Vikipedi:Tanışma/2006/04

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba bu siteye internette dolaşırken,kazayla ulaştım.Uzun zamandır,özelde genel cerrahi uzmanı olarak çalışmaktayım.Siteye şu anda katkı sağlamaktan çok; ki anlamaya çalışarak geçeceği kesin.Bilgi,bilginin peşinde (doğru bilgi)olan insanların bu yaratımda özgür iradeleriyle katılmaları,sunumlarının vikipedi sitesinde yer alınması merakımı çekti. Şimdilik; vikipedi sitesini izlemeye devam edeceğimi söyliyebilirim.BİLGİNİN PEŞİNDE KOŞUP ONU ELDE ETTİKTEN SONRA HAYATA GEÇİREN ZAMANDAŞLARIMA KOCAMAN (YÜREK DOLUSU)MERHABA.Yunus Kaşoğlu.85.100.124.33 12:04, 1 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba, İnternet okyonusunda bir göl bile olamayan Türkçe içerikli bilgi kaynakları düşünüldüğünde, bu ortam bizler için ve gelecek nesillerimniz için çok önemli olsa gerek. Ben Dr. Şahin. Hep birlikte daha ileriye..İshn 21:20, 1 Nisan 2006 (UTC)


Merh@ba ben ank.seda araştırma yaparken keşfettim ve ediyorumda...


herkese selamlar.ben ankaradan damla.burayı ödevimle ilgili bir araştırma yaparken tesadüfen buldum. sayfalara biraz göz attım ve gerçekten çok güzel bir yer.burada benden çok daha bilgili ve tecrübe sahibi insanlar olduğunu düşünüyorum ama yinede yardımcı olmak için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışacağım..ne kadar başırılı olurum ? o tartışılır tabi.:)PluerStina 10:06, 3 Nisan 2006 (UTC)


selam, bana burayı kemal söyledi, bizim okuldan siz tanımazsınız. çok güzel bilgiler olabiliyor burda, beğendim evet. şimdi ben de değiştirsem oluyo mu? ehehe :) benim bissürü arkadaş var, onları da çaarcam gelsinler. de, burda ben bi heyecan eksikliği gördüm gibi ya.. ya hep ciddi hep ciddi.. biraz muhabbet, geyik lazım bu maddelere, biraz makyaj. bi de bazı arkadaşlar saçma sapan şeyler yazıyor, onları da silicem bi ara gelince. siz takılın. :) Tembelejderha 10:24, 3 Nisan 2006 (UTC)


Selam:Ben vikipedi ile çocuklarımın araştırma dersleri sayesinde tanıştım ve ne zaman bir araştırma dersi olsa öncelikle baktığım yer vikipedi oluyordu.Bugün yine bir konu hakkında bilgi edinmek için vikipediyi ziyaret ettiğimde yetersiz geldi başka yerlerde arama yapayım dedim meğer vikipedinin konularına ekleme yapılabiliyormuş bunu bugün öğrendim artık tüm araştırmalarımdan elde ettiğim bilgileri eklenmesi gereken konulara ekleyerek bende katkıda bulunmaya çalışacağım ve çalışalım ki benim gibi vikipediden yararlanmak için gelen arkadaşlar başka yerlerde arştırma yapmak zorunda kalmazlar katkısı olan herkese teşekkürler Meral 12:16, 3 Nisan 2006 (UTC)


ben izmirden kadir açık öğretim okuyorum g***le'dan bişey arıyordum ve karşıma burası çıktı ve sanırım benimde bazen katkıda bulunmak istediğim şeyler oluyoro yüzden üye oldum bi de bunun ne anlama geldiğini anlayamadım "Yazınınızın sonuna Acilarkadir 23:09, 3 Nisan 2006 (UTC) (4 tane ~) yazınız" açıklayabilecek biri varsa sevinirim Acilarkadir 23:09, 3 Nisan 2006 (UTC) (şimdi anladım)


selam feride ben. gazi rad.tv. sinema mezunuyum. belgesellere meraklıyım. yeni şeyler keşfetmeyi severim. iz tv'yı televizyondan duydum. burayıda iz tv yi araştırırıken buldumFeridetirit 19:42, 4 Nisan 2006 (UTC)


