Vikipedi:Tanışma/2006/08

Vikipedi, özgür ansiklopedi

selam ben mehmet ali (mape) su anda bu sıteyı tam olarak cozmus degılım ama tukcenın ve turklerın bu sayfada ve tum ınternette yerının buyumesı ıcın elımden glenı yapmaya calısacagım herkese kolay gelsın gazıantep ten sevgılerleeee... _______________________________________________________ slm ben mimar Şafak Uslu vikipedide bir şeyler yapabilmek ümidiyle Selamlar herkese ben Ahmet, Kayseri Erciyes Fen-ed Matematik bölümü öğrencisiyim artık... Bu siteyle tanışmam aklıma takılan bilimsel terimlere ulaşmak için arama yaptığımda mümkün oldu. Bu ansiklopedi için daha fazla çaba gösterirsek çok güzel bir şey olacağına eminim...

Hepinize iyi çalışmalar, Mutlu kalın.. Ahmetaybuga 15:31, 24 Ağustos 2006 (UTC) _______________________________________________________


merhaba ben nur;vikipediyi araştırma yaparken farkettim ve çok ilginç geldi.üye olduğum ana kadarda bu şekilde olduğunun farkında değildim...umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız ve ben de bir katkı sağlayabilirim..bu arada biyoloji bölümü öğrencisiyim,son senem...görüşmek üzere.^^nur m^^ 20:25, 4 Ağustos 2006 (UTC)


Konuları değiştirme hakkı sınırsız ve bedava. Gerçekten muhteşem. Bu güveni boşa çıkarmamak lazım. :) Raindemon 06:27, 5 Ağustos 2006 (UTC)


Merhaba;ben esmertas(eser mert aslanoğlu) vikipedi yi google da tarih ile lgili araştırmalar yaparken buldum ve çok yararlı olduğu izlenimini edindim..Bende kendi sahipolduğum bilgileri aktararak araştırmacı arkadaşlara yardım cı olmak istiyorum.. Esmertas 16:10, 6 Ağustos 2006 (UTC)(Mert)

ben matematik öğrencisiyim,,,bu siteyi matematikle ilgili araştırma yaparken buldum..umarım pişman olmam.Bildiğim tek şey,hiçbir şey bilmediğimdir.. 18:19, 6 Ağustos 2006 (UTC)


Saygılar, Ben İstanbul'dan Yavuz. Vikipedi'yi uzun zamandır biliyordum ve ilk olarak "Ekşi Sözlük"ten duymuştum. Vikipedi veya Wikipedia, bilgi paylaşımının önündeki engelleri kaldırmak, bir bedel olmaksızın keşfedilmiş her türlü bilgiye ulaşmak isteyenler için muazzam bir proje. Umarım amacına ulaşır. Benim şu anki beklentim Vikipedi'nin ulaştığı kitleni


slm arkadaşlar ben, her akademik daldan en az bir kişiyi kapsaması. İleride ise her alt daldan ve hatta her konudan uzman seviyesinde insanların katılımıyla, özgür ve sonsuz bir bilgi kaynağı haline gelmesi. Umarım bu gerçekleşir ve bunda benim de katkım olur.--Jawus 06:11, 7 Ağustos 2006 (UTC)


Merhaba Ben Muharrem ETCİBAŞI,bu siteyi internetten defalarca değişik konulurda arama yaparken ziyaret ediyordum. bazen aradığım bilgilerde bazı eksiklikler olduğunun farkına vardım. Meğer kurulum aşamasındaymış ve kullanıcıların katkılarıyla büyüyormuş . Bu çok güzel ve oldukça ilgimi çekti. Ön ayak olanlara teşekkürler.--metcibasi

Selamlar, Ben Adem Emre, işletme öğrencisiyim. Bir işletme dersinin araştırma ödevini yaparken fark ettiğim bu site, daha sonra ilgi duyduğum bir arama motoru daha çok gereksinim duyduğum bir online ansiklopedi haline bürünüverdi. Şimdi anlıyorum ki zaten öyleymiş.İnternetin günümüzde ne tür sahalarda(!) kullanıldığını düşündükçe sizler arasında olmaktan, böyle bir siteye üye olmaktan kıvanç duyacağım. Ben büyük katkılar sağlayabilir miyim bilmiyorum eminim siz de bu endişeyi taşıyorsunuzdur. Olsun yine de bir endişemiz ve parçası olduğumuz bir kütüphanemiz var. Adememre 09:55, 10 Ağustos 2006 (UTC)

