Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Unutulmuyor (şarkı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 13:09, 13 Mart 2013 (UTC)

Unutulmuyor (şarkı)[kaynağı değiştir]

KM kriterlerini karşılıyor diye düşünüyorum. - Seyit mesaj 15:17, 13 Şubat 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum Eline sağlık. Şarkının nakaratından ufak bir bölüm eklenebilir belki. Bir de yayınlanışı hakkında bahsedilecek bir şeyler var mı? Mesela şu tarihte "Unutulmuyor"a klip çekileceğini falan duyurdu gibi. Merve (mesaj) 18:51, 16 Şubat 2013 (UTC)
8 Ekim tarihli şu haberde klipten bahsedilmiş. Bundan önce klipten bahseden bir kaynak bulamadım. Bunun kaynak gösterilmesi bir sıkıntı olur mu? Güvenilirlik vs. açısından. Aksi halde H.Yener'in tweet arşivine bakmak gerekecek ki bu da oldukça zor olur, kendisi çok aktif sitede. Nakaratın tamamı "Üç kişi, beş kişi, on kişi, yordu çok herkesi aşk işi. Akıyor hayat ama bir kişi unutulmuyor. Üç kişi, beş kişi, on kişi, yordu çok herkesi aşk işi. Yalana alıştır herkesi, sorun olmuyor. Sende sorun olmuyor." sözlerinden oluşuyor fakat aynen böyle mi yazmalıyım sizce? - Seyit mesaj 20:49, 16 Şubat 2013 (UTC)
Demek istediğim şarkının nakaratını içeren bir ses dosyasıydı :) Tek buranın yazmış olması sıkıntılı. Hande Yener'a ait resmi sayfalarda hiç bahsedilmemiş mi? Merve (mesaj) 09:23, 18 Şubat 2013 (UTC)
Hahaha :D Yanlış anlamışım kusura bakmayın lütfen. Ses dosyasını ekledim ve Yener'in resmi facebook sayfasından bulduğum bir iki bilgiyi ekledim. Umarım olmuştur. - Seyit mesaj 19:34, 18 Şubat 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Şimdi KM olan benzer maddeler Government Hooker (klip çekilmemiş bir şarkı) ve Beautiful, Dirty, Rich (klip çekilmiş) maddeleriyle kıyaslıyorum ve eksikleri var ve bu eksikleri gidermek için gereken bilgilere ulaşmak maalesef zor. Örnek verecek olursak "Arka plan" başlığı hiç yok. Şarkı ne zaman, nasıl yazıldı, kayıt sürecinde neler oldu bilgileri yok yani. Beste kısmı eksik, şarkı neyde bestelenmiş, tonu ne, sanatçı hangi ses aralığını kullanmış, tempo nasıl, enstrümantal bakımdan nasıl, şarkıda anlatılan ne gibi bilgiler yok. Canlı performanslar başlığı yok, sanatçı bu parçayı herhangi bir törende söylemiş mi, turnelerinde nasıl söylemiş, şarkıya özel bir sahne şovu var mı gibi bilgileri de içermiyor. Üzülerek karşı oy veriyorum. Türkçe kaynaklardan bunları bulup toparlamak çok güzel bir şey ama madde üst sınıra ulaşamamış durumda. Emeğine sağlık. Merve (mesaj) 20:36, 21 Şubat 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Merve'nin dediklerinin aynısına imzamı atarım.--RapsarEfendim? 20:50, 21 Şubat 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.