Vikiproje:LGBT/Ayın işbirliği/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar


30 Nisan 2024 Salı

Oylamalar pazar geceleri sonuçlanır.

  • Oylanan proje önerileri içinde en fazla "kabul" oyu alan öneri %75 olumlu oy oranını da sağlıyorsa, sıradaki haftanın işbirliği projesi olur.
  • Oylamalar, en fazla 2 ay boyunca açık kalır. Bu süre içinde "işbirliği projesi" seçilmezlerse arşivleneceklerdir.
  • Eğer bir ay sonunda yüzde %50 veya altında destek aldıysa, 2 ay beklemeden arşivlenir.
  • Oylamaların gereken ilgiyi göremeyip oylama sayfasının işlemez hale gelmesi durumunda, projenin devam etmesi amacıyla işbirliği projesi sorumlusu kendi insiyatifini kullanarak oylamaya sunulmuş bir projeyi gelecek işbirliği seçebilir. Bu karşı oy toplamış adaylıklar için geçerli değildir.

Lütfen madde başlıklarını sadece önerilen maddenin bağlantı olarak açın, altına yapılması istenilenleri açık şekilde yazın. Lütfen yeni proje önerilerini en alta açın. Oylamalar yukarıdan başlayarak arşivlenir.

Ülkelerine göre eşcinsellik maddelerinin açılması ve geliştirilmesi[kaynağı değiştir]

  • Oylamanın başlangıç tarihi: 30 Mart 2010
  • Oylamanın bitiş tarihi: 30 Haziran 2010

DestekKabul

  • Destek Destek - Nebeviye^^ 15:57, 30 Mart 2010 (UTC)
  • Destek Destek --Gökhan 12:48, 31 Mart 2010 (UTC)

KarşıKarşı

  • Karşı Karşı Norveç, Hollanda, İspanya ve ABD gibi birkaç ülke dışında bu tür maddeler çok da önemli değildir. Bence bundan daha önemli olan şey kaliteli ya da seçkin bir madde yazmak ya da var olan maddeleri en azından taslak boyutuna ulaştırmaktır. --Veritasileti 13:14, 31 Mart 2010 (UTC)
    Nasıl önemli değil? Tarih, kültür, haklar v.s. açısından çok önemli. Lütfen aşağıda yaptığım yoruma bak. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 14:33, 2 Nisan 2010 (UTC)

Yorum Yorum

  • Yorum Yorum - Peki Veritas açıklaman üzerine ek olarak SM olması için Homofobi, Heteroseksizm ve Transfobi SM kriterlerine ulaşılınaya dek üzerinde ortak çalışılacak. Umarım seni tatmin edebilmişimdir. :)) Ki katılımcı sayısı bir hayli fazla olan bu proje de bir kişinin dahi karşı oy kullanması ortak proje için yapılacaklara engel olabilir. /: - Nebeviye^^ 14:57, 31 Mart 2010 (UTC)
Bu düşünceniz beni çok üzdü gerçekten. 1 kişi tüm vikiye bedel değildir, benim yorumum sadece benim görüşümü ifade eder ve benim görüşüm topluluğun aldığı karara saygı duymaktır. Ben karşı oy kullansam da bu benim görüşümdür sadece. Homofobi, Heteroseksizm ve Transfobi maddelerini SM yapma projesine katılımcı sayısı daha az olabilir, sizden beklediğim benim görüşüme bir açıklama getirmeniz ya da yeni bir proje oylaması açmanızdı ki benim her deneyimli vikipedistten beklediğim budur, tıpkı sizden beklediğim gibi. --Veritasileti 06:27, 1 Nisan 2010 (UTC)
Beklentiler kişiye göre değişebilir. Ki SM kriterlerini taşıyan madde oluşturulması konusunda işbirliği yokken sizin fikrinizden çıkarımdan bulunarak bu fikri onaylıyan eylemde bulundum. Beni bu tutumumdan dolayı deneyimlerimi de işin içine katarak bu denli bir yorum da bulunmanız inanın beni sizden çok daha fazla üzdü. Neyse diyip geçmek istiyorum. Ki ben bu düşüncemde sizin gibi deneyimi çok olan birini ve de Vikiproje: LGBT'de üyeliği olduğunuz için buna istinaden sizi kaybetmemek adına paylaştım. Tabiki destekleme ya da destekleme konusunda daima hürsünüz ki bunu yargılamadım zaten yargılamam da. İlginiz için teşekkürler. :)) - Nebeviye^^ 11:29, 1 Nisan 2010 (UTC)
Madde Nebeviye tarafından açılmıştır: Türkiye'de eşcinsellik. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 19:32, 15 Nisan 2010 (UTC)

LGBT Şablonu[kaynağı değiştir]

Şablon:LGBT'deki kırmızı alanların mavileştirilmesini daha önemli buluyorum. Bu konu yerellikten daha önemli gibi geliyor bana. kolay gelsin. --Boyalikus 02:09, 15 Nisan 2010 (UTC)

DestekKabul

  • Destek Destek Bence güzel bir fikir. Böylece LGBT'e ilişkin bütün temel konular hakkındaki maddeler açılmış olur. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 20:50, 15 Nisan 2010 (UTC)
  • Destek Destek Faydalı. - Nebeviye!^□ 13:19, 16 Nisan 2010 (UTC)
  • Destek Destek İnsanların eşcinsellikle ilgili kavramları topluca bulabilecekleri yer olması bakımından bu şablonu önemli buluyorum. --Veritasileti 15:05, 21 Haziran 2010 (UTC)

Serbest format yazınızı buraya yazınız

KarşıKarşı

Yorum Yorum

LGBT kişiler[kaynağı değiştir]

Gey Aktörler'deki LGBT ve ilgili konuları için ansiklopedik değeri yüksek LGBT kişilerinin başlıklarının açılması hususunda görüşlerim var. Lakin bu ortak bir çalışma istiyor ve bir hayli zor olacak. Ki VikiprojeLGBT katılımcılarının da şu aralar pekde aktif çalışmalarda olmadıkları düşünülecek olursa? Tüm LGBT kişileri de olabilir açılacaklar arasında, lakin aktörlerden başlamının daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ki LGBT kişiler; bir hayli fazla, aktörlere oranla. Görüşlerinizi bekliyorum. - Nebeviye 07:46, 3 Temmuz 2011 (UTC)

DestekKabul

KarşıKarşı

Yorum Yorum