Herkese Merhabalar. Siteyi epeydir biliyordum fakat pek içinde dolaşmamıştım. Bir kaç gündür siteyi geziyorum ve bundan sonra böyle güzel bir şeye katkıda bulunmaya çalışacagım.Yavuzselim 12:12, 10 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba bilgiyi hazır tüketmektense araştırmayı tercih eden vikipedi kullanıcıları ve destekçileri ben mert böyle bir sitenin varlığından haberdar olmadığım için kendimi suçluyorum ama geç olsa da farkına varmak da bir şeydir diye düşünüyorum ben burayı tesadüfen buldum ama arkadaşlarımın da tesadüfen burayı bulmalarını beklemiyeceğim sizden isteğim sizde tesadüfleri beklemeden çevrenizdekileri bilgilendirin ve böyle büyük bir bilgi ağınınn dahada genişlemesi için hep beraber çabalayalım belki bu gelişimin faydalarını biz göremeye biliriz fakat en azından gelecek nesillere bırakacak bir eserimiz olur şimdiden katılımcı herkese sonsuz teşekür ederimMert max 15:38, 10 Ağustos 2006 (UTC)


Merhaba arkadaşlar ismim Göker. Gerçekten güzel bir site ve artık benim de bunda bir katkım olacak.Xery 21:26, 10 Ağustos 2006 (UTC)


merhabalar,cem ben. Wikipedia'nın türkçe bilgi haznesine az da olsa katkı yapabilmek için burdayım. Görüşmek üzere... Ccemm 09:06, 11 Ağustos 2006 (UTC)


Merhabalar, .Türkiye de bir devlet üniversitesinde ögretim üyesiyim, uluslararası iliskiler bölümünde. Avrupa da avrupalı üniversitelerle planladıgımız bir e-learning projesinde wikipedia gündeme geldi.Siyasi tarih kısmı güzel düzenlenmis bir site. EN önemlisi ise yenilige, dogruluga açık olması.Bu da sürekli gelisim ve gercek bilgiye ulasım demek.Bundan boyle daha fazla zaman ayıracagım bir site olacaksınız.Internet kaynakları boyle kullanılırsa faydalı bir is yapılmıs olur diye düsünüyorum.Selamlar...Jeopolitik, 13.08.2006

Selamlar, Çorbada benimde tuzum olsun, görüşmek üzere Chantage 20:35, 13 Ağustos 2006 (UTC)


merhaba ben trabzon dan mustafa koç ben de burda olmalıyım diye düşündüm sizleride bekli yoruz mustafa koç

arkadaşlar herkese selamlar bende burada olmaktan mutluyum saygılarımla www.cinarziraat.comCinarziraat 08:49, 14 Ağustos 2006 (UTC)

merhaba ben kütahya da vehbi akşit. çok güzel bir site hazırlayanları tebrik ediyorum

selamlar. ben Kütahya'dan Erkan. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Vikipedi'nin varlığından uzun süredir haberdardım. Ama bugün okuduğum bir gazetede, Vikipedi'deki söz varlığının İngilizce versiyonundakinden kat be kat az olduğunu okuyunca Vikipedi ailesine katılıp elimden geldiği kadar destek vermenin yerinde olacağını düşündüm. Katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana! Çan lışmalarınızda başarılar dilerim. Görüşmek dileğiyle... --Biryolcu 15:07, 14 Ağustos 2006 (UTC)

Selam bilimin ve bilginin Efendileri.Kurmuş olduğumuz Kriminoloji Topluluğu için Türkiye'de Kriminoloji severleri internette araştırırken vikipedi ile tanıştım.Aranızda Kriminoloji, Sosyoloji, Kriminalistik ile uğraşan varsa www.sucveceza.com a bekliyorum .Muhabbetle...

slm ben selma bende bir çoğu gibi tesadüf eseri buldum sizi.Ne zamandır böle bişey arıyodum yani bir çok konuda bir çok şey hakkında bilgim olsun istiyorum. sanırım aradığımı buldum. böyle bir imkan verdiniz için teşekkürler. herkese saygılar <Dila>85.103.105.205 10:54, 15 Ağustos 2006 (UTC)<Dila>


selam ben değer öğrenciyim ve araştırmalarımın çoğunda bu siteden yararlanıyorum. siteyi coğrafya öğretmenimden duydum. iyi ki de duymuşum yani:))) herkese kolay gelsinnn Value 11:29, 15 Ağustos 2006 (UTC)

merhaba bilgi dostları arkakadaşlar. böyle bir ortam herkesin işine yarayacaktır. kirlenen internette bu gibi yerlerin değerini bilelim ve daha da artıralım. bu da herkesin katkısıyla olacaktır. muhammet kdz ereğli'den.Muhammet22us 14:19, 15 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba, Adım ismail gök, bu siteyi arama yaparken buldum. Önceleri ingilizcesinrdum. Ancak çok sonra farkettiğimde bu sitenin Türkçe versiyonu da olduğunu öğrendim :D . Selamlar ve Saygılar... --Metalistisot 18:38, 15 Ağustos 2006 (UTC)

