Kullanıcı:Stambouliote/Belgelik6

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yunan alfabesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Yunan alfabesi maddesinde sorun çıkacağına benziyor. Acilen Şablon:Yunan alfabesi listesi oluşturdum. Acele iş olduğu için iç bağlantıları bozuktur. Viki topluluğumuzda kimin Yunan alfabesini bilip bilmediğinden haberim olmadığı için maddenin geçmiş kaydına bakarak fikirlerinizi alayım dedim. Mesela Fenike alfabesini de eklesek mi? Takabeg ileti 19:41, 1 Temmuz 2008 (UTC)

  • Kaç gündür izleme listemden takip ediyorum neler olup bittiğini, çetin savaş bittiğinde bir göz atacaktım. Yunan alfabesinde yot ve şo harflerini ben şahsen hiç görmedim, ne modern ne antik yazınlarda. Onların hazırladığınız şablonda ne kadar yeri olur bilmem. Fenike eşdeşleri ile ilgili olarak da, söylemem gerekir ki İbrani harflerinden daha gerekliler. Çünkü köken olarak Fenike alfabesinden geliyor. Onların yerine fenike eşdeşleri gelsin derim. Şablon adı da : Yunan alfabesi ya da yunan alfabesi (liste) biçiminde olmalı diyorum. İyi akşamlar. --Danbury ileti 19:55, 1 Temmuz 2008 (UTC)
Fenike alfabesini yazamıyoruz ya:)) Ondan eklemedim yani temberlik yaptım. Fenike alfabesinin resimlerini yapıştırmaya çalışacağım. Vaktiniz olduğunda siz de buyurun. Bir de şablonun adını önemsemedim. Şablon:Yunan alfabesi zaten vardı. Maddeye aktarıldıktan sonra silinecek. Aktarılmazsa gereksiz kalacak. Çok isterseniz değiştirebilirsiniz:) Yeter ki söz konusu maddede sorun çıkmasın. Teşekkür ederim. Görüşürüz. Takabeg ileti 20:08, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Özellikle son açtığınız maddeleri hayranlıkla takip ediyorum. Aynı alanda benim de gözüme kestirdiğim bazı maddeler var ama, vakit ve konsantrasyon açısından ne zaman fırsat bulur da açar veya geliştiririm, bilmiyorum. Katkılarınız için çok teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:23, 6 Temmuz 2008 (UTC)

  • Lütfen durun artık yoksa kıskançlıktan öleceğim! --Yabancımsj 09:28, 8 Temmuz 2008 (UTC)
  • Açmak ya da bir şekilde katkıda bulunmak istediğim o kadar çok madde var ki! Elimden geldiğince bunları yapmaya çalışıyorum. Şaka bir yana katkılarınızı görmek beni de heveslendiriyor yeni maddeler için. O bir yılın acısı yavaş yavaş çıkıyor demek :) Tekrar katkılarınız için teşekkürler. --Yabancımsj 09:51, 8 Temmuz 2008 (UTC)

Süpersiniz[değiştir | kaynağı değiştir]

Gayret Yıldızı
Hiç yılmadan devam ediniz lütfen. Vikipedi size minnettar. Manco Capac 13:41, 7 Temmuz 2008 (UTC)

silme ricası[değiştir | kaynağı değiştir]

Avrupa Topluluğu maddesini isim değişikliği için acilen silebilir misiniz? --Danbury ileti 13:47, 7 Temmuz 2008 (UTC)

maddeyi sildim. ama sanırım maddeye, bu ismin ne zaman değiştiğine ilişkin bir not eklesek iyi olacak. --kibelemesaj 14:01, 7 Temmuz 2008 (UTC)

Osmanlı padişahları listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Osmanlı padişahları listesi maddesi varmış. Hatırladınız mı? Takabeg ileti 22:17, 8 Temmuz 2008 (UTC)

