Vikipedi:Tanışma/2006/09

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam Arkadaşlar Ben format Ege Univ. Su Ürünlerinde ki öğrenim hayatımı henüz bu sene bitirmiş olup aynı zamanda PC bağlantılı kontrol sistemleri üzerine ne alaka demeyin çüğnkü herkes bunu söylüyor vakit ayırdıkça derinliklerin bilinmeyenlerini sizlerle paylaşmak isterim zevkli konulardır ve şaşırtıcı.Wikipedi mantığı kimden çıktıysa helal olsun ii düşünmüş.TEBRİKLE


Merhaba;

Ben mustafa erciyes makina müh. öğrencisiyim. vikipedi inanılmaz geniş ve önü açık bir ansiklopedi özgürlüğü. 

Bende bundan sonra sizlerleyim.Geniş bilgi paylaşımı içindeki bu ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Mssyildirim 13:47, 25 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba;

Ben inFirMity, Ankara'da öğrencilik hayatımı sürdürmekteyim. tr.viki'yi uzun zamandır biliyordum ama genelde konuları en.viki'den takip ediyordum. Bu aralar aradığım bazı konuların tr.viki'de olmadığını gördüm ve bildiğim konuları paylaşmak istiyorum.

Saygılar, sevgiler

Merhabalar,ben Hüseyin İstanbul'dan ,alakasız bir şekilde dün akşam internetten FAS la ilgili bilgi araştırıken tanıştım wikipedia ile ve bugünde gastelerde gördüm.Hazırlayan ve düşünenlere teşekkür ederim.Türkiye ayağının zayıf olduğundan bahsedilmiş,bunu artı hale getirmekte bizim elimizde herkezin faydalanabilmesi için. İyi günler



Ben Cengiz İzmir'de yaşamaktayım, Bilgi Sistemleri Uzmanıyım. Vikipedia'yı Google earth'ü araken buldum. Herşeyden önce şunu belirtmeliyim ki böyle bir aktivitenin yaratıcısını tüm kalbimle kutluyorum. Bu ansiklopedinin geliştirilmesine nesıl bir katkı sağlayabilirim; şu an cok yeni olduğum için cevap vermem zor ama zaman içinde sizler gibi ben de öğreneceğim :).. Sevgiler,

merhabalar ben Tuğba amasyalıyım matematik öğretmeniyim vikipedia yı yaptığımız bir araştırma sürecinde grup arkadasım tarafından tarafından öğrendim umarım bu ansiklopedinin gelişmesinde benimde bi katkım bulunur.. Lostangel05 17:03, 11 Eylül 2006 (UTC)

Burda daha iyi görülür diye yazdım; yeni gelen arkadaşlar Vikipedi hakkındaki sorularınızı bana ve diğer yardım gönüllülerine yöneltebilirler. Mesaj atmak için ismimim yanındaki "mesaj" bağlantısına tıklayın. --Ruzgarmesaj 18:22, 9 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba ben Sezgin, Bu güzel ansiklopediye umarım benim de katkım olur. Müthiş bir şey. Herkes bildiği şeyleri yazıyor ve ortaya dünyanın en aktif bilgi kaynağı çıkıyor. Herkese başarılar.

Merhaba ben Gökçe, Vikipedia google da arama yaparken karşıma çıktı,artık bende varım!

Yamuk prenses 08:21, 16 Eylül 2006 (UTC)



Herkese Merhaba Ben Harun,

Vikipedia ile uzun zaman önce çeşitli aramalarım sırasında tanıştım. Kısmet bugüneymiş. Umarım Bende faydalı ilaveler yapabilirim.

81.215.41.212 15:08, 16 Eylül 2006 (UTC)Harun merhaba ben cihan tekstil mühendisiyim ve işletme masterı yapıyorum.siteye internetde gezinirken rastladım. bn de elimden geldiği kadar yarım etmeye çalışacağım.Cihan3009 15:38, 16 Eylül 2006 (UTC) Merhaba ben Hakan, Wikipedia'yı daha önce internette duymuştum ama hakkında daha geniş bilgiye Hürriyet gazetesinin 16.09.2006 tarihli Cumartesi ekini okuyunca sahip oldum. Bence bu gibi tanıtıcı faaliyetleri daha geniş kesimlere yayacak gazete, dergi, TV, radyo, vb. kanallardan faydalanmaya devam etmeliyiz çünkü Türkçe Viki henüz çok az madde içeriyor ve iyi bir tanıtıma ve geniş katılıma ihtiyacı var. Herkese kolay gelsin. Ohcepken 06:59, 17 Eylül 2006 (UTC) slm ben can ole türk intikam tugayını araştırırken buldm guzel bişrylere benziyo ondan üye oldm ole

Merhaba; Ben Lennie. Vikipedi'yi internet'te bilgiye gereksinimim olduğunda güzel bir kaynak olarak karşıma pek çok sefer çıkması sayesinde keşfettim.