Selam, Ben burayı internette gezerken gördüm.Herşeyin okurlar tarafından yapılması ve Türkçe'nin düzgün kullanılmasının yaygınlaştırılmaya çalıştırılması hoşuma gitti.Türkçenin yeni nesiller tarafından katledildiği bu dönemde bence bizler burada,bu sitede hala Türkçe'nin ve bilginin doğru kullanıldığını göstermek adına bişeyler yapmalıyız,,, Ozgurlukkk 13:49, 16 Ağustos 2006 (UTC)

selam ben izmirden recep sezgin.bende tesadüfen bu siteyle tanıştın.inş katılımlarımla faydalı olurumRecepsezgin 16:42, 16 Ağustos 2006 (UTC)


selam ben mutlu,tarantino ararken kendimi vikipediye içinde tanışma bölümünde sizlerle tanışıyor olarak buldum ve memnun oldum sizlere ve kendime yararı olur ümidi ile görüşürüzMutluyum 07:16, 17 Ağustos 2006 (UTC)17 08 2006,10:14


Merhaba, ben Hülya Burayı arada bir arama yaparken buldum. Umarım herkese yardımım dokunur :) Hulya 1 19:37, 17 Ağustos 2006 (UTC)


Selam! Ben Ercan Wikipedia'yı google'da arama yaparken göedüm.Bugün de bir gazetede hakkında bir yazı okuyunca kayıt oldum.


Selam arkadaşlar ben istanbul'dan Enis. Bir araştırma yaparken farkettim siteyi. Daha keşfedemedim ama. Öğrenmeye yeni başlıyacağım. Herkese kolay gelsin. Enisakyuz 16:15, 18 Ağustos 2006 (UTC)


selam millet ben İstanbul'dan Oktay. ben google da bir şey araken fark ettim . Ve cok beğendim.herkese yardımı dokunuyordur herhalde.hadi iyi aksamlar.Oktay111 18:21, 19 Ağustos 2006 (UTC)

Selamlar, tedadüf eseri bulduğum bu siteye bayıldım. Herkes için yararlı olacağı kanaatindeyim. Duymayanlara duyuralım İyi gezinmeler. 21:22, 19 Ağustos 2006 (UTC

selamm arkadaşlarr ben ankaradan nazlı bu siteyi tesadüfen buldum gayet güsel hemen üye oldum:)bu siteyi yaratan herkese teşekkürlerr..herkese kolay gelsiin

merhaba, ingilizce wikipedia dan sonra türkçe'ye de rastlamak benim için gerçekten güzel oldu. biraz geç gelen bir üyelik fakat bana çok katkısı olacağı düşüncesindeyim. katkıda bulunan herkese teşekkürler. Night vision 14:04, 21 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba; İsidore ben vikipedi'yi google da bir arama yaparken keşfettim ve şimdi de kayıt oldum.Herkese mutlu günlerİsidore 08:13, 22 Ağustos 2006 (UTC)

merhaba ben sweetly inanın tam istedğim tarzda bir site bu tesadüfen bulmama rağmen çok beğendim. herkese iyi günler bilim dolu günler dilerim. . .

Merhaba, Istanbul'dan Abdulvahap. Bu sitenin varligini uzun zamandir biliyordum. Ancak, yazar olarak kayidin var oldugunu yeni kesfettim ve hemen kaydoldum. Bilgi cagindayiz. Ancak Turkce yeterli derecede internet ortaminda bilgi kaynaklarinin var oldugunu soyleyemeyiz. Vikipediya araciligiyla bir nebze olsun bu eksiklige katkida bulunabilirsem hem kendimi bahtiyar hissedecegim ve hem de Turk diline karsi bir vazifemi yapmis sayacagim. Herkesi buraya katilmaya, saglam ve dogru bilgiler eklemeye davet ediyorum. Bu bir cagin geregi ve milli bir vazifedir. Saygilarimla...