monteyn

ii akşamlar vikinglerin ansiklopedik versiyonlarıı xD Bayaadır kullanıyodum bu pediyi ama bi bakam dedim mantığı hoşuma gitti. oo yandınız siz millet kafanızı doldurucam boş şeylerle haha desem inanmayın çünkü yalan bilgilerden nefret ederim.Bu arada şehir planlama öğrencisiyim ytü de okuyorumm. walla elimden geleni yaparım yani aslında çoluk çocuumuzdan öncede biz yararlanalım deilmi_insan her yaşta öğrenir ve öğretir!!--Monteyn 20:49, 4 Nisan 2006 (UTC)


merhaba ben mahir insan kaynakları üzerine eğitim aldım ancak kargoculuk yapıyorum. vikipedi daha önceden hiç duymamıştım. google da bi konuyu araştırırken gördüm çok ilginç ve zengin iFisek1992 16:01, 5 Nisan 2006 (UTC)çeriği dikkatimi çekti. hemen üye oldum. umarım bundan sonra çok daha geniş ve ilginç içerik kazandırırız vikipedi ye.Tayfa 21:49, 4 Nisan 2006 (UTC)


MERHABA BEN ARAL...ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM...DİFERANSİYEL DENKLEMLERİ ARAŞTIRIRKEN TAMAMIYLA TESADÜF ESERİ BULDUM GOOGLE'DAN..VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ..ÇOK ŞEY YAPACAZ ÇOK....THE KIRMIZI BAŞLIKLI İSTASYON ŞEFİ 15:35, 5 Nisan 2006 (UTC)


merhaba ben 8. sınıf ogrencisiyim. bu site gercekten cok hosuma gitti. bu siteyi internette ödev ararken buldum. :) :) Fisek1992 16:01, 5 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba ben ilköğretim sekizinci sınıf öğrencisiyim. Bir tesadüf üzerine Vikipedi'yi keşfettim. Epeydir takip ediyorum ama henüz yeni üye olma fırsatını buldum :) Hakikaten Vikipedi birçok konuda bana yararları dokunan ansiklopedi tarzı bir kaynak... HaNdSoMe 17:13, 5 Nisan 2006 (UTC)


|<<<<< Merhaba ben İSA buraya katkıda bulunmak için üye oldum. Buranın felsefesinin mükemmel olduğunu düşünüyorum. >>>>|


Merhabalar.ben asya.berceste kelimesini ararken burayı buldum.berceste nickiyle kaydoldum.umarım yararım dokunur.yararlanacağım kesin de..


Merhaba!Ben Simon Bolivar!İlkokul 6.Sınıf öğrencisiyim.Vikipedia'da Nanking Katliamı iddialarına bakarken türkçe versiyonunuda gördüm.Ve buraya tıkladım.Kendimi hemen burda buldum.Zaten ekşisözlük okuru olduğum için ve yaşıtlarıma göre daha çok genel kültürüm olduğu için bilgilerimi paylaşmak istedim.


Merhaba ben Fulya.Uluslararası ticaret öğrencisiyim.Vikipedia'yı bir arkadaşım sayesinde tanıdım ve gerçekten çok faydalı oldu.Katkısı olan herkese teşekkürler buna ihtiyacımız varmış işime çok yarayacak...


Merhaba!Vikipedyayı arkadaşımdan görmüştüm ama girene kadar böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.Ben sıradan bir ansiklopedi olduğunu sanıyordum,bir bakayım dedim ama beklediğimden çok daha fazlasıyla karşılaştım,bu arada kendimi tanıtmayı unutmuşum,Ben Alper Tüzün İstanbul'luyum ve lise hazırlık öğrencisiyim tüm üye(editör mü demeliydim :D) arkadaşlara tekrar merhaba demek istiyorum,artık ben de sizden biriyim...


Herkese selamlar bilmekte paylaşmakta iyidir.ama önemli olan başka insanlara doğruları vermek.bu her yönde böyle olmalı ki aşkı,insanı,ALLAH'ı anlayabilelim...


