Vikipedi:Seçkin madde adayları/Galatasaray (futbol takımı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 15:31, 2 Aralık 2016 (UTC)

Galatasaray (futbol takımı)[kaynağı değiştir]

Koruma altına alınmış bir sayfanın (incelemelerden sonra) SMA kriterlerini karşılayabileceğini düşünüyorum. Temel53 (mesaj) 23:00, 18 Mayıs 2016 (UTC)

  • Karşı Karşı Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Maddede büyük problemler mevcut. Misal, 1905-1959 arası (54 yıl) üç paragrafla anlatılırken 1999-2000 başlığı neredeyse ayrı madde olacak kıvamda. Kapsam bakımından dengesizlikler var. Aşırı detaylandırma var özellikle son yıllarda, hazırlık maçları, görece önemsiz transferler, maç maç sonuçlar vs. Zaten bunlar başlı başına maddenin yeniden yazılmasını gerektiren şeyler.--RapsarEfendim? 23:29, 18 Mayıs 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Vikipedi de çalışkan bir kullanıcı olduğunuzu biliyorum ancak her olgu da olduğu gibi ilk zamanlar bugüne nazaran daha az bilgi içerebilir ve güncel olaylarda detay ve ayrıntılara gidilebilir.Bu yüzden halen bu maddenin seçkin madde kriterlerini karşıladığı kanaatindeyim. Temel53Mesaj 14:42, 19 Mayıs 2016 (UTC)
Detaylara girmek iyidir ama Vikipedi'de aşırı detaylandırma ve içerik dengesi kavramları var. Bir başlık aşırı detaylanıp büyürse ayrı bir madde olarak açılmalı, açılıyor -ki Galatasaray'ın sezon maddeleri mevcut ayrı ayrı. Detaylar orada, kaba bilgi ve özet ana maddede :)--RapsarEfendim? 17:09, 19 Mayıs 2016 (UTC)
  • Destek Destek Öyle görünüyor ki oldukça yeterli bir madde Durkin (mesaj) 08:42, 4 Haziran 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı Bilgi eksiklikleri ve "efsane parçalı" gibi üslup sorunları mevcut ancak en büyük problemi kaynak eksikliği, var olan kaynakların da uygunsuz biçimde eklenmiş olması. Sözü edilen aksaklıklara biraz eğilinirse eğer seçkin olması çok da zor değil, bayağı emek harcanmış. --Cobija (mesaj) 16:50, 21 Ağustos 2016 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.