleri sunan İnterdi Medya, markaların dijital pazarda büyümesi için yaratıcı stratejiler geliştiren Türkiye’deki en kapsamlı dijital pazarlama ajansıdır.

İnterdi Medya hizmet verdiği markaları başarıya ulaştırırken dijital pazarlama iletişimi alanında çözüm odaklı stratejiler geliştirmektedir ve bu alanlardaki servislerle fark yaratmayı hedeflemektedir. Servisleri arasında dijital tasarım/geliştirme, dijital strateji/planlama, dijital pazarlama ve bilişim hukuku bulunmaktadır. Ekibinde bilişim hukuku konusunda yaptığı çalışmalarla öncü olan isimleri barındıran İnterdi Medya, markaların gerçek anlamda dijital alanlardaki haklarının korunması ve online kurumsal itibar yönetimlerinin yapılması servislerini bir arada sunarak bir ilki gerçekleştirmektedir.

Yapımcısı Olduğu Filmler

Yapımcısı Olduğu Diziler

Kaynakça

Dış bağlantılar