Vikipedi:Seçkin resim adayları/Nguyen.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 13:53, 4 Kasım 2010 (UTC)

Nguyễn Văn Lém[kaynağı değiştir]

Nguyễn Văn Lém, Vietnam Ulusal Kurtuluş Cephesi (Viet Cong) örgütü mensubudur. Tet saldırısı sırasında Saygon'da yerinde infaz yöntemi ile öldürülmüştür. Nguyễn Văn Lém'in vurulma ve ölüm anı fotomuhabir Eddie Adams tarafından görüntülenmiştir. Vurulma anı özellikle savaş karşıtlığının sembolü haline gelmiştir. Aynı zamanda vurulan açısından gerilla veya savaş suçlusu olma, vuran açısından ise "savaş mantığı" ile tartışılmaya başlanmıştır. Nguyễn Văn Lém, General Nguyễn Ngọc Loan tarafından öldürülmeden saniyeler önce.
Gerekçe
Tarihi ana tanıklık eden bir fotoğraf. Çözünürlük bu nedenle dert edilmemeli. Eddie Adams'ın Pulitzer ödüllü fotoğrafı.
Resmin dahil olduğu maddeler
Yerinde infaz, Nguyễn Văn Lém
Üreten
Eddie Adams
Aday gösteren
[ahzaryamed]₪.ileti
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Tarih

Destek Destek[ahzaryamed]₪.ileti 19:36, 31 Ekim 2010 (UTC)

  • Destek Destek - Tam bir SR adayı. Daha yüksek bir çözünürlüğü yok sanırım.. Kumul 21:44, 31 Ekim 2010 (UTC)
Resmin aldığı ödül altyazıda belirtilebilir mi? Bir de Tet saldırısı maddesinin açılması güzel olur...--Rapsar 11:53, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı Pardon çözünürlüğünü görmemişim. Bu halde olması biraz zor. Şuradaki gibi yüksek çözünürlüklü versiyonunun olması halinde kesinlikle SR olabilir; ama bu haliyle değil...--Rapsar 11:55, 1 Kasım 2010 (UTC)
Seçkin Resim Olamaz!

SR olması için aday gösterilen bu resim seçkin resim kriterlerinden, 4 nolu kriteri sağlamadığı için bu oylama geçersiz sayılmıştır. Açıklama:

  • Özgür lisanslı değil

--yabancım 11:59, 1 Kasım 2010 (UTC)

  • Özür dilerim, bir gariplik olduğunu tespit ettim fakat sorun nerede çıkaramamıştım. Teşekkürler Yabancı.--[ahzaryamed]₪.ileti 17:18, 1 Kasım 2010 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.