"Ben Yasin. Elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Elektromanyetik hocamızın içinden çıkılması çok zor soruları karşısında dayanamayıp internetten araştırma yapmaya koyuldum. Hiç biryerde Türkçe manasını bulamadığım teknik terimlere burada kısmen erişebildiğim için mutluyum." diye yazmıştım vaktiyle, sonuna imza koymadığım için silinmiş sanırım. Bu kadar Vikipedist'le tanıştığıma da memnun oldum. --Yolcu 22:34, 6 Nisan 2006 (UTC)


Herkese merhaba, Ben KOU Cam-Seramik bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.Burayı internette ödevimi araştırırken buldum ve çok beğendim, böyle bi çalışmayı başlatan kişilere gerçekten çok teşekür ediyorum. Bende elimden geldiğince bilgilerimi eklicem.Arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar...Runfire34 18:34, 9 Nisan 2006 (UTC)


slm herkese wikipedia da olamktan çok memnunun ben lise öğrencisiyim. Ferhatpercin 09:21, 10 Nisan 2006 (UTC)


ben wikipedia'yı uzun zamandır kullanıyordum. üye olma kısmından haberim yoktu. üye de oldum. iyi oldu :D herkese kolay gelsin iş çok zor... Barbarossa CHE 12:43, 10 Nisan 2006 (UTC)


      • selam***

ben kısaca a.g. bana es semavi denmesini tercih ediyorum. bazı araştırmalar için geröekten faydasına inandığım bu ansiklopedide olmanın iyi olacağı kanaatindeyim. görüşmek üzere...mora doğru giden yolcu85.98.128.84 17:46, 10 Nisan 2006 (UTC)


SELAM BİLGİ DÜNYASININ İNSANLARI

ben uğur , pamukkale üniversitesi hastanesi yazılım geliştirme bölümü çalışanıyım , wikipedia sitesine internette bilgi araştırırken rastladım en hoşuma giden tarafı raskele sayfa getirme sistemi (düşünenin gözlerinden öpüm) bilmediğimiz okadar çok şey varki sağolsun bu site sayesinde hem onları öğrenirken hemde değişik bilgelerle tanışma fırsatı bulabiliyorum , bilgi teknolojileri ,tıp [hastanemizde yeterince bilgi mevcut] ve daha biçok konuda katkıda bulunmak isterim eywalla İmaginary yy 10:09, 12 Nisan 2006 (UTC)


Merhabalar ismim Kerem KOKER, Italyada Politecnico di Milano da Master yapiyorum; vikipedinin Turkcesinide gorunce sasirdim dogrusu, ama cokta mutlu oldum, umarim katkisi olanlardan olabilirim..Keremkoker 11:08, 12 Nisan 2006 (UTC)


merhabalar ismim volkan,internette(google) araştırma yaparken bir link gördüm ve kendimi bir anda burda buldum:)elektronik ve haberleşme mühendisiyim...umarım faydalı olabilirim:) Volki 56 18:44, 12 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba adım gökhan öss ye hazırlanıyorum suan, bilginin sitesine hoşgeldim :)


merhaba ya ben bu işten bişi anlamadım anlayan varsa anlatsın bu kadar basit bir iste olur mu hiç niye yarım saat üye olmak için uğraşmıyoruz hoşuma gimiyor uğraşmadanyawww:):):


akacak mecra burasıymış meğer benim için.paphagonija ben bu arada. tüm vikimenlere selamlarPaphagonija 01:02, 14 Nisan 2006 (UTC)


merhaba ben Ugur araniza moskovadan katiliyorum..wikipedia ya google da rastladim..