Osm. padişahları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, mesajınızı attığınız gün almıştım ama neden bilmem ötelemiştim yanıtlamayı. Şu an o madde ile ilgilenebileceğimi sanmıyorum. Yetersiz şablonu koyup bekletmek mi gerekir, sil şablonumu gerekir şimdi tam bilemeyeceğim. Şöyle ve böyle iki maddemiz de var her ne kadar tam olarak eş olmasalar da... Takılın siz kafanıza göre zahmet olmazsa. --Danbury ileti 09:14, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Selam, Osmanlı padişahları listesi ile Osmanlı padişahları galerisi birleştirilebilir. Bakalım. Takabeg ileti 10:28, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kutlamanız için teşekkür ederim. Vikimola'da olmanız nedeniyle, geçmişte pek görüşememiş olsak da; Viki'ye katkılarınızı biliyorum. Tekrar dönmenize sevindim . İyi çalışmalar... --DsMuratileti 09:13, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Harfler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Danbury. Harflerin yanına neden (harf) getirerek yeni maddeler açtığını anlayamadım. Diğer vikilerde sadece harf yer alıyor. Ayrıca bu8 harfler sadece harf anlamını karşılıyorlar. Başka herhangi bir anlamları yok. Saygılarımla.--Martianmister 10:28, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Selamlar.Aslında koyduğun şablon doğru.Resim herhangi bir madde de kullanılmadığı için silinebilir.Aynı zamanda kullanıcı talebi sebebiyle silmek mümkün olabilir.Sanırım tam olarak kastettiğin bu.Kolay gelsin.--Eldarion 09:58, 17 Temmuz 2008 (UTC)


Silinenler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Arkadaşların zamanı yetmemiş ya da benim gibi "eli varmamış" olabilir. Öyle bazı maddeler var ki; resmen telif ihlali ama çok emek harcanmış.. Bazen elim kolay varmıyor bir tıklamaya.. :) Ne yapalım ki adı üstünde "kural".. İyi geceler; saygılar. Levent Abi ileti 21:27, 17 Temmuz 2008 (UTC)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Danbury, şablon kaynakça'ya değişiklik yaptığını gördüm. Tüm değişiklik yapanlardan bana yardımcı olmasını istiyorum. PardusWiki'ye katkı sağlıyorum. Orada kaynakça şablonunu kullanamıyoruz. Kullanabilmemiz için Şablon:Kaynakça gibi bir giriş yaptım. Ancak böyle de olmadı. Kodlar hakkında bilgim olmadığı için nasıl bir değişiklik yapabileceğimi bilmiyorum. Şablonun PardusWiki'de çalışabilmesi için ne yapmam gerektiğini bana anlatabilir misiniz Bookman 10:27, 13 Ağustos 2008 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

şu sayfayı inceleyip görüş belirtirseniz mutlu olurum.-- Arjety ileti 18:01, 15 Ağustos 2008 (UTC)

IYi gunler, Yalnizca merak ediyorum. Vikipedi kullanici adinizin A.B.D'nin Connecticut eyaletindeki Danbury ile ilgisi var mi? Saygilarimla --Nonewmail 04:38, 30 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba olusturdugunuz madde gercekten cok guzel olmus ufak bir katki olmasi acisindan orta cagda yemek kulturu yazisinda ogunler bolumunde belirttiginiz nuncheon ifadesini "luncheon"[1] olarak degistirirseniz dogru olacaktir. Medievel cuisine sayfasinda da yanlis yazilmis.

calismalarinizda basarilar orkun demir

Selamlar. Sizden İngilizce bir çeviri rica etsem ilgilenebilir misiniz?--Gökçє Yörük mesaj 18:24, 14 Kasım 2008 (UTC)


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Epeydir haberleşmedik, arşive bakarken aklıma geldi bir hatır sorayım dedim.. Hepsi bu :) Levent Abi ileti 22:37, 24 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Değerli yorum ve desteğiniz için teşekkürler. Umarım tanışma fırsatı da buluruz. --Manco Capac 11:09, 5 Aralık 2008 (UTC)

