Vikipedi tartışma:Telif sorunları/2007 Mayıs 26/Maddeler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Italya'dan selamlar.

Kusura bakmayin, bu ansiklopedinin nasil calistigini bilmiyorum. Bu nedenle asagidaki yazilari buraya yazip yazmama gerektigini de bilmiyorum. Bir yanlislik yapiyorsam sizden ozur dilerim.

ODTU matematik mezunuyum (84-93) ve yaklasik 10 yildir Roma'da yasiyor ve burada kaldigim yillar boyu Italya'yi turklere tanitabilmek icin, yillardan beri buyuk bir emek sarfederek kurmus oldugum ve tercumelerini de kedimin yaptigi WWW.ITALYAONLINE.NET web sitemin sayfalarini burada gorunce SOK OLDUM.

ITALYA sayfasinda bulunan butun paragraflar (ilki haric) web sitemden alinarak "kopyele Yapistir " yapilmistir. Bu yapilan yanlisiligi duzeltmek icin, sitemin adresini paragraflarin altina ekleyerek bildirmeye calismama ragmen hic bir duzenleme (silinme) yapilmamis oldugunu ayrica bana bir ikaz geldigini gormus bulunuyorum.

Web sitemden alinti olan ITALYA sayfasindaki butun paragraflarin en kisa sure icerisinde silinerek cikartilmasini ve bu yazilari oraya yerlestirenlere gerekli cezalarin verilmesini saygilarimla arz ederim.

Web sitemden alinti paragraflar asgidaki gibidir: - ISMININ KOKENI: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/Cografya/genel%20cografya.htm - BIRLESMEDEN ONCE: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/tarih/kisatarih.htm - BIRLESME VE SONRASI: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/tarih/kisatarih.htm - COGRAFYA: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/Cografya/genel%20cografya.htm - EKONOMI: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/kisaca.htm - SEHIRLER: http://www.italyaonline.net/Italya/hakkinda/kisaca.htm

BIRILERININ BU SORUNUMA BIR COZUM BULMASINI RICA EDERIM.

Ibrahim kankilic ItalyaOnline.Net ve Turchia.Net Web siteleri Genel Muduru +39-333.325.01.41 Roma-Italya italyaonline@italyaonline.net turchia@turchia.net 25 mayis 2007