Ciddi bir bilgi kulliyatı olduğunu ve daha da olacağını düşündüğüm bu gayet faideli web sitesinde yer almaktan ziyadesiyle mutluluk duyacağıma eminim.

Merhaba,bir süredir haberdar olduğum wikipedia dünyasına katılmakta sanırım geç kaldım. Bugünden sonra bu siteyi ziyareti gündelik hayatımın bir parçası yapıp, katkı sağlamayı amaç edineceğimi bilmenizi isterimAvayselyildiz 10:00, 19 Eylül 2006 (UTC) Merhaba:inceleyeceğim ve katkıda bulunmaya çalışacağım tabii olursa kolay gelsin(bah__t)Bah t 20:53, 19 Eylül 2006 (UTC)


MERHABA SAYIN VİKİPEDİ ÜYESİ DOSTLARIM.SİZLERE DOSTLARIM DİYE HİTAP ETTİM ÇÜNKÜ DOSTLARIM SİZLER İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK İÇİN BU SİTEYE GİRİP VAKTİNİZİ BURADA İNSANLIK İÇİN KULLANIYORSUNUZ. BENİM İSMİM FERHAT KULLANICIM İSMİM İSE frhtckgz. MANİSA'da CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİNDE MAKİNA MÜHENDİSLİĞİNDE 4. SINF ÖĞRENCİSİYİM TEKRAR TEŞEKKÜRLER

Herkes'e selamlar arasıra arama motorlarında karşıma çıkan wikipedi'ye bende üye olmaya karar verdim umarım hayırlı olur. saygılarCoşkun gençay 17:17, 20 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba,

ben de cok yeniyim ve cok heyecanliyim:) bilemiyorum ne sekilde katkida bulunabilirim ama bu butunun bir parcasi olmak cok keyifli!! wikipediaya tesaduf eseri google da birseyler ararken rastlamistim (bayaa zaman once)ve o zamandan beri neredeyse herseyi once wikipediaya danisir oldum. ustune turkce sayfalari da baslayinca mutlulugum kat kat artti. umarim ben de baskalarinin faydalanacagi katkilarda bulunabilirim..Tesekkurler..

ankaranın küçük bir apartman dairesinden kendini prometheus sanan bir kızın sesidir bu :) henüz birkaç dakika oldu bu şirin ansiklopedinin yazarı olalı :) "yazar", heyecan verici bir kelime. Neyse lafı fazla uzatmamalı zira tanışma faslı kısa olur. Ben de varım üretmeye! Herkese sevgiler..cure 20:10, 21 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba ben ahap,

Özgürlük ve paylaşım anlamında çok iyi bir ağa olarak düşünüyor ve heyecan duyuyorum. Bilgi paylaşımı anlamında gerçekten sınırsız bir yapı olacak içine girdikçe dahada iyi anlayacağız....iyi günler...Kullanıcı: ahapahmet [Kullanıcı: ahapahmet)18.15 23 eylül 20006


Merhabalar,, Ben Gökçe,vikipediyi çoğumuz gibi goole'dan buldum.. Burda birşeyler paylaşmak ve katkıda bulunmak gerçekten heyecan vericii..Uzatmayayım herkese sevgiler.. :)

Shehrazad 18:46, 24 Eylül 2006 (UTC)

Merhabalar Ben Cengiz bu ansiklopediyi bazı bilgiler ararken google'den buldum. Umarım ekleyeceğimiz bilgiler birilerine faydalı olur. Herkese saygılar..Curegen 01:06, 25 Eylül 2006 (UTC)


merhabalar, ben cem yakın bir gelecekte (1-2 hafta gibi) yurtdışına çıkıyorum. ve gittiğim kentle ilgili bişeyler ararken karşıma çıktı benimde katkım olsun istedim AssassiN 13:39, 25 Eylül 2006 (UTC)

merhabalar... Ben İsveç`ten Erkam bir çok dil ve kültür öğreniyorum Elhamdülillah müslümanım ve ayrica şuan Kur`an okumak için Arapça öğreniyorum.Ayrıca Tevrat,Zebur ve İncil`ide okumaktayım çünkü buradaki hristiyanlar kendi dinlerini dahi bilmiyorlar ve anlamıyorlar okuyup,araştırmadıkları için ayrıca isveçce,norveçce,almanca konuşuyorum,rusçada öğreniyorum...Burası yani vikipedi insanların bilgilerini paylaşacak güzel bir yer..selamlar...