Bütün üyelere selamlar.Ben özgür ansiklopedinin yeni üyesiyim.Adım Beytullah SAYIN.Yazımın bozukluğundan da belli olacağı gibi bir matematikçiyim.Şu anda eğitim üzerine tezsiz yüksek lisans yapıyor olsam da gönlüm matematik yapmaktan yana umarım bir gün özgürce matematik yapabilirim.Kariyerimde şu anki eğitimimin asla gereksiz olduğunu düşünmüyorum.Çünkü insanlar bildiği şeyi anlatamayınca onu bilmenin hiçbir anlamı yoktur diye düşünüyorum.Buraya gelmemin amacı da daha çok şey öğrenmek belki de biraz bişeyler verebilmek.Teşekkürler ederim. 20:49, 15 Nisan 2006 Beytullahsayin81


GuvenG 08:37, 16 Nisan 2006 (UTC) Merhaba ! İsmim Güven , Bilişim Sistemleri Mühendisliği okumaktayım. Çevremdeki insanlardan duyduktan sonra hem faydalanmak hem de elimden geldiğince katkı yapmak adına wikipedia'ya üye oldum. Herkese selamlar. --- Selamlar, Ben ne diyeyim , yapay zekaya adim adim gidiyoruz , cok guzel. Adim dogukan bilg. muh. ogrencisiyim, googledan ne aratsam once eksi sozluk cikardi ama boyle bir ansiklopedi daha iyi tabii, encarta da var, sansli adamlariz velhasil . Uye degilim , bana ihtiyac duyan bir seye ben zaten uye olmam , eger bir topluluk doguya ihtiyac duyuyorsa topluluk bile sayilmaz :) Neyse elinize saglik , Allah razi olsun ...


Herkese selam.. Dokuz eylül üniversitesi makine fakületsi mezunuyum. Hep beraber bu siteyi geliştireceeğiz< arkadaslar..Hepimize kolay gelsin.


<<@ntiVirüS>>Merhabalar ben Niğde Ulukışla'dan Abdullah Özçay Vikipedi'yi internet'te konu araştırırken gördüm ve bilgi paylaşımı yapabileceğim bir site olabileceği inancıyla üye oldum herkese yaşamında başarılar ve mutluluklar diler bilginin paylaştıkça çoğalacağı inancımı belirtmek isterimAozcay 15:51, 21 Nisan 2006 (UTC)

selamlar ben İzmir'den Mert. Ege Üniversitesi'nde makina mühendisliği okuyorum.televizyonda görüp birden hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istediğim bir konuyu araştırırken bu siteye rastladım.o sırada araştırdığım dışında merak ettiğim başka şeyler hakkında da bilgi sahibi olmamı sağladı bu site.umarım bugünkü halinden çok daha ileri götürebiliriz bu siteyi.Bretz 07:31, 22 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba; Fatih ismim.. Bir araştırma çalışması yaparken google da rastladımm vikipedi'ye.. "Bu ülkede güzel seyler yapanlar da var yahuu!.." dedirten bir site.. katkısı olan herkese tesekkürler.. Bilgi paylaşmak güzel.. Paylaşmayan arkadaşlarım söylüyo "sırtımda ağır bir yük hissediyorum.. eşşek mişim gibi" :) hepimize kolay gelsin..85.97.4.72 14:15, 23 Nisan 2006 (UTC)


slm okuyan genclik ben renton bugün bi işim yoktu daha doğrusu 23 nisan dolayısıyla dersane tatil bende ööylee bi gezineyim dedim nette neler oluyo falan daha önce de pek cok defa arastırmalarımda kullanmış olmama rağmen vikipedi için bişeyler yazmak fikri az önce okuduğum kayıp kıta mu hakkındaki yazılarla gelişti.umarım faydalı bişeyler cıkartırız birlikte..hepinize basarılar..


Selam Vikipediciler, "Wombat-1" rumuzunu kullanıyorum. İngilizce biliyorum. Bu sitede nasıl yardımcı olurum bilmiyorum. Ama araştırabildiğim kadar okuyacağım. İngilizce siteyi buldum ve oradan buraya gelmiş oldum. Tesadüf...Wombat-I 15:44, 25 Nisan 2006 (UTC)


selamlar ben vedat.wiki terimini arama motorlarından aslı isimli herangi birini bulmak için araştırırken buldum.aslı kimmi?markası aslı olan herşeyi onun için yaptıgım ve tasarladıgım gerçek bir uçanotomobilin ta kendisidir.ayrıntılı bilgileri yanlızca ismi gerçekten aslı olan güzel insanlarla paylaşırım o kadar anlatmak istedigim çok şey varki... vedixx@mynet.com bana ulaşabilirsiniz?85.107.26.174 21:19, 25 Nisan 2006 (UTC)