TELİF hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

Arkadaşım merhaba, Ben Vikipedi'nin yeni bir üyesiyim ,telif hakları konusunda soru sormak için araştırma yaparken sizin açıklamalarınızla karşılaştım ve kullanıcı adınızdan sayfanıza girip sizinle alakalı bilgilere ulaştım. Ve samimiyetle söyliyeyim fikirlerinizi çok doğru buldum. Sizden ricam ; Ben ticari amaç kesinlikle gütmeden, Vikipedi'nin bilginin geliştirilmesi,, yönündeki uygulama ve pirensiplerini, izninizle alıntı yaparak,üyesi olduğum amatör bir balıkçılık formunda ki kısır tartışmalara çıkış yolu,, olarak örnek gösterebilirmiyim ?

Bu benim ilk mesajım hatalıysam kusurumu bağışlayın,Cevaplarsanız memnun olurum, şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim,saygılarımla... --ALPARGUN-35 19:18, 5 Ocak 2009 (UTC)ALPARGUN-35

Teşekkür.[değiştir | kaynağı değiştir]

Cevaplamanız için çok teşekkür ederim. Vikipedi'nin girişte, yeni üyeler için anlatılan işleyiş içeriğinden söz etmek(alıntı yapmak için) istemiştim aslında anlamışsınız.Bir bilginin burda uygulanan şekliyle geliştirilip,değiştirilmesinden etkilendim,daha önce böyle bir uygulama görmemiştim. Üyesi olduğum sitede bu konu ile ilgili başlık açmayı düşünüyorum. Zaman,zaman sizi bilgi edinmek maksadıyla rahatsız edersem beni bağışlayın. Tekrar teşekkür, eder iyi akşamlar dilerim.,hoşçakalın.--ALPARGUN-35 18:45, 6 Ocak 2009 (UTC)

Kullanılmayan Adil Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

Onur Kayabaşı sms 16:36, 3 Mayıs 2009 (UTC)

Urmiye Gölü[değiştir | kaynağı değiştir]

Danbury, sana ilginc ve ilgi eksikligi ceken bir madde paslayim. Hani belki ilgini ceker diye [2] (göl Tr sinirina cok yakin)... Citrat 17:33, 20 Mayıs 2009 (UTC)

Uydurma başlığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam. Bu uydurma başlığı siz mi düzelteceksiniz yoksa ben mi? İyi tatiller (çalışmalar). Takabeg ileti 23:35, 26 Haziran 2009 (UTC)

Vikiproje Tarih Davetiyesi


Merhabalar Stambouliote/Belgelik6,

Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih projesine davetlisiniz. Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkı sağğlayabilir ve işbirliği projesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.Ayrıca üzerinde çalışılan maddeleri ve istek maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Merube 89msj 13:50, 27 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba, Antik Yunanistan maddesine çok önemli miktarda katkı yaptığınızı gördüm. Madde şu anda SM ihraç adayı. Bunu önlemek amacıyla bir çalışma başlattık. Katılırsanız çok seviniriz. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 16:45, 4 Temmuz 2009 (UTC)


Spanish[değiştir | kaynağı değiştir]

hello i am a spanish boy very interested in turkey and the european union. i think that turkey have to enter in the EU, and i want to know the opinion and views of turkish people about turkish society and posibilities of their entry in the union. thanks--RubencinMdE 13:03, 25 Temmuz 2009 (UTC)

E posta[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Size özelden bir e posta attım ancak almadınız sanırım. Postalarınızı kontrol edin isterseniz:)--Veritasileti 10:59, 20 Ağustos 2009 (UTC)

Teşekkûr[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam, kullanıcı sayfanızdan, fikir ve kod olarak, oldukça faydalandım. Çok teşekkûr ederim.----aNNuNaKiileti 06:41, 6 Eylül 2009 (UTC)