Selam Ben Harun, Özgür Ansiklopedi üyesi olmak için bu kadar gecikmemeliydim biliyorum. Özgürce yazmak şakaya gelecek bir şey de değil. Kaybettiğim zamanı telafi edeceğim. Herkese merhabalar... Kerkaporta 13:59, 26 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba Ben MaNYaK :D ismin Hakkında Bilgi Toplarken (Google'den) wikiyi buldum Artık Bende Burdayım Selamlar Hayırlı Ramazanlar


merhaba ben coggy, izmirden..aslında şans eseri buraya kadar geldim ama galiba güzel biyere geldim. ben sevdim. umarım bundan sonrakilerde sever. şimdilik bye diyorum.. görüşeceğiz.. Colincoggy 01:02, 27 Eylül 2006 (UTC)


   slm ben se_se istanbuldan araştırmacı bir bioloji öğrencisiyim bana cok yardımcı olan bu sayfayı hazırlayan herkese burdan teşekkürler  hayırlı ramazanlar kendinize iyi bakın :)Se se 09:38, 28 Eylül 2006 (UTC)

tüm Wikipedistlere merhaba, adım Mehmet Ali Berkaya bilgisayar programcısıyım, memleket denilince insanın aklına gelen yer hakkında araştırma yaparken karşıma wikipedia çıktı ve düşündüm ki benimde burada olmam lazım böylelikle geldim bu arada memleketim Yalvaç :)


selamlar ben kübra matematik öğretmenliği okuyorum ve daha yeni üye oldum , wikiyi googleda arama yaparken gördüm ve burdayım işte:)Kübübü 11:13, 28 Eylül 2006 (UTC)


Selamlar ben ErCaN uçak mühendisliği öğrencisiyim yeni üyeyim wikinin almanca olanı wardı bende ordan biliyorum şimdide türkçe olanını zenginleştirmek için çalışacağımdan heyecan duyuyorum umarım iyi katkılarda bulanabilirim herkese tekrardan merhabalar görüşürüz..ErCaN 19:53, 28 Eylül 2006 (UTC)


merhaba ben gometingo,istanbul'dan..makine muhendisi öğrencisiyim..Az faydalanmadım bu siteden şimdi borcumu odemek istiyorum..:> ilgili olan herkese tessekkurler..Gometingo 21:57, 28 Eylül 2006 (UTC)

Selam herkese. Bildiğim ne varsa yazmak istiyorum. Koji 08:20, 29 Eylül 2006 (UTC)

merhabalar.ben süha muğla tarih öğrencisiyim.e tabi doğal olarak da tarihi konularda sizlere yardımcı olabilirim.Kıprıslıyım.Ansiklopedi,tarihi konular açısından biraz fakir ama elbirliğiyle üstesinden geliriz:)hadde bakayım golay gelsin...


Merhaba herkese :) ben peyzaj mimarlığı öğrenceisiyim.. J.lacan hakkında araştırma yaparken burayı buldum..ve gerçekten çok mutlu oldum! başta peyzaj mimarisi olmak üzere değişik konular hakkında bildiklerimi paylaşabilecek olma fikri gerçekten çok güzel!Tugcek 12:32, 30 Eylül 2006 (UTC)

Sevgili arkadaşlar ben Ferşat Kolbakır, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalında Öğretim Üyesiyim. Evli 2 erkek çocuk babasıyım. 24 yıllık hekim ve 17. yılında Kalp Damar Cerrahisi Uzmanıyım. Doğuştan Kalp hastalıkları, koroner ve kapak hastalıkları cerrahisi ile Damar cerrahisi konusunda kendime güveniyorum ve aynı güveni hastalarıma da vermeye gayret gösteriyorum. Tıbbi çalışmalarım yanında Havacılık ile bölgede eyakından ilgilenenler aarsındayım. Üniversitemizin havacılık klubü akademik danışmanı ve Havacılık ve Uzay Tıp Merkezi başkanlığını da yürütmekteyim. Türkçe vikipedi içinde bulunmaktan dolayı mutluyum. Tüm gruba başarı diliyor sevgi ve saygılar sunuyorum. Prof.Dr.Ferşat KOLBAKIR fersatkolbakir15:39, 30 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba arkadaşlar ben övünç jeoloji müh. son sınıf öğrencisiyim elimden geldiği kadar bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışacağım bence çok güzel bir olayKullanıcı:nepsof Sevgili arkadaşlar ben Mehmet Gürhan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Tiyatro bölümü mezunuyum. Ve otuz yıldır da İst.Şehir Tiyatroların da oyuncu olarak çalışmaktayım.Aynı zaman da Dialog İletişim okulunda ses nefes diksiyon ve artklasyon derslerı vermekteyim.Türkçe Vikipedi grubuna belki akademik bir katkım olabilir diye katıldım.Tüm aile ile birlikte olmaktan bahtiyarım.Saygılarımla.Mehmet Gürhan.(Kullanıcı adım:Rodya.