Vikipedi:Viki Mezarlıkları Buluyor 2022/Katılımcılar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Viki Mezarlıkları Buluyor 2022
20 Ocak-31 Mart 2022



Viki Mezarlıkları Buluyor veya Viki Mezarları Buluyor - Türkiye, 20 Ocak 2022 - 31 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan fotoğraf yürüyüşü (photo-walk) türünde ödüllü yerel bir yarışma ve etkinliktir. Projedeki amaç kısaca, Vikipedi'de maddesi bulunan ve ölmüş kayda değer kişilerin mezarlarının fotoğraflarını çekerek Wikimedia Commons'ta fotoğraf arşivi oluşturmak ve bu görselleri Wikimedia projelerinde kullanmak. Belirtilen tarihlerde katkıları jüri tarafından en yüksek puanla değerlendirilen katılımcılar ödüllendirilecektir. Bu proje kapsamında Türkçe Vikipedi'ye katkıda bulunmak isteyen herkes, aşağıdaki katılımcı listesine adını ekleyebilir. Kolay gelsin!

Katılımcılar[kaynağı değiştir]

 Not: Lütfen kullanıcı adınızı eklemek dışında tabloya müdahale etmeyiniz. Puanlama ve sayı takipleri proje jürileri tarafından yapılacaktır.
Aşağıdaki tabloya kendi kullanıcı adınızı ekleyerek projeye katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ödüllerin dağıtılması[kaynağı değiştir]

Değerli katılımcılarımız; yarışmamızın ödüllerini 11 Mayıs 2022 09.00 TSİ'den itibaren dağıtacağım. Ödülü hak eden kullanıcılarımız ilgili tarihten sonra Vikipedi içi e-posta ile tarafıma; "ödül çekini talep ettikleri e-posta adresini" ve "ödül çekini hangi platformda almak istediklerini (Tercihe bağlı 4 platformda, Hepsiburada, Amazon, D&R, Trendyol, hediye çeki takdim edeceğiz)" bildirir bir mail atarlarsa ödülleri derhal göndereceğim. Bilgilerinize sunarım. Vincent Vega mesaj? 11.33, 10 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]