![değiştir | kaynağı değiştir]

Kimleri görüyoruz? --e.c. 10:05, 19 Eylül 2009 (UTC)

Yanlış Madde adının düzeltilmesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba sisteme "Yaşam Boyu Öğrenme Programı" olarak girilmiş olan programın Türkçe resmi adı "Hayatboyu Öğrenme Programı" şekildedir. Konu ile ilgili olarak programın Türkiye'de yürütülmesinden sorumlu kurum olan "AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı"nın www.ua.gov.tr adresine bakılabilir. Ayrıca Hayatboyu Öğrenme Programı adı altında açılmış, detaylı bir bilgi içeren madde de vardır. Bu sebeple "Yaşam Boyu Öğrenme Programı" maddesinin silinmesi ricasıyla

Şablon[değiştir | kaynağı değiştir]

Neyse değişikliğimi geri alabilirsiniz. Bir an güzel görünmeyeceğini düşündüm ama doğru olan onların kalmasıdır. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--FinlandiyalımEsAj 15:54, 15 Ekim 2009 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba, Düşünenadam yazmışsınız, galiba Düşünenadam'ı özlediniz :) "Dünya vatandaşı" olması gerekirdi :) Kolay gelsin.--Hedda Gabler 12:30, 18 Ekim 2009 (UTC)
  • Takabeg'in hızına yetişemiyorum, geç kaldım mesajı yazarken :) --Hedda Gabler 12:35, 18 Ekim 2009 (UTC)


  • Köy çeşmesinde ilgili başlıkta hatamı yakalayıp düzeltmişsiniz, teşekkürler. --Danbury ileti 12:35, 18 Ekim 2009 (UTC)
Önemli değil. Ama Kullanıcı:Düşünenadam'ı özledik, değil mi ? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:39, 18 Ekim 2009 (UTC)

Evet bugün biraz kafam karışıktı istemeden sildim ve yanlış olduğunu fark ettim geri aldım ve o arada ayrılmam gerekti düzeltemedim. Ama arkadaşlar fark edip düzeltmişler, uyarınız için teşekkürler yaşlanıyoruz galiba... --Fagusmsj 17:37, 19 Ekim 2009 (UTC)

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba hocam :)

Herhalde 1 yıl olmuştur iki laf etmeyeli. Bir maruzatım var. İşim düşmese de hal-hatır soracağım yok. Yeni nesil işte, hain. Kusurdan saymayın :) Ben google-chrome tarayıcısını kullanmaya başlayalı beri değişiklik için 10 sayfa açsam ancak 1'inde benim monobook kısayolları görünüyor. Diğerlerinde çıkmıyor. Nasıl düzeltilir. Ne etmek gerekir ben hiç anlamıyorum. Siz acep bilir misiniz? --Danbury ileti 18:14, 19 Ekim 2009 (UTC)

Selamlar Danbury, evet, zaman çok büyük bir hızla akıp gidiyor gerçekten... ama öyle düşünürsen üzülürüm, kusur musur yok ortada... ama sorularını çalışmadığım yerlerden seçiyorsun ya, bak ona kızıyorum işte :) ben ki, sırf anormal yavaşladı diye güzelim mozilla firefox'ımı terkedip tekrar IE'ye döndüm ve yorganı yaktım... ne bilirim google'ları, chrome'ları... laf aramızda kalsın, bu işlerde Vito iyidir, hem de pek bi güzel anlatır, kıyısını köşesini.. ona bir danışıver istersen. Sevgiler, --M.M.ileti 18:24, 19 Ekim 2009 (UTC)