Merhaba, Ben Ankara'dan Rabia. Wikipedia yani vikipedi'nin orj. ingilizce sayfasını "gutenberg.org" sayfasıyla tanıdım. Türkçe bloglarda dolaşırken türkçesinin kuruluyor olduğunu gördüm ve işte burdayım..Dilerim vikipedi çok güzel yerlere gelir !.. Saygılarımla88.226.30.203 21:21, 22 Ağustos 2006 (UTC)

Selam, Ben Muğla-Ortaca'dan katılıyorum. Wikipedia'yı dergilerde gördüm. Çok yaralı olacağına inanıyorum bu oluşumun. İsmetc 10:47, 23 Ağustos 2006 (UTC)İsmet Çakır

Hu! Ben İstanbul'dan 1 adet üniversite öğrencisi kimliğimle buradayım. Türkçe gelişsin, Türkiye gelişsin gibi abartılı idaellerim yok. Benim bildiğimi bir kişi daha bilsin diye buradayım. Wikipedia gibi bir yer için de düşünmeye gerek yok. Zaten insanlar ek bilgi - yorum için buradalar:) Alcoliq 20:42, 23 Ağustos 2006 (UTC)


""hu huuu sayın vikipedia biliyorum böyle güzel verimli ve de bi o kadar da ciddi bir siteye hu huuu şeklinde yapmış olduğum bu giriş ciddiyetten mahrum görünüyor olabilir kusura bakmayın. bu siteyi ben de araştırma yaparken buldum herkese saygılar sevgiler ve bir o kadar da hattaa maksimum safhada esenlikler diliyorum kalın sağlıcakla"""


Ben de geldim. huuu --Çürük Domat 05:41, 26 Ağustos 2006 (UTC)

Merhaba, ben Antalya'dan Evren. Müzik öğretmeniyim Wikiyi google da arama yaparken keşfettim. Öncelikle wikide, paylaşmayı seven biri olarak en hoşuma giden şey, yazı yazarak paylaşımda bulunabilmek. Bundan sonra wikiyi sık sık ziyaret edeceğim kesin. Hoşcakalın :-) Mavievren 01:18, 27 Ağustos 2006 (UTC)


slm, ben Trakya Bilgisayar Müh. öğrencisiyim. vikipedi yi wikipedia nın kurulumundan beri biliyorum. bilgisayar dergisinde okumuştum. ingilizce olanının ne kadar geliştiğini ama türkçe olanın gelişmediğini farkettim ve katkım olması için üye oldum. Syn161 18:04, 27 Ağustos 2006 (UTC)


yasasin wikipedia! AlprnErgn alprn 08:34, 28 Ağustos 2006 (UTC)


slm arkadaşlar ben maltepeden tevfik.maltepe yabancı dil lisesinde okuyorum.Wikipedi ile internette araştırma yaparken tanıştım ve bana yararlı bir site olacağını düşündüm.Bu sebebten dolayı siteye üye oldum. ! ! !


merhaba ben izmirden onur(onurrr).celal bayar üniversitesi makina bölümü öğrencisiyim.bu siteyi,bazı siyasi terimleri araştırken keşfettim.umarım bu tarafsız ve adil ansiklopedi sitesine ben de olumlu katkıda bulunurum. onurrrOnurrr 16:52, 29 Ağustos 2006 (UTC)


Selam Gencler ben Ankaradan Baris,Hacettepe Fizik Muh den mezun olmaya cabaliyorum :P Vikiyi cok duydum bende bi giriyim bakiyim derken yazari olduk umarim faydam dokunur herkese kolay gele!!!

Voyager51 22:05, 29 Ağustos 2006 (UTC)

- - - - merhaba arkadaşlar; ben, Aydın Atça'dan Mürsel Özçınar... Atça için, Türkçe için, Türkiye için burada sizlerle birlikteyim. vikipedi ile internette arama yaparken karşılaştım. Zengin bir ansiklopedi olduğunu görünce de, herşeyden önce yaşadığım beldemi tanıtmak, bu vesile ile diğer üyelerle de fikir alışverişlerinde bulunmak istedim. Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın!Murselozcinar 08:03, 31 Ağustos 2006 (UTC) ben hatice hepinize merhaba....

_______________________________________________________

Herkese Merhaba! Ben Diyarbakır'dan Osman, Vikipedi'de olmaktan ötürü mutluyum! Herkese selamlar!
hafakan 10:29, 31 Ağustos 2006 (UTC)


Herkese merhaba; Kocaeli/İzmit' ten İlker Arıkan [BaLd] Sinema filmleri ile ilgili bir şeyler ararken burada buldum kendimi, şimdi de yazıyorum işte. İnternetin bilgi paylaşımı ile ilgili gerçek işlevinin bu gibi platformlar ile başarılı bir şekilde kullanılacağını düşünüyorum. Bald 22:24, 31 Ağustos 2006 (UTC)