Herkese iyi sabahlar..ben ümit istanbul ünitversitesi biyoloji bölümü öğrencisiyim..wikipedia'nın türkçe'sinin de olduğunu gördüğüm günden beri katılmak istiyordum..kısmet bugüneymiş:)81.213.121.58 07:04, 26 Nisan 2006 (UTC)


Vikipediye merhaba. Yarismaya Izmirden katiliyorum. Vikipediyi bir arkadasim soyledi. Turkce kaynak azligi karsisinda bu site yaralari saracakatir ve uzun vadede cehalet azalacaktir diye umuyorum. Imzam Ateist 14:44, 26 Nisan 2006 (UTC)


Herkese merhaba.Ben ismail..Vkipediye Amasya Merzifon dan katılıyorum.Vikipedi yi google arama motorundan tesadüfen buldum.Felsefesi hoşuma gitti.Umarım yararlı bilgiler ekleyebilirim. Kullanım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Oksijen tr 16:51, 26 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba Ben Bahar Hacettepe Ünv. Resim Bölümü mezunuyum. Bu siteyi Şirketim için hazırladığım web sitesine galeri yapmak için Türk Ressamların resimlerini ve hayat hikayelerini ararken rastladım. ( www.4uncuboyut.com ). Burada bhrzn rumuzunu kullanıyorum. Umarım siteyi yükseltebiliriz... Bhrzn 20:24, 28 Nisan 2006 (UTC)


Merhaba...Ben Başak...Google'da "department stores" diye yazıp bırseyler ararken burada buldum kendımı.Ve bıraz ınceleyınce uye olmak ıstedım...Eksı sozlugu hep duyuyordum ve bır ara oraya uye olayım dıyordum ama bu sıte daha sıcak ve keyıflı geldı,onun ıcın buradayım...Kullanıcı:boral...


Merhabalar artık bende wikiliyim.Cakmakhu 16:47, 29 Nisan 2006 (UTC)


Slm! Adım Hafize İlkayvatoğlu.23 Haziran 1981 doğumluyum.Wikipedia ile akıllı kuzenim Simon Bolivar sayesinde tanıştım.Tüm Vikipedistlere başarılar!--Erandil 17:03, 29 Nisan 2006 (UTC)


Herkese merhabalar,google da bir şeyler ararken rastgele bu sayfayı buldum.zaten hayat tesadüflerden ibaret değil midir! eskişehir osmangazi üniversitesi matematik-fizik bölüm öğrencisiyim.ilgilendiğim konular doğa felsefesi,kuantum felsefesi,zihin kontrolu... umarım bu konularda yardımcı olabilirim.Sa muray 10:46, 30 Nisan 2006 (UTC)sa_muray


Bir merhabada benden olsun, güzel bir pazar günü. Güzel bir kaynak, nerden duyduğuma gelince, daha önceden google da araştırma yaparken bulmuştum ancak üye olmamıştım. Böylesine bir kaynağa katkım olacağını dşünerek üye oldum :) Genç nesillere daha iyi bir kaynak bırakmaksa amaç, yeni nesilin temsilcisi olarak buradayım :) Herkese iyi paylaşımlar. Oguzhano 11:30, 30 Nisan 2006 (UTC)


Merhabalar...

Ben Şafak. Nette yaptığım birçok araştırmada yönlendiğim wikipedia'nın keşke Türkçesi de olsun derken bir de baktım ki gerçekten varmış. Umarım elbirliğiyle diğer dillerdeki versiyonlarıyla eşit sevieyey getirbeliriz.

RoCKaRoLLa 14:51, 30 Nisan 2006 (UTC)


MERHABA :) Ben Ayça. 20 yaşındayım. vikipediyi tesadüfen antik çağlardaki inanışları ararken googledan buldum. Sitenin içeriği çok kapsamlı çok düzgün geldi bana. Ayrıca çok da yaratıcı bi fikir. Yazarlarına bu kadar güvenen bir siteyle de daha önce karşılaşmamıştım. Bildiğim ne varsa benden sonraki nesile bırakmaya hazırım. ;) Bloodia 15:42, 30 Nisan 2006 (UTC)