Dediğiniz gibi Vito'ya çıtlattım. O halleder, bilir işini. Sizi gördüm diye ilkin size söyledim de asıl maksat hal hatır sormaktı. Bu arada demek mozilla'nın azizliğine uğrayan bir ben değilmişim. Ben de o yüzden geçtim zaten chrome'a falan. Nasıl bir yavaşlıktır o. Neyse hocam yakın zamanda size bir işim daha düşecek kullanıcı adımı değiştireceğim zira. Ben garanti olsun diye gelecekteki kullanıcı adımı yeni bir hesapla aldım. el koyma işlemi sorunsuz hallolur inşallah bu durumda. Güme giderse çok lanet okurum doğrusu sisteme :) İyi geceler. --Danbury ileti 21:23, 19 Ekim 2009 (UTC)

Tamam, hallederiz Danbury.. hazır olunca bas kırmızı düğmeye :) İyi geceler sana da. --M.M.ileti 21:30, 19 Ekim 2009 (UTC)
Duana talibim Danbury! :) Yalnız Chrome'u kurup bakmam gerekecek ne olup bittiğine, bu da iş güç nedeniyle en azından 1-2 saat mümkün değil. Gün içinde sana tekrar mesaj atacağım (belki sen daha bunu okumadan ikinci mesajı atmış olurum çoktan.
Sevgiler
Vito Genovese 04:44, 20 Ekim 2009 (UTC)
Chrome'u ben de kurdum, sen arada bir gözüküyor demiştin, bende bir kez bile gözükmedi. Sabah betiğin sahibine mesaj attım, bu akşam bir cevap gelir sanıyorum.
Vito Genovese 15:14, 20 Ekim 2009 (UTC)
Bu sol tablodaki şablon ekleme olayı pek pratik değil. Onun işini görecek başka betikleri uyarlayacağım. O zaman on kişilik duayı sırf senden beklerim.
Vito Genovese 15:52, 20 Ekim 2009 (UTC)
Mail değil de, Meta'dan mesaj atmıştım. Gariptir, sen söyleyince açtım Chrome'u baktım, bende de çıktı bu sefer, ilk kurduğumda 20 dakika boyunca bir kez bile gözükmemişti. Ekstra gariplik ise orijinal betik sayfasında 2007'den beri değişiklik yapılmamış olması. Adam da uğramıyor ben mesaj attığımdan beri, belki kaçıyordur :P Takipteyim, yedirmeyeceğim hakkını! :)
Vito Genovese 17:25, 21 Ekim 2009 (UTC)

Avrupa Birliği'nün üç sütunu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 18 Ekim'de Grafik Laboratuvarı'nda Avrupa Birliği'nün üç sütununu Türkçeleştirilmesini istemiştiniz. Aynı gün içinde Türkçeleştirdim ama görmediniz sanırım. Ses çıkmayınca öyle sandım da . İyi vikilemeler... --.dsm. 13:25, 24 Ekim 2009 (UTC)
  • Merhaba, ben onu oraya ekledikten sonra, sayfa izleme listemde olmadığı için unuttum gitti :) Yoksa şimdiye kadar bir teşekkür mutlaka ederdim :) Elinize sağlık. --Danbury ileti 13:32, 24 Ekim 2009 (UTC)
  • Teşekkür için dememiştim, siz kullanmayınca merak ettim sadece . Umarım işinize yarar. Kolaylıklar... --.dsm. 13:38, 24 Ekim 2009 (UTC)
  • Merhaba sevgili Danbury, evet hoş anılara her zaman gereksinimimiz var.. Özellikle de zor günlerde. Sayıca yetişme sözleri bir anlamda doping, moral tkviyesi. Başka nedeni yok tabii ki. Silme işlemi tamamdır, ama böyle özletmeyin kendinizi.. Aralar uzun olmasın, Sevgiler.  Levent İleti Katkılar   17:50, 25 Ekim 2009 (UTC)

Silme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. "Lüksemburg (il)" silindi. Teşekkürler. --yabancım 15:16, 26 Ekim 2009 (UTC)

affınıza sığınarak[değiştir | kaynağı değiştir]

