Vikiproje tartışma:Resim etiketleme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Resim etiketleme (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Resim etiketleme maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Resim etiketleme kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bazı etiketlerde sil şablonu[kaynağı değiştir]

Bazı etiketlerde "sil" şablonuna rastladım ve CC ile alakalı sil şablonlarını kaldırdım. Diğerlerinde hala duruyor. --Timurberk 19:35, 11 Şubat 2006 (UTC)

Sanırım bir arkadaşımız, şablonların kullanılmıyor olmasından hareketle bunu yapmış, haklılık payı var, bu lisanslar Türkiye'de yaygın değil fakat sonuçta bu lisans sadece Türkiye için geçerli değil. Yabancı sayfalardan aldığımız resimler bu lisansa bağlı olabilir. İlerde koymamız gerekebilir ve muhtemelen flickr'dan aldığımız resimler için de kullanacağız. Ben de bir kısmındaki sil şablonunu kaldırmıştım zaten. --Alperen 20:56, 11 Şubat 2006 (UTC)

Telif hakkı - koşullu serbest kullanım[kaynağı değiştir]

en.wikide bu yaklasik bir yildir kabul edilmez bir lisans olarak geciyor. Bence insalari CCye, PDye veya GFDLe "zorlamak" daha mantikli. --Cat out 00:07, 28 Ağustos 2006 (UTC)