Vikipedi tartışma:İş birliği projesi/2016/25. hafta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İş birliği projesi??[kaynağı değiştir]

Projeye uzun zamandır katılmıyordum,neler yapılıyor diye bir bakayım dedim. Öncelikle üzülerek ifade etmeliyim ki bu haftanın konusu bir proje olarak tanımlamaktan uzak. SAS'ta fikir beyan etmek için işbirliğine ihtiyaç yok. Keza beyaz listede yer alan kullanıcılar için hizmetlilerden devriyelik talep etmekte bir proje olarak değerlendirilemez. Bunların yerine belirli konularda madde açmak, kırmızı bağlantı gidermek, HotCat, kaynak düzenleme, bilgi kutusu ekleme, bekleyen maddeleri onaylama/reddetme vs..ancak bir topluluk gücü gerektiren işlerdir. Bunları oluşturan kullanıcı(lar)ın daha somut projeler açmasını temenni ediyorum. Maurice Flesier message 00:55, 24 Haziran 2016 (UTC)

Katılıyorum. Haftalardır var olan, proje sorumluların Viki ile ilgilenememesi sonucu "idareten" oluşturulan projeler sadece. şu tartışma sayfasında bunu tartışmaktaydık. Bu duruma bir çözüm bulmak, yeni sorumlular bularak İBP projelerine atılım yapmamız gerekli. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:50, 24 Haziran 2016 (UTC)
Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar sayfasında çokca uygulanabilecek öneri var, değerlendirileceğini umuyorum.-- Hakan·IST 23:42, 25 Haziran 2016 (UTC)