Hocam affınıza sığınarak bir engel ricası.--Danbury ileti 18:20, 26 Ekim 2009 (UTC)

Rica ederim... Halledildi, kolay gelsin. --M.M.ileti 18:29, 26 Ekim 2009 (UTC)
Paylaşımcı düşüncedeki olumlu tutumu ve hızlılığı nedeniyle yeni adıyla Stambouliote, bildiğimiz Danbury'e teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   19:30, 30 Ekim 2009 (UTC)

Otoyol[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Polonya'daki otoyollar adında madde oluşturmussunuz teşekkürler. Yalnız birde maddeyi geliştirmek lazım. Bende Polonya'daki otoyol ve ekspressyol şablonu hazığım. Bende Almanya otoyolları hakkında madde yazmaktayım. Daha sonra Rusya'daki karayolları hakkında yazacağım. Türkçe Vikipedi'de bu tür maddelerin olmaması çok üzücü. Birde ödül sayfanıza bir ödül ekledim.--FinlandiyalıИлети 15:51, 1 Kasım 2009 (UTC)

haber[değiştir | kaynağı değiştir]

bence bu şablon anasayfanın en alt trafında yer almalı. böyle daha güzel olur.--DLT (Son Kahraman) 13:14, 5 Kasım 2009 (UTC)

bu iş rekabeti artırır. --DLT (Son Kahraman) 13:06, 6 Kasım 2009 (UTC)

Sorular[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Jaap Stam :)

  1. O tür fotoğraflar Amerikan Hükümetine ait olmadığı müddetçe telif hakkı açısından yalanlarda, yanlışlarda, dipsiz kuyularda oluruz. Google Earth ise şuradan görebileceğin üzere bize uymuyor. Yani bu iş yaş, ancak Google Earth sayfasında programı tanıtıcı amaçla kullanabiliriz.
  2. Dut!
  3. Bu fotoğraflar için bana link neyin ver, bir bakayım ben o fotolara.
  4. Betiği yazan arkadaşa 20 Ekim'de mesaj attım Meta'dan, bir sürü değişiklik yaptı o günden beri, lakin mesaj sayfasından anladığım kadarıyla aceleci olmuyor bu konuda. Senin olayından sonra ben de Chrome kullanmaya başladım yarı zamanlı olarak, VP:VF için onu kullanıyorum, performans açısından avantajı oluyor, lakin pek nazlı bu Chrome, tek sorun çıkaran betik bu betik değil. O yüzden adamdan alacağım cevaptan da pek umutlu değilim, "Chrome beni ırgalamaz, Firefox'u destekliyorum ben" diye cevap yazarsa şaşırmayacağım. Yandan eklemelerden umudunu keseceksin sanıyorum Chrome'da ısrarcıysan, üstten eklemelilere yöneleceksin mecburen.
  5. Ek madde olsun dedim listemde. Yahu Stam iyi hoş da, gözümde keltoş iri yarı bir adam olarak pekişecek imajın, buna ne buyrulur? Danbury'de yine şöyle okulunun birincisi, Ege'nin incisi pırlanta gibi genç profili vardı, artık çizgili pijama altı ve atletiyle maç izleyen tü kaka bir adam oldun gözümde, git yıkıl karşımdan, gözüm görmesin! :)

Sevgiler

Vito Genovese 20:45, 12 Kasım 2009 (UTC)

VikiProje Arap Yarımadası ve Cibuti Maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Şablon:VikiProje Arap Yarımadası/Davet Vikipedi:VikiProje Arap Yarımadası'yla ilgilenebileceğinizi düşündüm. Bu ayki işbirliğimiz Cibuti'ye ait yeni maddeler, yeni şablonlar yapmak ve mevcut maddeleri geliştirmek olarak seçildi. Sizinde Abbe Gölü, Asal Gölü, Tadjourah Körfezi gibi maddelerde emeğinizin geçtiğini görünce sizi projemize davet etmek istedim. Size aramızda görmekten mutluluk duyarız. Şimdiden Teşekkürler; ~--Berkay-Mesaj--~ 20:45, 15 Kasım 2009, (UTC)

Durum[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Jaap Stam,

Önbelleğini boşaltsana bir?

Sevgiler

Vito Genovese 19:56, 16 Kasım 2009 (UTC)


Yok canım, ne Chrome'u, betiği eklememiştin Monobook'a, tek şablonla oturumu kapatın yanına dört işlemi nasıl sığdıracaktık yoksa?

Vito Genovese 20:05, 16 Kasım 2009 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Earth's City Lights by DMSP, 1994-1995 (large).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Takabeg ileti 09:46, 17 Kasım 2009 (UTC)

Hayın şablonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Stam,

Üstte çıkanlar farklı, solda çıkanlar farklı. Solda çıkanları düzgün kullanmak için Chrome'dan vazcayman gerekecek, görünen o.

Sevgiler

Vito Genovese 14:50, 17 Kasım 2009 (UTC)


Başka bir şey ekledim şimdi. Önbelleği boşalt herhangi bir maddeye gir, üstteki taslak sekmesine bas. Sonra gel de ki "Ooo bu ne böyle kaş göz çizsem daha güzel olurdu!"

Vito Genovese 14:55, 17 Kasım 2009 (UTC)

---

Selamlar. Şu iki yönledirmede bir sorun mu var? [3] ve [4] Benim gözümden kaçmış bir nokta olabilir. Şimdilik geri aldım eğer farklı bir durum var ise bana bildirebilirsin. Kolay gelsin. --Eldarion 15:17, 20 Kasım 2009 (UTC)

Gecikmiş cevap için kusura bakmayın. Yönlendirmeler silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 10:45, 21 Kasım 2009 (UTC)

IE dünyanın en dandik tarayıcısı olduğu için taslak yardımcısında Türkçe karakter sorunu çıkarıyor. IE dışında hangisinde istersen kullan, ama IE'de bir düzeltme daha yapman gerekecek. İstersen otomatik olarak şablonu eklemeyen, sadece önizleme yapıp bırakan sürümü de var, lakin senin orijinal tarayıcı Chrome olduğuna göre gerekmez sanıyorum.

Vito Genovese 17:18, 20 Kasım 2009 (UTC)

Mesaj uyarısı[değiştir | kaynağı değiştir]

:) Valla burada kullanan çok, eskiden de vardı, lakin görmedim en.wp'de bu olayı kurala bağlayan bir sayfa.

Rica neyin et?

Vito Genovese 16:31, 23 Kasım 2009 (UTC)

Iğdır[değiştir | kaynağı değiştir]

Dediğin gibi taşınacak şey çok olduğu ve itiraz edilmesi muhtemel olduğu için istersen tartışma sayfasında gündeme getir konuyu, oradan çıkan kararla yapalım değişikliği. Onun dışında ben de düz isim boşken anlam ayrımı parantezli isme abanılmasını gereksiz buluyorum.

Vito Genovese 21:34, 23 Kasım 2009 (UTC)


Tartışmasında var, kendisinde yok. Olması gerektiği gibi yani. Ben hep böyleydi diye hatırlıyorum gerçi.

Vito Genovese 22:15, 23 Kasım 2009 (UTC)


Valla ben de hiç hatırlamıyorum senin söylediğin düzeni. Belki de sen haklısın. Elma'ya bir sormanı önerebilirim, yeni tasarımla uğraşırken aklında eskiye dair daha fazla bilgi kalmıştır muhtemelen.

Sevgiler

Vito Genovese 22:24, 23 Kasım 2009 (UTC)


Sevgili Danbury, söylediğin sekme tartışma sayfasında mevcut, sürümleri incelediğinde geçmişte öyle bir sekme olmadığını göreceksin, sevgilerimle... --e.c. 22:32, 23 Kasım 2009 (UTC)